27.01.2018


İçleri kararmış sözde aydınlar

Sanmayın Türkiye Afrin’de sadece DEAŞ’la, PKK’yla, PYD ve YPG’yle mücadele ediyor. Türkiye Afrin’de kendi bekası için 7 düvele karşı çarpışarak mücadele ediyor. 4 gün önce İngiliz Times Gazetesi, Afrin’de terör örgütleri safında Amerikalı İngiliz, Çinli, Alman, Hollandalı, Danimarkalı, yani neredeyse her ülkeden terörist PYD saflarında Türk ordusuna karşı çarpıştığını yazdı.  Ayrıca İngiliz Times Gazetesi, PKK ve PYD’li teröristlerin Afrin’deki sığnaklarında Amerikan ve Alman yapımı füzelerin, ağır silahların da Türk ordusu tarafından ele geçirildiğini yazdı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Amerika’ya terör örgütlerine silah desteğini kesin dedikçe Amerika, pişkin bir şekilde, “Biz o silahları DEAŞ’a karşı kullanılması için veriyoruz” dedi.  Kimi kandırmaya çalışıyorsunuz?  Be şerefsizler, Irak ve Suriye topraklarında DEAŞ diye bir şeyi mi kaldı? Terör örgütlerine verdiğiniz o silahların Türkiye’ye karşı kullanıldığını görmüyor musunuz? O, DEAŞ dediğiniz sözde terör örgütü, sizler yani Amerika, İngiltere, İsrail, Almanya’, Fransa, Hollanda, Rusya,  Çin ve bir çok Avrupa ülke istihbaratları tarafından Ortadoğu’yu karıştırmak için kurulmadı mı?

Kimi kandırmaya çalışıyorsunuz? 

Peki ya terör örgütlerine destek verenler sadece bu ülkeler mi? Bizim içimizde terör örgütlerine direk yada farklı isimler altında dolaylı destek veren kanı bozuklar yok mu? Ülkemizin felaketini arzulayan, bir an önce ülkemizin bölünüp parçalanmasını isteyen içi kararmış sözde bazı aydınlar, Gezi olayları sırasında olduğu gibi yine ortaya çıkmışlar. İçi kararmış sözde bu aydınlar, Türkiye’nin terör örgütlerine karşı yürüttüğü Afrin operasyonunun bir an önce durdurulmasını istemişler. Vah sizi gidi vatan millet düşmanları, vah sizi gidi terör sevicileri vah. Vah sizi başka ülkelerin uşaklığını yapan alçaklar vah. Sizlerde hiç utanma sıkılma yok mu? Bu ülkenin ekmeğini yiyen içi kararmış olan sözde siz aydınlar, utanmadan sıkılmadan nasıl olurda terörle mücadeleye son verilsin diyorsunuz? 

Hak ettikleri cezayı almaları lazım 

Ne kadar şeytanlık yaparsanız yapın Allah’ın izniyle inşallah kahraman askerlerimiz ve polisimiz ülkemizi kana bulayan terör örgütlerinin sonunu getirecek. Esas içimizdeki farklı isimler altında başka ülke ajanlarına hizmet eden terör örgütü destekçilerinin sonu gelmelidir. Derim ki adaletimiz terör destekçisi olan sözde bu aydınların yakasını bırakmasın. Teröre destek olan içi kararmış sözde bu aydınlar, adalet karşısında hak ettikleri cezayı almalıdırlar. Kardeşlerim her zaman söylediğim gibi gün din, dil, ırk ayrımı yapmadan birlik günüdür. Şer odakların ülkemiz ve Ortadoğu’da oynadığı pis oyunları bozmak için bir olmalıyız. Bir olalım ki şer güçlerin içimize yaymak istediği fitne ve fesatlığı yok edelim. Bir olalım ki içimize kanser virüsü gibi yayılmış olan sözde 'aydınım' diyen hainleri huzurumuz için içimizden atalım. İçimizdeki bu hainler temizlendikten sonra Allah’ın izni ile bizi en kralı bile yok edemez. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH İÇİMİZDEKİ HAİNLERİ HELAK ETSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH KAHRAMAN TÜRK ASKERİMİZİ HER DAİM MUZAFFER KILSIN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.