11.01.2018


‘Adamımızı en tepeye yerleştirdik’

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın toplatmak için avukatları aracılığıyla başvuru yaptığı gazeteci Micheal Wolff’un kaleme aldığı Fire and Fury Inside the Trump House yani, 'Gazap ve Öfke Trump’ın Beyaz Sarayı” adlı kitap piyasaya çıktı. Trump bu kitabın çıkmasını engellemek için çok uğraştı ama kitap yeni bilgilerle yinede yayınlandı. Kitapta Suudi Arabistan’daki Veliaht Prens değişikliğinde Trump’ın parmağı olduğunu ve Veliaht Prens Muhammed için Trump 'ın, “Adamımızı en tepeye yerleştirdik” dediği bilgisi yer alıyor. Yüzlerce Suudi Prens, iş adamları ve bürokratların ne için tutuklandığı şimdi daha net anlaşılıyor. 

Para verip özgür kalanlar var 

Kitapta, “Veliaht Prens muhammed ile Trump’ın Yahudi damadı Jared Kushner, sabahın ilk saatlerine kadar yaptıkları stratejik toplantı sonrası Suudi Prens, bürokrat ve iş adamları tutuklandı” deniliyor. Tutuklanıp cezaevine konması gereken prens, bürokrat ve iş adamlarının çoğu Riyad’daki Rizt-Carlton otelinde göz altında tutuluyor. Bu arada milyar dolarlar ödeyerek özgürlüğüne kavuşan prensler de var.  Sevgili okuyucularım İslam topraklarında Ortadoğu’da oynanan pisliği görüyorsunuz değil mi? İslam ülkelerindeki çoğu kral, prens, emir ve devlet başkanları İsrail’in ve Amerika’nın iyice kuklası olmuşlar. Bunlar yüzünden Ortadoğu’da müslümanlar birbirini öldürüyor. Bu kuklalardan dolayı İslam dünyası gelişmiyor ve İslam dünyasından bir tane bile bilim adamı, sanayici çıkmıyor. Bu ülkelerin hiç birinde sanayi üretimi yok, teknoloji yok, tıpta gelişmişlik yok. Ruhunu İsrail’e ve Amerika’ya teslim etmiş olan bu satılmışların idare ettikleri ülkede nasıl gelişmişlik olsun ki? 

Ortadoğu'da oynanan oyunları görün 

Allah’a çok şükür İslam dünyasında bir tek gelişmiş, büyük sanayiye sahip, askeri savunma sanayiinde, teknolojide, tıpta, ekonomide, dünyayla yarışan bir tek Türkiye Cumhuriyeti var. Amerika ve İsrail’in bu kuklalarının, Türkiye’nin gelişmesini, büyümesini ve bölgede söz sahibi olmasındaki rahatsızlıklarını son aylarda sık sık dile getirdiklerini de görüyoruz.  Bakınız Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın Aralık ayı sonunda Hartum’a yaptığı ziyaret sırasında Sudan Cumhurbaşkanı Ömer El Beşir’in Osmanlı’nın Kızıldeniz’deki stratejik üssü Savakin Adası'nı Türkiye’ye tahsis etmesi Mısır’ı çıldırttı. Aslında İsrail’i çıldırttı. İsrail, perdenin arkasından Türkiye’ye karşı Mısır’ı kullandığı için Mısır rahatsızlığı dile getiriyor. Kardeşlerim görüyorsunuz her şey açık seçik ortada? Derim ki biz Müslümanlar'ın üzerinde ve Ortadoğu’da oynanan oyunları görün. Eğer biz Müslümanlar, bir birimize karşı samimi olmadığımız, ehli küfrün İslam düşmanlarının pis oyunlarının farkında olmadığımız, her geçen gün değişik bahanelerle ehli küfre sempati duyduğumuz ve onların çizdiği yolda gittiğimiz müddetçe hapı yuttuk demektir. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH BİZ MÜSLÜMANLARA SAMİMİYET VERSİN. ALLAH BİZ MÜSLÜMANLARI BİR BİRİNİ KENDİ RIZASI İÇİN SEVENLERDEN EYLESİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZİ ŞER GÜÇLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN, AMİN