28.03.2018


“Hocam, Erdoğan’a neden düşmanlar?”

Pazar günü bir gurup arkadaşla sohbet ederken arkadaşlar, “Hocam bu Amerika ve Avrupa Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan ne istiyor? Bunların Erdoğan düşmanlığı neden kaynaklanıyor? Hocam, terör tehlikesi bitti mi? Hocam, Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019’da tekrar seçilir değil mi?” Diğer arkadaş, “Hocam Cumhurbaşkanımızın mutlaka seçilmesi gerekir, yoksa ülke olarak büyük sıkıntıya gireriz” deyince bir diğer arkadaş ise, “Hocam, sizin deyiminizle şer güçler ülkemizi bölüp parçalamanın peşinde Allah muhafaza bir aksilik olursa gerçekten biteriz” dedi.  Arkadaşların tedirginliklerini gidermek için şunları söyledim: Rahat olun. Milletimiz uyandı. Türkiye eski Türkiye değil. Milletimiz ülkemizin üzerinde oynanan pis oyunların farkında. Her ne kadar İsrail’in, Amerika’nın, Avrupa’nın, NATO’nun, Vatikan’ın desteklediği sözde sivil toplum örgütleri, FETÖ’cüler, Kılıçdaroğlu, Akşener ve PKK’nın siyasi kanadı HDP Erdoğan’ı yok etmek isteseler de millet buna müsade etmeyecek. 

Türkiye büyük hamleler yaptı  

Dediğim gibi Türkiye eski Türkiye olmadığı için milletimiz gerçeği net bir şekilde görüyor. Bazı okuyucularım zaman zaman bana Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekliyorum diye hafiften dokunuşlarda bulunuyor. Kardeşlerim Cumhurbaşkanı Erdoğan, benim babamın oğlu filan değil. Körü körüne birini destekleyecek biri de değilim. Ancak söz konusu ülkemizin bekası ise işte o zaman ben ülkemizin bekası için en hayırlı olanı desteklerim. Şunu sakın unutmayın ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, başta Amerika olmak üzere emperyalist güç odaklarına karşı bağamsızlık mücadelesi veriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde 40 yıldır başımıza bela olan terörden kurtuluyoruz.  Görüyorsunuz İsrail’in Amerika’nın, Rusya’nın, Avrupa’nın, NATO ve Vatikan’ın desteklediği kanı bozuk olan şerefsiz PKK’lılar, PYD’liler, YPG’liler kaçacak delik arıyorlar. 2002’den beri Erdoğan sayesinde Türkiye, ekonomi, sanayi ve savunma sanayisinde büyük hamleler yaptı. Erdoğan sayesinde Türkiye, iç ve dış politikada kendisini yeniledi. 

Mazlumlar Erdoğan'a dua ediyor 

Bunlar güçlü liderin yapacağı işlerdir. Erdoğan sayesinde Türkiye bölgenin güçlü ülkesi oldu. Mazlumlar, fakir fukara, Ortadoğu’da bombaların altında yaşayan çaresiz müslümanlar Türk halkına ve Erdoğan’a dua ediyor. Kahraman askerlerimiz Afrin’i terörden temizledikten sonra Suriye’nin diğer vilayetlerinde acı, zülüm ve korku içinde yaşayan çaresiz insanlar, “Ne olur buralara da girin,buraları da terörden temizleyin” diyerek gösteriler yapıyorlar.  Ortadoğu’u halkının Erdoğan sevgisi başta İsrail olmak üzere Suudi Arabistan’ı, Birleşik Arap Emirlikleri'ni, Mısır’ı, Bahreyn’i korkuttu. Daha doğrusu İsrail ve Amerika’yı korkutuyor. Güçlü lider olduğu için Erdoğan’a düşmanlar. Erdoğan sayesinde Türkiye’nin 2030’a geldiğinde bölgenin en güçlü ülkesi olacağına inandığım için ben Erdoğan’a destek veriyorum. Kimsenin kaygısı olmasın. 2019’u da kısmet olursa 2023’üde Erdoğan kazanır. Gerçeği, yapılan hizmetleri gören milletimiz her daim vefasını gösterir. Milletimiz yapılan hizmetin hakkını verir. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZİ, ASKERİMİZİ, MİLLETİMİZİ HER DAİM GÜÇLÜ KILSIN. DİNİ, DİLİ FARK ETMEZ, KİM GÜZELİM ÜLKEMİZE FAYDALI OLUYORSA ALLAH HEPSİNDEN RAZI RAZI OLSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.