29.01.2018


Tabi ki tam destek

Yazılarımı takip eden bazı okuyucularım veya beni görüp de çaktırmadan elindeki telefonla internete girip o anda beni hızlıca tanımaya çalışan bazı kişiler, “Hocam, yazılarınızda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok fazla sahiplenip destekliyorsunuz? Siyasetle uğraşan birine fazla güvenmek olur mu? Hocam, sizce Cumhurbaşkanı’nın veya başka birinin yaptığı herşey doğru mu? Hocam, siz daha doğrusunu bilirsiniz ama yine de bir insana çok fazla inanmak doğru değildir” gibi sözlerle karşılaşıyorum.  Soru soranlara baktığımda hangi maksatla hangi zihniyetle soru sordukları anlaşılıyor. “Tabi ki nefsi olan bir insanın yaptığı herşey, aldığı her kararlar doğru olmayabilir. Yani bir insanın herşeyi kusursuz mükemmel dört dörtlük yapması mümkün değildir. Önemli olan insanın içindeki ve işindeki samimiyettir. Tabi ki biat edercesine bir insana körü körüne güvenmek teslim olmakta kesinlikle doğru değil. Yalnız doğru olmayan bir tek şey var oda sizlerin beni iyi tanımamış olmanızdır” diyerek cevap veriyorum. 

Biat etmek FETÖ'cülerin işi 

Kardeşlerim Peygamber efendimizin vefatından sonra biz Müslümanlara biat kapısı kapanmıştır. Eğer FETÖ’cülerin yaptığı gibi beyinleri yıkanmış cahiller, Fetullah Gülen’e biat ettikleri gibi bir insana biat edilirse kesinlikle o insan şirke düşmüş olur. Biat etmek benim mizacımda yok. Dediğim gibi o sapkınlık, biat etmek FETÖ’cülerin işi. Din, devlet ve millet düşmanı Fetullah Gülen’e biat edenlerin 15 Temmuz’da neler yaptıklarını henüz unutmuş değiliz.  Kardeşlerim ben ülkemin menfaatini, huzurunu, saadetini ve ülkemin bekasını düşünüyorum. Eğer söz konusu Türkiye Cumhuriyeti ise benim gözüm hiç bir şeyi görmez. Evet Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ ı destekliyorum. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için canını ortaya koyarak tek başına mücadele vermekte. Erdoğan, ülkemizi Irak ve Suriye gibi bölüp parçalamak isteyen İsrail, Amerika, Avrupa, NATO, Vatikan ve onların vekalet savaşçıları olan PKK, DEAŞ, FETÖ VE DHKP-C’ye karşı ülkemizin bekası için tek başına mücadele vermekte. Soruyorum ülkesi için canını ortaya koyarak çalışan bu adamı desteklemeyeceğimde ben ne yapıcam? Yoksa benden PKK’yı destekleyen milletvekillerine sahip olan, PKK’nın siyasi kolu HDP’yle kafa kafaya siyaset yapan, FETÖ’nün kaset komplosuyla CHP genel başkanlığı koltuğuna oturan Kemal Kılıçdaroğlu’na mı destek olmamı bekliyorsunuz? Veya halen üzerinde FETÖ’cü damgası olan Meral Akşener’e mi destek olayım? 

Türkiye Avrupa'yı geride bıraktı 

Kardeşlerim, Allah’ın verdiği akıl nimetini iyi kullanalım. İdeolojiyi de bir kenara bırakarak gerçekleri görmeye çalışalım. Ülkemizin son 15 yıldan bugüne kadar nereden nereye geldiğini görmeye çalışalım. Bakın Allah’a çok şükür Türkiye Cumhuriyeti bugün kendi silahını, tankını, insansız hava aracını, helikopterini, askeri ağır araç-gereçlerini üretiyor. İki yıl sonra inşallah kendi savaş uçağımızı ve uçak gemimizi de üretmiş olacağız. 40 yıldır ülkemizin baş belası olan PKK Terör örgütü neredeyse bitmek üzere. Ülkemizin ekonomisi bugün Avrupa’dan Amerika’dan çok daha iyi durumda. Sosyal devlet anlayışında Türkiye Avrupa’yı geride bıraktı.  Eskiden insanlarımız, tedavi olmak için sıra beklediği hastane köşelerinde ölüyordu. Hatta insanlar, hastanelerde tedavi olabilmek için tanıdık arardı. Tedavi olan insanlarımız, hastaneye tedavi ücretini ödeyemediklerinde rehin kalırlardı. Ya bügün? Allah’a çok şükür bunların hepsi geride kaldı. İnsanlarımız artık eskiden olduğu gibi hastane köşelerinde ölmüyor, rehin kalmıyor. İhtiyaç sahibi olan özürlü vatandaşlarımıza, yatalak hastalara ve yatalak hastaya bakan hizmet eden yakınlarına devlet maaş veriyor. Soruyorum tüm bu başarıların altında imzası olan Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemeyeceğim de ben ne yapıcam? Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLAN KİMSE ONU MAKAM MEVKİ SAHİBİ YAPSIN. ALLAH ÜLKEMİZİ MÜNAFIKLARIN, FİTNECİLERİN, BAŞKALARININ KULLANDIĞI HAİNLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN VE ALLAH ONLARA FIRSAT VERMESİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.