10.02.2018


Kimi kime şikayet edeceğiz

Zeytin Dalı Harekatı’nda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tanklarını hedef alan tanksavarların, NATO ülkelerinden birine ait olduğunun belirlenmesi halinde Türkiye’nin atacağı adımlar konuşulmaya başlandı. Türkiye, teröristlerin kullandığı o tanksavarların, ağır silahların, top ve füzelerin kime ait olduğunu aslında çok iyi biliyor. Sadece Türkiye değil, teröristlere kimin ve kimlerin silah verdiğini dünyada çok iyi biliyor. Sadece son bir yılda Amerika’nın terör örgütü PKK’ya, PKK’nın Suriye kolu olan PYD ve YPG’ye 5000 TIR dolusu ağır silahlar verdiğini tüm dünya izledi.  Bu terör örgütlerinin eğitiminin yine Amerikalı ve İsrailli askerler tarafından verildiğinide biliyoruz. Amerika zaten terör örgütlerine silah ve eğitim verdiğini inkar da etmiyor. Açık açık terör örgütlerine destek olan Amerikan askerleri, terör örgütü PYD’nin üniformasını giyerek resim çektirdiğinide unutmuş değiliz. 

BM ve NATO kimin emrinde? 

Bütün bu delillerle birlikte şimdi Türkiye, -kimi kime şikayet edecekse- Amerika’yı terör örgütlerine destek verdiği için Birleşmiş Milletler'e ve NATO’ya şikayet edecek. NATO ve Birleşmiş milletler kimin emrinde? NATO ve Birleşmiş Milletler'e üye olan ülkeler değili mi terör örgütlerine destek olan? Başta Almanya, Fransa, Belçika, İsrail, NATO ve Vatikan, İsrail’in büyük Ortadoğu projesini hayata geçirmek, Kürt devletinin bir an önce kurulması için her türlü silah, maddi ve siyasi destek bulunmuyormu?  Daha bir kaç gün önce Avrupa Parlamentosu'nun Goguş ve kokanalı 90 milletvekili, Türkiye’nin Afrin operasyonuna karşı çıkıp PKK ve PYD’ye destek gösterileri yapmadılar mı? Soruyorum bu durumda Türkiye kimi kime şikayet edecek? 

Suriye'deki rantın peşindeler 

Kardeşlerim uyanık olalım uyanık. Türkiye yeni bir Haçlı saldırısıyla karşı karşıya. Bu Haçlı topluluğun tek amacı Türkiye’yi bölüp parçalamaktır. Bu şerefsiz Haçlı topluluğunun amacı sadece Kürt devletini kurup gitmek de değil. Suriye’nin en az 150 milyar dolar değerindeki petrol ve doğalgazına da sahip olmak istiyorlar. Rusya’da, Amerika’da, Avrupa’da İsrail’de stratejik yerleşimlerin haricinde bu 150 milyar dolarlık rantın peşindeler. Türkiye ise rantın filan değil, Haçlı topluluğun pisliğine kumpasına karşı toprağını kurumanın derdinde. Türkiye, Irak ve Suriyeli vatandaşların bir an önce ülkelerinde huzur içersinde yaşasınlar istiyor. Şimdi Amerika, Türkiye’nin kararlı tutumundan dolayı belki bir süreliğine Kürt devletini kurma düşüncesini askıya alabilir. Ancak bu şerefsizler, bu Haçlı topluluğu hiç bir zaman kürt devletini kurma düşüncesinden vaz geçmeyeceklerdir. Her ne kadar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ülkemizin bekası için mücadele eden kahraman askerlerimizin Afrin’e yaptığı operasyona karşı çıksa da, vatanını milletini seven biz Türk milleti kahraman askerimizin ve devletimizin her daim yanında olacağız. Zaten PYD’yi terör örgütü olarak görmeyen, terör örgütlerini destekleyen bir parti meclisine sahip olan Kılıçdaroğlu’ndan milli bir duruş beklememizde aptalca olurdu. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH KAHRAMAN ASKERLERİMİZİ VE DEVLETİMİZİ MUZAFFER KILSIN. ALLAH ÜLKEMİZ ÜZERİNDE PİS OYUNLAR OYNAYAN İÇ VE DIŞ TÜRKİYE DÜŞMANLARINI HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.