21.02.2018


Allah, siz fitnecileri kahretsin

Bu köpekler, dünyayı karıştırmaktan hiç vaz geçmeyecek. Bu köpeklerin yüzünden dünya huzur bulmayacak. Bu köpeklerin işi gücü, şeytanca planlar yapıp Müslümanları sokağa dökmek. Dünyanın mikseri, yani dünyayı karıştıran fitne ve fesatlık çıkaran İsrail’den bahsetiyorum.  İsrail’in işgali altındaki El Halil’de bulunan ve içinde Hz. İbrahim, Hz. İshak, Hz. Yakup, Hz. Yusuf ile eşlerinin kabirlerinin olduğu Harem-i İbrahim Camii’nde bir grup Yahudi yerleşimci düğün yaptı. Batı Şeria’da bulunan Harem-i İbrahim Camii Müslümanlar için önemli ve kutsal bir yerdir. Dolayısıyla şerefsiz, fitneci Yahudilerin, bu kutsal mekanda yaptığı düğün İslam camiasında tepki çekti.  Fitneci Yahudiler, gündüz saatlerinde ziyaretçi gibi geldikleri camide Müslüman güvenlikçileri zorla dışarı çıkarıp ardından camiyi düğün salonuna çevirmişler. Daha Sonra caminin bir kısmını havraya çevirip düğünlerini yapmışlar. 

Müslümanları öldürecekler 

Bu fitnecilere 'Allah sizi mesut bahtiyar etsin' demicem. Bu fitnecilere ancak 'Allah yüzünüzü güldürmesin' derim. Çünkü bu alçak fitneci yahudilerin asıl amacı Müslümanların kutsal yerlerinde saygısızlık yapıp fitne çıkarmak. Akıllarınca bu şekilde Müslümanları sokağa dökmek. Ya sonra? İsrail’in terörist askerleri fırsat bu fırsat deyip tepkisini ortaya koyan Müslümanları öldürecek. Terörist İsrail’in askerleri Zaten her gün Gazze’de beş, on Filistinli müslümanı öldürüyor. Kardeşlerim şahsen ben din, dil, ırk ayrımı yapmayan biriyim. Ancak dünyayı mikser gibi karıştıran İsrail’in fitneliğine şerefsizliğine sessiz kalamam. Hele hele benim dinime milli ve manevi değerlerime saldırmasına, hakaret etmesine, peygamberlerlerin kabirlerinin olduğu yerde düğün yapmalarına asla sessiz kalmam. İsrail’in ve yahudilerin bu yaptığı tahrikten şerefsizlikten başka bir şey değildir. 

İsrail'in kontrolüne girdiler 

Biz müslümanlar, İsrail’in Amerika’nın ve diğer ehli küfrün fitnesine gelmeden milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalıyız. Ama Nerede o şuurda müslüman topluluğu? Bakın Mısır, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri alenen İsrail’in kontrolünde. Bu ülkeleri İsrail ve Amerika yönetiyor. Diğer bazı Arap ülkelerini de İsrail perde arkasından idare ediyor. Kardeşlerim Ehli küfür topluluğu, biz Müslümanların ümmetin içine yaydığı fitne ve fesatlıklarla bizi bir birimizden uzaklaştırdı. Bırakın bir birimizden uzaklaşmayı, bizi bir birimize öldürtüyor. Soruyorum biz bu durumdayken, bir birimizi öldürürken nasıl manevi değerlerimizi koruyacağız? Nasıl bir birimize sahip çıkacağız? Tek çare samimi olmak. İnancımızda, işimizde, dostluğumuzda, ilişkilerimizde, komşuluğumuzda samimi olmalıyız. Kur'an-i Kerim’i ve Peygamber efendimizin hadis ve sünnetini samimi olarak yaşamalıyız. İşte o zaman hiç bir fitneci ehli küfür topluluğu biz müslümanları bölüp parçalayamaz. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH YER YÜZÜNDE NE KADAR FİTNE VE FESATÇI VARSA HEPSİNİ HELAK ETSİN. ALLAH BİZ MÜSLÜMANLARA SAMİMİYET NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.