10.03.2018


Bak şu tıfıla!

İsrail ve Amerika tarafından özel olarak yetiştirilip daha sonra babası Kral Selman tarafından veliaht prens olarak atanan Muhammed bin Selman, ilk ziyaretini Mısır’a yaptı. Mısır’da Firavun Sisi’yle bir araya gelen Prens Selman, Türkiye’ye karşı abuk sabuk konuşmalar yaptı.  Bu prens denen tıfıl, ne içiyor veya ne kullanıyorsa Türkiye’ye karşı şuursuzca konuşup düşmanlık yapmakta. Bu şuursuz Prens, Mısır’da Darbeci firavun Sisi’yle görüştükten sonra Türkiye, İran ve Katar için şeytan üçgeni tanımlamasını yaptı. Prens’e göre Türkiye, Katar ve İran Araplar'ın güvenliğini tehdit ediyormuş. Valla İran’a kesinlikle kefil olamam. İran’ın yalan dolan politikalarını ve mezhepçilik yaptığını zaten bilmeyen yok. Ancak Prens Selman, Türkiye ve Katar’ı işin içine katarsa işte o zaman halt etmişsin derim. Evladım şeytan olan Türkiye değil, sensin sen. 

Asıl düşmanlıkları Erdoğan'a 

Hatırlarsanız Amerikan Başkanı Donald Trump, Prens Selman için, “Adamımızı en tepeye yerleştirdik” demişti. Öyle sanıyorum ki Prens Selman, İsrail ve Amerika’nın gazına çok çabuk geldi. Bu salak Prens Selman, Türkiye ve Erdoğan düşmanlığından dolayı MBC televizyonunda yayınlanan Türk dizilerini de yasaklatmış. Bu salakların asıl düşmanlıkları Cumhurbaşkanı Erdoğan’adır. Cumhurbaşkanı Erdoğan, onlar gibi Amerika’nın ve İsrail’in elinde oyuncak olmadığı için düşmanlar. Erdoğan, Türkiye’yi her alanda büyüttüğü için düşmanlar. Allah’a çok şükür Erdoğan sayesinde bugün Türkiye kendi silahını, tankını, helikopterini, uçağını, insansız hava aracını, füzesini, ağır askeri araçlarını üretiyor. Ürettiğimiz bu silah ve mühimmatları başka ülkelerede satıyoruz. Hatta Zeytin Dalı Harekatı'nda yüzde 90 kendi ürettiğimiz askeri araç gereçleri kullanıyoruz.  Bu kadar değil, bu satılmış Arap yöneticileri, Müslümanlar'ın umudu olduğu için de Erdoğan’a düşmanlar. Her şeyden önemlisi Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail, Amerika, Rusya ve Avrupa’nın Ortadoğu’daki pis oynunu bozduğu için düşmanlar. Kardeşlerim İsrail’in ve Amerika’nın elinde oyuncak olmuş olan bu salak Arap yöneticileri için ne desem bilmiyorum. Açık konuşmak gerekirse Arap yöneticilerin Allah’a olan imanlarından şüphe ediyorum. 

Kullanma süren bitecek haberin olsun 

Allah aşkına Kur’an-ı Kerim’e, Peygamber efendimize iman etmiş olan biri İsrail’e, Amerika’ya biat eder mi? İmanlı olan biri nasıl olur da Müslümanlar'a karşı düşman olur? Müslüman olan biri Amerika’dan 300 milyar dolara satın aldığı silahlarla Yemen’de, ve diğer Müslüman ülkelerde insanların başına bomba yağdırır mı? Bu zalimlikler aptallıklar imanlı bir Müslüman'ın yapacağı işler değildir. Öyle sanıyorum ki petrol sarhoşu olan Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn, İsrail ve Amerika’nın yönlendirmesiyle zaten karışık olan Ortadoğu’yu iyice karıştıracaklar. Neyseki başımızda bu pisliklerin farkında olan Cumhurbaşkanımız Erdoğan var. İsrail ve Amerika’ya biat etmiş olan tıfıl Prens Selman’a derim ki, Hanedanınızın geçmişine bir bakıver. İsrail ve Amerika, Saray’larınıza kimleri Kral ve Prens olarak atadı, sonra kimleri yok etti bir düşün. Evladım Prens Selman, Sakın ayaklarını yerden kesme. O biat ettiğin İsrail ve Amerika, senin kullanma süren bitikten sonra senide yok edecek haberin olsun. Sonra hoca demedi deme. Ne diyeyim ALLAH ŞU ARAP YÖNETİCİLERİNİN HEPSİNE ŞUUR VERSİN. ALLAH MÜSLÜMANLAR'IN İÇİNDE FİTNE VE FESATLIĞI YOK ETSİN. ALLAH MÜSLÜMAN TOPLULUKLARINA BİRLİK VE BERABERLİĞİ NASİP ETSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.