24.01.2018


Kılıçdaroğlu baktı ki millet birlik içinde!..

Zeytin Dalı Harekatı'nda 4’cü günü geride bıraktık. Savaş uçaklarımız PKK’lı, PYD’li, YPG’li ve DEAŞ’lı teröristlerin üzerine havadan bomba yağdırırken, karadan ise özel birliklerimiz teröristleri dünyaya geldiklerine pişman ediyor. Kahraman askerlerimiz, operasyonun 4’cü gününde teröristlerin elinde bulunan çok sayıda yerleşim yerini ele geçirdi. Türkiye’nin bu operasyonu dünya kamuoyunda dikkatle takip edilmekte. Ortadoğu’da sinsi bir siyaset yürüten, terör örgütlerine her türlü maddi, silah ve siyasi destek vererek mezhep ve etnik çatışmalar yaptıran, Ortadoğu ülkelerini yaşanmaz hale getiren Amerika, müttefiki olan Türkiye’ye hep kalleşlik yaptı. Irak’ı Suriye’yi dizayn etmeye çalışan Amerika bakalım bölgede Türk askeriyle karşılaştığında ne yapacak? 

AMERİKA GERİ ADIM ATACAK MI? 

Amerika’nın bölgede pis oynunu bozan Türkiye’yle Amerika çarpışır mı yoksa geri adım mı atacak? Amerikan Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, “Türkiye’nin kendi vatandaşlarını Suriye’den saldırı düzenleyebilecek terör unsurlarından korumaya yönelik meşru hakkını tamamen taktir ediyor ve tanıyoruz” dedi. İnanıyorumki Amerika, bu açıklamayı inanarak değil iki yüzlülüğünden dolayı yaptı .İki yüzlülük sadece Amerika’ya ait bir durum değil. CHP de iki yüzlülük yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, haftalardır sabrımızı taşırmayın diyerek Amerika’yı ve terör örgütlerini uyardığında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Efendim operasyona gerek yok, bu işi diplomasiyle halledin” diyordu. Tüm dünyanın gözü kulağı bu operasyondayken Kılıçdaroğlu Almanya gezisine çıktı. Hadi diyelimki Kılıçdaroğlu’nun Almanya gezisi önceden planlanmıştı. Peki Türk askerleri Afrin’e operasyona başladığında neden hemen ülkesine geri dönmedi? 

Pis oyunu bozmak için girdik 

15 Temmuz darbe gecesinde olduğu gibi Kılıçdaroğlu, Türkiye’de herkesin birlik ve beraberlik içinde olduğunu görünce, “Afrin’e operasyon kaçınılmazdı” demeye başladı. Sevgili okuyucularım daha önceki yazımda yazdığım gibi Türkiye, Suriye topraklarına yıllardır ülkemize kan kusturan, 50 bine yakın insanımızı şehit eden terör örgütlerinin kökünü kazımak ve Amerika’nın bölgedeki pis oynunu bozmak için girdi. “İktidar ne yaparsa yapsın, iktidar iyi şeyler dahi yapsa biz yine muhalefet ederiz” diyen birileri şimdi diyorki, “Türkiye neden daha önce değil de şimdi operasyon yapıyor?” Ah zavallılar  ah. Sizler ne bilirsiniz devlet yönetmeyi? Sizler ne anlarsınız diplomasiden? Devlet yönetiminde ve diplomaside duygusallığa yer olmadığını bilmiyor musunuz? Her şeyin yeri ve zamanı olduğunu bilmiyor musunuz? Sanıyor musunuz Irak ve Suriye, topraklarında sadece teröristler var? Kardeşlerim o topraklarda leş yiyici akbabalar var.Amerika, İsrail, Rusya, İngiltere, Almanya, Fransa, Çin var. Bu leş yiyici akbabalarla mücadele etmeyi kolay mı sanıyorsunuz? Devletimiz ülkemizin bekası ve toprak bütünlüğümüz için yerinde zamanında bu operasyon için karar vermiştir. Yeterki millet olarak bizler devletimize, askerimize, muvaffak olmaları için dua edelim. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZİ, ASKERİMİZİ VE MİLLETİMİZİ HER DAİM MUZAFFER KILSIN. ALLAH MÜSLÜMANLARIN ÜZERİNDE PİS OYUNLAR OYNAYAN KAFİRLERİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN