20.01.2018


Atatürk’ün kurduğu CHP’ye Fatiha

Son bir haftadır CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’yla ilgili sorularla karşılaşıyorum. Arkadaş, “Hocam her halde Kaftancıoğlu’nun il başkanlığı CHP’de bölünmelere neden olur” derken, diğer bir arkadaş, “Hocam siz, (CHP’nin PKK’yla ve PKK’nın siyasi kolu olan HDP’yle birlikte hareket ediyor, Atatürk’ün CHP’sine yazık oluyor) diyordunuz ya... Hocam, gerçekten Atatürk’ün partisi CHP bölücü terör örgütü PKK’yla birlikte hareket mi ediyor?” diye sordu.  Ses çıkarmadım sustum ve arkadaşların söylediklerini düşünmeye başladım. O esnada arkadaş, CHP’nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Twitter’daki paylaşımlarını gösterdi. Kaftancıoğlu’nun Twitter hesabında PKK terör örgütüne gönülden sahip çıktığını gördüm. “PKK terör örgütü değil, kutsal bir amaç uğruna bir araya gelen insanların oluşturduğu harekettir” diyen Kaftancıoğlu, sözde Ermeni soykırımına da sahip çıkıyor. 

Bu kadının CHP'de işi ne? 

Gezi olaylarında polise taş atan, devleti seri katil olmakla suçlayan bu il başkanına ne desemde rahatlasam diye düşündüm. İnanın içimden geçenleri anlatacak kelimeler bulamadım. Devletimize seri katil diyen, sözde Ermeni soykırımına sahip çıkan, 40 yıldır ülkemizde on binlerce masum insanımızı, asker ve polisimizi kalleşçe şehit eden terör örgütü PKK destekçisi olan bu kadına kuru bir lanet okumak olmaz. Bu kadına haykırırcasına lanet okuyorum. Esas laneti de bugünkü CHP’nin yöneticilerine okuyorum. Ey CHP’liler sizler güya Atatürkçüsünüz öyle mi? Tüküreyim sizin gibi sahte Atatürkçülere. Soruyorum size açık açık PKK destekçisi olduğu ortada olan, terör eylemlerinde polise taş atan bu kadının Atatürk’ün kurduğu bir partide işi ne? 

CHP'yi terör örgütleri ele geçirdi 

Sevgili okuyucularım, işte yıllardır “Atatürkçüyüz, Atatürk’ün yolundan gidiyoruz, Atatürk bizim kıblemiz” diyen sahte Atatürkçülerin ve CHP’lilerin gerçek yüzünü görün. Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı olduktan sonra CHP bu durumlara geldi. Kılıçdaroğlu’ndan sonra CHP’yi FETÖ’cüler, DHKP-C’liler, PKK’lılar ele geçirdi. Rahmetli Atatürk’ün kurduğu CHP’ye yazık oldu yazık. Rahmetli Atatürk bugün hayatta olsaydı inanıyorum ki bu sahte CHP yöneticilerinin hepsinin yüzüne tükürürdü. Soruyorum seçim zamanı geldiğinde kapı kapı dolaşacak olan CHP’liler, hangi yüzle şehit yakınlarından oy isteyecek? Bu CHP’li kadın, hangi yüzle sizin Allah’ınız diyerek hakaret ettiği milletten oy isteyecek? Valla benim kapıma gelirlerse ben bunların yüzlerine tükürürüm. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH CHP’Lİ TERÖR DESTEKÇİLERİNİN GERÇEK YÜZLERİNİ CHP’Lİ SEÇMENLERE GÖRMEYİ NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZİN LOKMASINI YİYİPTE ÜLKESİNE HAİNLİK YAPAN HER KİM VARSA HEPSİNİN KURSAĞINDAN İNİM İNİM GERİ GETİRSİN, AMİN.