03.03.2018


Avrupa’nın yardımı böyle olur

Allah kimseyi kimseye muhtaç ettirmesin. Allah hiç birimizi elden ayaktan düşürmesin. Allah hiç bir kimseyi vatansız, milletsiz bırakmasın. Allah herkese ülkesinde ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin. Cenab-ı Allah biz Müslümanları bilhassa ehli küfür Haçlı topluluğuna yani Avrupalıların yardımına, merhametine muhtaç etmesin. Tabi Müslüman topluluğu olarak Haçlı zihniyetin fitnesine gelip de bir birine de düşman olmaması, bir birini öldürmemesi de gerekiyor.  BBC, Suriye’yle ilgili haber dosyası hazırlamış. BBC’nin haberinde Suriye’de Birleşmiş Milletler ve Batılı yardım kuruluşları adına yardım dağıtan namussuz, şerefsizler, insani yardım karşılığında Suriyeli kadınları cinsel ilişkiye zorluyorlarmış. Yani Birleşmiş Milletler ve Batılı yardım kuruluşu yetkilileri kadınlara, “Yardım kolilerinden almak istiyorsan önce bizimle cinsel ilişkiye girmen gerekir” derlermiş. 

Bu yaptıkları ilk pislik değil 

İnsan hakları konusunda mangalda kül bırakmayan, tacizcilere karşı acımasız olduğunu iddia eden Avrupa’ya ne desem bilmiyorum. Bunların insanlığına da, yaptıkları yapacakları yardıma da, insanlıklarına da, medeniyetlerine de....  Gerçi Birleşmiş Milletler’in bu ilk pisliği değil. Birleşmiş Milletler insani yardım dağıtıcıları, Haiti’deki depremzedelerede aynı şerefsizliği pisliği yapmışlardı. BBC’ye bilgi veren yardım kuruluşu çalışanları, “Suriye’de yardım karşılığı cinsel ilişki talepleri o kadar sık ki, bazı Suriyeli kadınlar yardım dağıtım noktasına gitmeyi reddediyor. Giderlerse insanların yardım için ilişkiye girdiklerini düşünmelerinden korkuyorlar” diyor. Kardeşlerim, ehli küfrün, Haçlı zihniyetindeki yardım kuruluşlarının, Avrupalılar'ın gerçek yüzünü görün. Allah bunların cümlesinin belasını versin. Biz müslümanlar, sadece Allah’ın rızasını kazanmak, fakirin, fukaranın, yetimin, düşmüşün duasını almak için gönülden yardım etmek için mücadele ederiz. 

Hak ettikleri ceza verilecek mi? 

Hatta biz Müslümanlar, yardımı insanları kırmadan incitmeden yaparız. Ancak bu namussuz, vicdansız, ahlaksız ehli küfür Haçlı topluluğu Avrupalılar ise yardımı cinsel ilişki karşılığında yapıyor. Nasıl olur da insanlar acı içinde çile çekerken Birleşmiş Milletler yetkilileri cinselliği düşünebiliyor? Mağdur olan insanların çaresizliğinden istifade etmek insanlığa yakışıyor mu? Kahraman askerlerimizin, Afrin’de terör örgütlerini üç beş günde temizleyecek kudreti varken, masum insanlar zarar görmesin diye operasyon uzatılmakta. Kahraman askerlerimiz, Afrin’de ele geçirdiği yerleşim yerlerindeki insanlara şefkat gösteriyor, yiyecek, içecek yardımında bulunuyor, hasta olan insanları ülkemize getirip şifa bulmasını sağlıyor.  İşte alçak Avrupalı Haçlı topluluğuyla aramızdaki fark bu kadar net. Biz Müslüman Türk askerinin ahlakı böyle olur. Birleşmiş Milletler yetkililerine soruyorum? Ey Birleşmiş Milletler yetkilileri, Suriye’de hayatta kalma mücadelesi veren zavallı insanları cinselliğe zorlayan namussuz, vicdansız, sapık, personellerinize ne zaman hak ettikleri cezayı vereceksiniz? Ne diyeyim CENAB-I ALLAH KİMSEYİ VİCDANSIZ, NAMUSSUZ, IRZ DÜŞMANI YAPMASIN. ALLAH KENDİ RIZASI İÇİN HAYIRLARDA BULUNMAYI CÜMLEMİZE NASİP ETSİN. ALLAH BİR AN ÖNCE BAŞTA SURİYE OLMAK ÜZERE İSLAM DÜNYASININ ÜSTÜNDEKİ KARA BULUTLARI BER TERAF ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.