22.01.2018


Kahraman askerlerimiz inşallah köklerini kazır

Türkiye, aylardır “Terör örgütlerine destek olmaktan vaz geç. Terör örgütü PKK’ya ve PKK’nın Suriye kolu olan PYD’ye Silah yardımı yapma. Terör örgütlerine verdiğiniz ağır silahlar bizim güvenliğimiz için tehlike arz ediyor. Terör örgütleri bu silahları bize kullanacak” demesine rağmen Amerika, Türkiye’nin bu uyarılarına aldırış etmeden PKK ve PYD’ye binlerce TIR dolusu ağır silahlar vermeye devam etti.  Geçtiğimiz hafta Amerika, sınır güvenliği bahanesiyle PKK/PYD'li teröristlerden oluşan “30 bin askeri sınır bölgelerine yerleştireceğiz” deyince Türkiye’nin tepesi iyice attı. Amerika 30 bin asker derken, “30 bin asker aslında yakında kurulacak olan Kürt devletinin askerleridir” demek istiyor. Sonunda Türkiye, tüm diplomatik girişimlerin sonucunda pazar günü suriye topraklarında bulunan teröristlerin tepesine indi. 

Amerika'nın oyunu bozulacak 

Sevgili okuyucularım evet Türkiye, Afrin’e meşru müdafaa hakkını kullanarak kendi bekası için girdi. Kürt kimliğinin arkasına saklanan terör örgütleri PKK ve PKK’nın Suriye kolu olan PYD’yi temizlemektede kararlı. Bunların dışında Türkiye'nin başka bir hedefi daha var. Türkiye’nin hedeflerinden biri Ortadoğu’da etnik ve mezhep çatışmalarıyla Müslümanları birbirine öldürten Amerika’nın oynunu bozmak da var. Hiç bir operasyonda elini taşın altına koymayan Amerika, Soğuk savaş sonrası demokrasi ve özgürlük safsatasıyla Ortadoğu’yu etnik ve mezhep çatışmalarıyla bölmeyi kafasına koydu. PKK, PYD ve FETÖ gibi terör örgütlerini taşeron olarak kullanan Amerika, bakalım bu operasyondan dolayı Türkiye’ye ne diyecek. 

Yalan dolana kanmayın  

Kardeşlerim uyanık olalım uyanık. İsrail’in projesi olan büyük Ortadoğu projesini Amerika, İsrail, İngiltere, Rusya ve Avrupa ülkeleri hayata geçirmekte kararlı. Söylediğim gibi bu ülkeler Ortadoğu projesini hayata geçirmek için görev taksimi yapmışlar. Kimileri içimizdeki ve dışarıdaki kanı bozuk şerefsiz hainleri, FETÖ’cüleri, mezhep fitneliği için bazı vakıfları, dernekleri, terör örgütlerini ve bazı cemaatleri kullanmakta. Tekrar söylüyorum ne olur Allah aşkına ülkemizin bekası, birlik ve beraberliğimiz için şer odaklara karşı çok uyanık olalım. Her şeyden önce ajanların sosyal medyada yalan dolan içeren yönlendirmelerine kanmayın. İnşallah üç koldan Afrin’e giren kahraman askerlerimiz Ortadoğu ve ülkemiz için tehdit olan terör örgütlerinin kökünü tamamen kazır. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH CÜMLEMİZE UYANMAYI NASİP ETSİN. ALLAH BİR BİRİMİZİ KENDİ RIZASI İÇİN SEVENLERDEN EYLESİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.