24.02.2018


Namus ve şeref sözünü yerine getir

Son günlerde CHP genel merkezine yakın olan isimlerle karşılaştığımda bana şunları soruyorlar: “Hocam, erken seçim olur mu? Hocam, Cumhurbaşkanlığı seçimi ne olur? Hocam, Erdoğan’ın karşısına İlker Başbuğ’u CHP ortak aday olarak gösterse kazanır mı?”  CHP Genel Merkezi'ne yakın bu isimlerin yüzüne bakıp, “Hayırdır sizin genel başkanınız Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı'na aday olmayacak mı? Allah Allah halbuki birileri Kılıçdaroğlu’na umut bağlamıştı. Deseniz ya FETÖ’cüler, PKK’nın siyasi kolu HDP ve Türkiye düşmanları hayal kırıklığı yaşıyacak. Kardeşim sizin genel başkanınız Kılıçdaroğlu, meydanlarda namus şeref sözü vermiyor muydu? Kılıçdaroğlu, meydanlarda, “Ben iktidara geldiğimde şunları, şunları yapacağıma dair sizlere namus şeref sözü veriyorum, benim adım Kemal” demiyor muydu? 

Kılıçdaroğlu korkuyor mu? 

Demek ki millete namus şeref sözü veren Kemal Kılıçdaroğlu, aday olmayacak öyle mi? Demek ki sizlerde Kılıçdaroğlu’ndan ümidinizi kestiniz. Allah aşkına söyleyin yoksa Kılıçdaroğlu aday olmaktan korkuyor mu” diye sorduğumda, “Yok hocam” filan deyip güldüler.  Kardeşlerim, “Benim adım Kemal, ben namusluyum, ben şerefliyim, iktidara gelirsem ben şunları şunları yapacağım” demekle iş olmaz. Ey Kılıçdaroğlu, tabi ki namuslu şerefli olacaksın. Sen namuslusun da diğer siyasiler namussuz mu? Namuslu şerefli olmak her insanın sahip olması gereken bir vasıftır. Kılıçdaroğlu, millete verdiğin sözü tut ve Cumhurbaşkanlığına adaylığını koy. Adaylığını koy da seçim boyunca millet olarak biraz olsun eğlenelim. Sakın Milleti eğlenmekten mahrum etme. 

Millet Kılıçdaroğlu'nu seçmez 

Neymiş efendim eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ CHP’nin ortak adayı olarak Cumhurbaşkanlığına aday gösterilse olur muymuş. Yoksa İlker Başbuğ, son zamanlarda televizyon ve gazetelerde bundan dolayı mı boy göstermeye başladı? Olmaz, olmaz kesinlikle olmaz. Bu millet İlker Başbuğ’u da, Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanı yapmaz. Her şeyden önce CHP’nin tabanı ve FETÖ İlker Başbuğu’nun adaylığına razı olmaz. Daha doğrusu millet asker kökenli birini Cumhurbaşkanı yapmaz. Allah aşkına İlker Başbuğ’un ne özelliği varda aday gösterilecek? İlker Başbuğ, Genelkurmay Başkanlığı yaptığı dönemde siyasetten başka ne yaptı? Yok etmesi gereken terör örgütlerini mi bitirdi? Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düşmana karşı daha güçlü olması için savunma sanayisine katkıda mı bulundu? Tamam Atatürk’ü hepimiz seviyoruz ama her şey Atatürk’ü sadece sözde sevmekle olmuyor. Bizler Atatürk’ün gösterdiği hedefe ulaşmak için çaba harcamalıyız. Millete her zaman namustan şereften söz eden Kılıçdaroğlu’na derim ki, kaçma,korkma cesursan gel ve Cumhurbaşkanlığına adaylığını koy. Dediğim gibi seçim sürecinde milleti eğlenceden mahrum etme. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZ İÇİN KİM HAYIRLI İSE ONU BAŞIMIZA GETİRSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI YAPMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.