21.03.2018


Durmak yok vurmaya devam

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü nedeniyle 18 Mart Stadı’ndaki konuşmasını izlerken, “Afrin Merkezi TSK desteğindeki ÖSO mensupları tarafından bu sabah 8.30 itibarıyla tamamen kontrol altına alınmıştır. Şu anda orada Türk bayrağı dalgalanıyor, ÖSO bayrağı dalgalanıyor. Afrin operasyonumuzu en başından beri yürekten destekleyen milletimize şükranlarımı sunuyorum. Allah’ım sana şükürler olsun Türkiye bir kez daha haklının, mazlumun yanında olduğunu göstermiştir” sözlerini duyunca, Allah’ıma “Bugün bizlere Türk halkına 103 yıl sonra aynı tarihte iki ayrı zafer sevincini nasip ettin” diyerek dua ettim.  İsrail’e, Amerika’ya, İngiltere’ye, Rusya’ya, Avrupa ülkelerine, Çin, Ermenistan, NATO ve Vatikan’a rağmen Afrin’e girdik. Endişe edilen karamsar senaryolar, şehir savaşları gerçekleşmeden, Afrin şehir merkezini kahraman askerlerimiz ele geçirdi. 

Alçaklar rahat durmayacak 

Kahraman askerlerimiz, Afrin şehir merkezine girdiğinde gözlerine inanamadılar. Türkiye düşmanı olan iki yüzlü münafık ülkeler, PKK’ya ve PYD’ye akla hayale gelmeyecek silahlar vermişler. Terör örgütünün sığınaklarında Ruslar tarafından üretilen anti tank füzeleri, İran yapımı roketler, Romanya yapımı tank mermileri ve Amerika’nın verdiği ağır silahlar bulundu. Kardeşlerim Bu ülkelerin Kürt devleti kurma arzusu her ne kadar şimdilik bozulmuş olsa da bu alçaklar, düşmanlıklarından ve Kürt devletini kurmaya çalışmaktan vaz geçmeyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümet yetkilileri, “Henüz işimiz bitmiş değil, yapacak çok işimiz var” diyor. Yani Afrin’de insanlar huzura erdikten sonra Sincar, Münbiç ve Kandil’e bir gece ansızın girebiliriz diyorlar. 40 yıldır ülkemizde ter türlü terör eylemlerini gerçekleştiren, on binlerce insanımızı kalleşçe şehit eden bölücü terör örgütü şerefsiz PKK’lıların kökünü tamamen kazınacağını söylüyorlar. 

PKK'nın kökünü iyice kazıyalım 

Bence haber vermeden, duyurmadan ansızın bu şerefsizleri kaçmalarına fırsat vermeden temizlesek iyi olur. Hiç vakit kaybetmeden rehavete kapılmadan sıcağı sıcağına Sincar, Münbiç ve Kandil’e gidip kanı bozuk şerefsiz PKK’lıların kökünü iyice kazıyalım. Sonra da içimizde PKK’ya destek olan kanı bozukları temizleyelim. Evet Ülkemizde kim PKK’ya ve PKK’nın Suriye kolu olan PYD’ye YPG’ye destek veriyorsa yakalanıp hak ettikleri cezayı almalıdırlar.  Eğer bu kanı bozuklara şimdiden gereken cezalar verilmez ise, bu hainler tekrar yapılanacaklardır. Sahada ne kadar güçlü olunursa masada da o kadar güçlü olunur. Fırat Kalkanı operasyonunun ardından Afrin Harekatı’nın da başarıyla tamamlanmasıyla Türkiye’nin Suriye konulu toplantılarda eli daha güçlendi. Türkiye olarak bu gücü çok iyi kullanmalıyız. Eğer bu gücü iyi kullanırsak ülkemizi tehdit eden terör örgütlerinin de tümünün kökünü kazımış oluruz. Ne diyeyim YER YÜZÜNDE NE KADAR HAİN, MÜNAFIK, FİTNECİ VARSA ALLAH HEPSİNİN KÖKÜNÜ KURUTSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.