15.01.2018


Bu ülkeyi kesinlikle yem ettirmeyiz

Anayasa Mahkemesi’nin FETÖ’den tutuklu Şahin Alpay ile Mehmet Altan hakkında verdiği hak ihlali kararında, ilk derece mahkemenin yerine geçerek yorum yapması tepki çekti. Başbakan Binali Yıldırım, “FETÖ ile mücadelenin zaafa uğramasına sebep olacak veya böyle anlaşılacak kararlar alınmamalı” derken; Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ da, “Anayasa Mahkemesi temyiz mahkemesi, gibi davranamaz ve çizgisini aşmıştır” dedi.  Sevgili okuyucularım hukukçu olmadığım için Anayasa Mahkemesi’nin verdiği kararın doğru olup olmadığını bilmemem. Yalnız bildiğim tek şey FETÖ’den tutuklu olan bu yazarların 15 Temmuz darbe girişimini zil takarcasına haber vermesini ve desteklemesini basından takip etmiş olduğumdur. Öyle sanıyorum ki devletin birimlerinde halen kripto FETÖ’cüler var. 

Mücadeleyi sulandırıyorlar 

Sosyal medyada FETÖ’cülerin, CHP’lilerin, HDP’lilerin ve başka ülke ajanlarının yaydıkları algı FETÖ’yle mücadeleyi sulandırıyor. Vatanını, devletini, milletini, dinini seven biri FETÖ olayını sulandırmasın. Tamam Siyasi olarak farklı görüşlere sahip olabiliriz. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti hükumetinede karşı olanlar olabilir. Ancak devlet, millet, ülke söz konusu olduğunda hemen kendimize çeki düzen vermeliyiz. Kardeşlerim Türkiye Cumhuriyeti çok kolay var olmadı ki, İsrail’in, Amerika’nın, Vatikan’ın ülkemizi bölüp parçalamak için özel olarak yetiştirdiği kullandığı, din, devlet ve millet düşmanı olan Fetullah Gülen’e sempati duyulsun. Bu şeytanın pisliklerini görüp de halen sempati duyan veya peşinden giden varsa benim gözümde o kişiler vatan, millet, din düşmanıdırlar. 

Yargı darbesi yapacaklarmış 

Basından takip ettiğim kadarıyla diyorlar ki, adalet camiasında, polis teşkilatında iki binden fazla kripto FETÖ‘cü var. Bu FETÖ’cüler Pakistan’daki Tahir-ül kadri örgütü gibi yargı darbesi yapacaklarmış. Peki bugün Allah’a çok şükür ülkemiz kendi ayakları üzerinde dururken, kendi sanayisini, kendi silahını, tankını, gemisini, uçağını, helikopterini, insansız hava aracını yaparken, ekonomisi çok iyi durumdayken, hatta IMF’ye borç bile vermeye gücü varken, FETÖ’ye destek olmak vatan hainliği değilde nedir? Tekrar söylüyorum Türkiye Cumhuriyeti çok kolay var olmadı. Güzelim ülkemizi yem ettirmeyiz arkadaş ettirmeyiz. İçimizdeki, kansızlara, satılmışlara rağmen Türkiye Cumhuriyeti’ni kesinlikle yem ettirmeyiz. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH İÇİMİZDEKİ SİNSİ MÜNAFIK HAİNLERİ HELAK ETSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZİN NİMETLETİNDEN İSTİFADE EDİP DE HAİNLİK YAPAN KANI BOZUKLARI HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.