05.02.2018


CHP’nin gerçek yüzünü görün

Zeytin Dalı Harekatı’na kerhen destek olan CHP’liler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bölgede birlikte hareket ettiği Özgür Suriye Ordusu’nu terör örgütü olarak göstermeye, toplumda bu yönde algı oluşturma çabasına devam ediyor. CHP’lilerin genelde PKK’nın Suriye kolu olan terör örgütü PYD’yi terör örgütü olarak görmediğini milletçe hepimiz biliyoruz. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu “YPG bizim için terör örgütü değil” demişti. CHP İzmir milletvekili Selin Sayek Böke de katıldığı bir televizyon programda, “PYD terör örgütüdürr” diyemedi. “Suriye’de PYD’yi terör örgütü olarak mı yoksa Kürtlerin temsilcisi olarak mı görüyorsunuz” sorusuna kem küm ederek soruyu geçiştirmeye çalışan Böke, “Ben ve arkadaşlarım PYD’nin terör örgütü olduğuna dair bilgiye sahip değiliz” dedi.  Yazıklar olsun size. Kardeşim ülkemizde yıllardır katliamlar yapan, asker ve polisimizi kalleşçe şehit eden, her gün ülkemize onlarca roket atıp masum insanları öldüren PYD terör örgütü değilde nedir? Siz Türk askerinin Afrin’de kiminle çatıştığını düşünüyorsunuz? Ey CHP’liler, çekindiğiniz bir şey varda ondan dolayımı PKK terör örgütünün Suriye kolu olan PYD’ye terör örgütü diyemiyorsunuz?

  HDP'yi üzmekten mi korkuyorsunuz? 

Yoksa PKK terör örgütünün siyasi kolu olan HDP’yle 2019’da seçime birlikte gireceğinizden dolayı HDP’yi üzmekten mi korkuyorsunuz? Kim bilir belki içinizden terör örgütlerine karşı mücadele eden Türk askerinin başarılı olmaması için dua bile ediyorsunuzdur? Yazıklar olsun sizlere ki emperyalist güçlere karşı büyük mücadele vererek Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Atatürk’ün partisi CHP’de yöneticilik yapıyorsunuz? Ah sizi gidi sahte Atatürkçüler sizi. Atatürk denilince mangalda kül bırakmazsınız. Ama Atatürk’ün kurduğu Türkiye cumhuriyetini bölmek isteyen terör örgütlerine alenen veya dolaylı destek oluyorsunuz.  Ben sizlere değil, körü körüne Atatürkçüyüz diyip aldanıp sizlerin peşinden koşan zavallılara kızıyorum. İnanarak söylüyorum bugünkü CHP yöneticileri kesinlikle Atatürkçü filan değil. Bunlar Atatürk’ün resminin arkasına saklanmış, Atatürk’ü kendilerine sermaye eden kişilerdir. Atatürk Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmak için emperyalist güçlere, Masonlara ve Haçlı ordusuna karşı ne büyük mücadeleler verdi. Yüzbinlerce Gencecik vatan evladı, vatanı, milleti, namusu korumak ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmak için şehit oldu. Ne yazık ki Atatürk’ün kurduğu CHP’nin bugünkü yöneticileri ise Türkiye Cumhuriyeti'ni bölüp parçalamak isteyen terör örgütlerine direk veya dolaylı destek oluyor. 

Terör örgütlerine destek oluyorlar 

Rahmetli Atatürk bugün hayatta olsa CHP yöneticilerini falakadan geçirip yüzlerine tükürürdü. Atatürk’ü, devletini, milletini toprağını ve Türkiye Cumhuriyeti'ni seven herkese sesleniyorum; Bugünkü CHP’li yöneticiler kesinlikle Atatürkçü filan değil. Bugünkü CHP’li yöneticiler maalesef terör örgütlerine destek oluyor. Bunların gerçek yüzünü görün ve ona göre tavır takının. Ayrıca millet olarak bizler, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet var olması için devletimizin ve milletimizin bekası için din, dil, ırk ayrımı yapmadan, Türkiye düşmanlarının sosyal medyada sinsice kelime oyunlarıyla yaptıkları olumsuz algılara kanmayarak birlik içinde olmalıyız. Sosyal medyayı en çok ülkemiz üzerinde pis oyunları olan yabancı ülke ajanları, PKK’lılar, FETÖ’cüler ve CHP’liler kullanıyor. Uyanık olalım, uyanık olalım, uyanık olalım. Sanmayın ki sadece terör örgütleriyle ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor. Ülkemizin üzerinde Siyonistler öyle plan program yapmışlarki akıl erdirmek zor. Türkiye düşmanları ülkemizi bölüp parçalamak için siyasi partiler üzerindende oyunlar oynayabiliyorlar. Kardeşlerim Türkiye Cumhuriyeti'nden başka gideceğimiz, yaşıyacağımız başka kapı, yer yok. Kimse yüzümüze bakmaz bile. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZE KİM HAİNLİK YAPMAK İSTİYORSA HEPSİNİ HELAK ETSİN. ALLAH TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELE EDEN, ÜLKEMİZİN BEKASI İÇİN DAĞ BAYIR DEMEDEN DÜŞMANLA ÇARPIŞAN KAHRAMAN ASKERLERİMİZİ MUZAFFER KILSIN, AMİN.