07.02.2018


Münbiç’e de gireriz

Kiminle sohbet etsem, “Hocam, Afrin Harekatı ne zaman biter? Hocam inşallah bu sefer terör örgütlerinin kökü kazınır değili mi? Hocam, CHP neden PYD’ye destek oluyor? Hocam, Afrin Harekatı'yla Amerika’nın karizması çizildi değili mi? Hocam, Amerika Kürt devleti kurmaktan vazgeçer mi” gibi sorularla karşılaşıyorum. Tabi insanların CHP’ye ve Kılıçdaroğlu’na gösterdiği tepkileri buradan anlatmama gerek bile yok. Millet tepkisini dile getiriyor getirmesine de, CHP’nin gözü, kulağı, kalbi FETÖ’cüler tarafından köreltildiği için tepkilerin farkında değil. CHP şunu çok iyi bilsinki millet tepkisini 2019 seçimlerinde sandıkta gösterecek.  Kardeşlerim, Zeytin Dalı Harekatı başarıyla devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat Kalkanı Harekatı'nda olduğu gibi Zeytin Dalı harekatındaki başarısını da dünya yakından takip ediyor.  Bütün dünya şunu çok iyi biliyor ki Türk askerinin şakası yok. Türk askeri Afrin’de terör örgütünü temizleyecek. Yalnız Afrin operasyonu kısa zamanda bitmez. 

Sivilleri kalkan yapacaklar 

Terör örgütleri, evden eve tüneller kazmış, Güneydoğu'da yaptıkları gibi hendekler kazmışlar, mayınlı tuzaklar kurup şehir savaşına hazır hale gelmişler. Ayrıca PKK ve PYD’li teröristler, sivillerin arasına katılarak sivillerin operasyonlarda zarar görmesini sağlamak için sivilleri öne sürüyor. Terör örgütleri bu kalleşliği Dünya’ya bakın görün Türk askeri sivilleri öldürüyor yaygarasını yapmak için yapıyor. Kahraman askerlerimiz bu kalleşliği bildiği için büyük bir dikkatle sivillerin arasında saklanmış olan şerefsiz, kanı bozuk, korkak teröristleri büyük bir titizlikle temizliyor. Allah’ın izniyle inşallah Türk ordusu Afrin’den sonra Münbiç’i de teröristlerden temizleyecek. “Ama Hocam Münbiç’te Amerikan askerleri var. Türk askeri Münbiç’e girer mi” diye sorabilirsiniz. Evet kimseden çekinmeden Türk askeri teröristleri temizlemek için Münbiç’e girer derim.  Terör örgütlerine açıkça destek olan Amerika, Türkiye’yle ilişkilerini tamamen koparmayı göze alır mı? Amerika NATO üyesi olan Türkiye’ye daha fazla kalleşlik yapmayı ve ilişkileri tamamen koparıp, Münbiçte Türk askeriyle çatışmayı göze alamaz. 

Amerikan halkı tepki gösteriyor 

Zaten Amerikan yönetiminin bu tutumuna Amerika’dan halkından tepkiler gelmeye başladı bile. New York Times gazetesi Amerika’nın, terör örgütlerinin canlı bombaların yanında yer almasını tuhaf bir duruma düşmekle eleştirdi. Amerikaya bu tür eleştiriler dünya genelinde gittikçe artıyor. Kardeşlerim derimki, artık gözümüzde Amerika’yı, İngiltere’yi, Rusya’yı ve Avrupa’yı büyütmeyelim. Allah’a şükürler olsun Türkiye eski Türkiye değil. Artık Türkiye kendi silahını, tankını, füzesini, insansız hava aracını, zırhlı askeri araçlarını, helikopterini roketini üretiyor. Türkiye Afrin ve diğer operasyonlarda kendi milli silahlarımızı kullanıyor. Türkiye büyüdü kardeşlerim büyüdü. İşte ülkemizin bekası için mücadele eden ve Türkiye’yi güçlü devlet haline getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da bundan dolayı düşmanlar. Türkiye’yi bölüp parçalamak isteyen alçaklar, bundan dolayı Gezi olaylarına,17-25 Aralık ve 15 temmuz darbe girişimine destek oldular. “Hocam kim bu alçaklar” derseniz, Amerika, Almanya, Fransa, Rusya, İsrail, NATO ve Vatikan derim. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZE HAİNLİK YAPAN KALLEŞLERİ HELAK ETSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZE KİM FAYDALI OLMUŞ İSE HEPSİNDEN RAZI OLSUN, AMİN.