07.03.2018


Size öyle gaz çıkarttırırız ki!

Türkiye 15 Temmuz darbe girişimi sonrası iç ve dış düşmanlara karşı mücadele veriyor. Ülkemizi bölüp parçalamak isteyen din, devlet ve millet düşmanı FETÖ’cüler henüz temizlenmiş de değil. İnşallah devletimiz büyük bir titizlikle bu hainleri devletin içinden tümüyle temizleyecek.  Türkiye sadece içerideki FETÖ’cü, PKK’lı veya diğer terör örgütleriyle değil, kahraman askerlerimizle birlikte ülkemizi tehdit eden terör örgütleri PKK ve PKK’nın Suriye kolu olan PYD’ye karşı Suriye topraklarında da operasyon yapıyor. Güvenlik güçlerimiz Allah’ın izni ile İsrail, Amerika ve Avrupa’nın köpeği olan bu terör örgütlerininde sonunu getirecek. Türkiye iç ve dış düşmanlarla mücadele ederken, Yunanistan ve Rumlar, 'fırsat bu fırsat' deyip Türkiye’yi tahrik etmeye başladılar. Arkasına Amerika ve Avrupa Birliği'ni alan Yunanistan, boyundan büyük işlere kalkışıyor.  

Avrupa Birliği'nin şımarık oğlanı 

Avrupa Birliği'nin şımarık oğlanı Yunanistan, gerizekalı savunma bakanı aracılığı ile Türkiye’yi tahrik etmeye çalışıyor. Yunan Savunma Bakanı, Türkiye’yi tahrik etmek için sık sık Ege Denizi’ndeki adaları ziyaret ediyor. Kardak kayalıklarına Yunan bayrağı dikmeye çalıştı. Gerçi Türk askeri bu salak Yunan Savunma Bakanı'na haddini bildirdi. Yunan Bakan arkasına bile bakamadan geri döndü. Ya Rumlar ne yapıyor? Rumlar’da tek kelimeyle Akdeniz’de ateşle oynuyor. Akdeniz’deki gaz kaynakları üzerinde tek taraflı hak iddia eden Rumlar, İtalyan ENI şirketiyle birlikte tartışmalı bölgelerde doğalgaz arması yapmak istedi. Türk donanmasının müdehalesiyle Rumlar’ın bu hayali gerçekleşemedi. Korkudan Avrupa Birliği'nin kapısını çalan Rumlar, “Türkiye bizi tehdit ediyor, Türkiye bizim doğalgaz aramamıza müsade etmiyor” dedi. 

Akdeniz'de kktc'nin de hakkı var 

Bu şikayetinden umduğunu bulamayan Rumlar, Amerikan Şirketi Exxon şirketiyle anlaşarak aklı sıra Amerika’yla Türkiye’yi de karşı karşıya getirmek istiyor.  Ey Avrupa’nın şımarık oğlanları Yunanlılar ve Rumlar, Türkiye size öyle doğalgaz çıkarttırır ki korkunuzdan ödünüz birbirine karışır. Be ahmaklar, boyunuza posunuza bakmadan siz kim oluyorsunuz da Akdeniz’e sahip çıkıyorsunuz? Be aptallar, Akdeniz’de Türkiye’nin ve Kuzey Kıbrıs’ın da hakkı var. Ey Avrupa’nın şımarık oğlanları, biliyoruz ki sizi gaza getiren İsrail. Korktuğunuz için İsrail’le, İsrail’in uşağı olan Mısır’ın başındaki Sisi’yle birlikte yola çıktığınız da biliyoruz. Evet Türkiye bugün bakası için yedi düvele karşı mücadele veriyor. Şunu unutmayın ki Türkiye, yedi düvele karşı mücadele verirken Allah’ın izni ile sizinle de çok rahat mücadele eder. Eğer aklınızı başınıza almazsanız Türkiye size gerçek doğalgaz nedir öğretir benden söylemesi. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH TÜRKİYE DÜŞMANLARINA AKIL FİKİR VERSİN. EĞER AKILLANMAYACAKLARSA ALLAH TÜMÜNÜ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.