24.03.2018


Ey tıfıl prens, kendini ne zannediyorsun

Hatırlarsanız Amerikan Başkanı Donald Trump, Prens Selman için, “Adamımızı en tepeye yerleştirdik” demişti. Amerika’nın adamı olan Suudi Arabistan’ın tıfıl, çaylak Prensi Selman, İsrail ve Amerika’dan müthiş itibar görüyor! İsrail ve Amerika, bu tıfıl Prens Selman’ı çok seviyor! Neden sevmesinler ki? Çünkü Prens Muhammed Selman, babası kral Abdullah’ın elindeki yetkilerini alınca Amerika’dan aldığı talimatla hanedan üyelerini tutuklayarak işe koyuldu.  Yolsuzluk yaptıkları iddiasıyla tutuklanan prensler, özgürlüklerine kavuşabilmek için milyar dolarlar ödediler. “Güç bende” diyen tıfıl Prens Selman, şimdi İsrail ve Amerika ne derse onu yapıyor. Veliaht Prens Selman’ın ülkedeki havalimanlarının güvenliğini İsrailli G4S isimli şirkete emanet ettiği de ortaya çıktı. İsrail ve Amerika’nın çok sevdiği tıfıl Prens, Yemen’i vurmadan önce Amerika’dan 300 milyar dolar değerinde füze ve ağır silahlar almıştı. O silahlar Yemen’de on binlerce Müslümanın ölümüne neden oldu. Suudi Arabistan’ın 300 milyar dolara aldığı silahlarla iş bitmedi. 

Amerika'nın en iyi müşterisi 

Amerikan Başkanı Trump, tıfıl Prens Selman’la birlikte oval ofiste medyanın önüne çıkıp işte büyük müşterimiz diyerek açıklama yaptı. Prens Selman’la kısa sürede çok iyi arkadaş olduklarını söyleyen Trump, çok iyi müşterimiz dediği Suudi Arabistan’a 13 milyar dolara yeni silahlar sattı. Kardeşlerim benim bu Arap politikacılardan ümidim hiç yok. Bu Arap politikacılar olduğu müddetçe Amerika kesinlikle ekonomik sıkıntı çekmez. Amerika, bu salakların ellerinden petrol paralarını aldığı gibi yerine silah veriyor. Ayrıca o silahlarla Müslümanı Müslümana öldürtüyor. İşte bu salak Arap politikacılar olduğu müddetçe Ortadoğu’da huzur ve saadet olmaz. Bu Arap politikacılar olduğu müddetçe ümmet bir araya gelemez.  Neymiş efendim bu tıfıl veliaht Prens Selman, İran’a karşı nükleer füze yapacakmış. Bu tıfıl Prens Selman isterlerse Türkiye’yi Afrin’den çıkaracak güce sahipmiş. Ayrıca bu tıfıl Prens, Amerika’dan döner dönmez Türkiye’ye karşı Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve bir iki Arap ülkesiyle birlikte toplantı yapacakmış. Bu Prens artık ne kullanıyorsa kafayı iyice yemiş. 

Türkiye bölge güvenliği için orada 

Ey tıfıl veliaht Prens, anlaşılan Amerika Türkiye’ye karşı seni iyi doldurmuş. Amerika söyleyemediğini sana söyletiyor değil mi? Sen de kendini bir şey sanıp konuşuyorsun öyle mi? Sizlerde akıl olsa ehli küfrün oyununa gelmezsiniz. Kur’an-ı Kerim, “Sakın Yahudi ve Hrıstiyanları dost olarak kabul etmeyin, onların yanında, onların safında yer almadığınız müddetçe size hainlik ve düşmanlık düşünürler” demiyor mu? Ey ahmaklar, Türkiye Ortadoğu’da kendi güvenliğini sağlamak ve sizlerin pisliklerini temizlemek için orada. Türkiye ehli küfrün yaptığı tahribatı gidermek ve Müslümanlar'ın huzur ve güvenliğini sağlamak için orada.  Sen ise Amerika’dan aldığın füzelerle, ağır silahlarla Yemen’de Müslümanları öldürüyorsun. Bak evladım Prens Selman, sana nasihatım olsun; Seni en tepeye yerleştiren İsrail ve Amerika, kullanma süren bittikten sonra aldığın o füzeleri koltuğunun altına yerleştirip seni yok eder haberin olsun. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH MÜSLÜMANLAR'A BİRLİK VE BERABERLİK VERSİN. ALLAH MÜSLÜMANLAR'IN BAŞINA SAMİMİ, ŞUURLU, KÜFRÜN ELİNDE OYUNCAK OLMAYACAK YÖNETİCİLER GETİRSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.