08.01.2018


Bakan Soylu’nun sözlerine katılıyorum

İçişleri Bakanı Süleyman soylu, Genel Güvenlik ve Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “2018 yılında uyuşturucunun belini kırmak boynumuzun borcudur. Terör birliğimizi, uyuşturucu neslimizi ve medeniyetimizi hedef alıyor. Her ikisi de bir birinden besleniyor. Güvenlik güçlerimizin baskın yaptığı mağaralarda ciddi miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Bunların bir kısmı sayılmak için bir kısmı ise dağa kaçırılmış gençlerin terörist yapılması için kullanılıyor. Uyuşturucu satıcısı eşittir teröristtir” ifadelerini kullandı.  Bakan Soylu, “Okul çevresinde uyuşturucu satıcısı gördüğü zaman ayağını kırmayan polis görevini yapmamıştır” dedi. Vallahi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bu sözlerinin altına imzamı atarım. Terör örgütü mensuplarının, Uyuşturucu imal eden ve satanların değil ayaklarını kırmak, elimde yetki olsa direk idam edilmelerini sağlarım. 

Chp'liler hemen adliyeye koştu 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, uyuşturucunun ne kadar vahim durumlara ulaştığını anlatabilmek için kullandığı sözlerine CHP’liler hemen tepki gösterdi. Hani, “Hükümet dünyanın en güzel işini yapsa bile biz yine muhalefet ederiz” diyen CHP’li yöneticiler, Bakan Soylu’nun sözlerine tepki gösterip suç duyurusunda bulundular.  Sevgili okuyucularım bu CHP’liler, FETÖ’cüleri, PKK’lı teröristleri savundukları yetmiyormuş gibi şimdi uyuşturucu üreten ve satanları mı savunmaya başladı? İçimden gelerek soruyorum İçişleri Bakanı'nın sözlerine tepki gösteren CHP’li yetkililerin kafası iyi mi acaba? Be kardeşim adam, her yıl uyuşturucu batağına düşen gençleri düşünerek konuşuyor. Ya siz neyi ve kimleri düşünerek konuşuyorsunuz? Ey CHP’li yöneticiler, soruyorum sizlere her gün gazete ve televizyon haberlerinde uyuşturucudan ölen, uyuşturucudan dolayı hayatı kararan, uyuşturucu parası bulmak için hırsızlık yapan, anne ve babasını öldüren gençlerin haberini okuyup izlediğinizde hiç vicdanınız sızlıyor mu? Hayır bence sızlamıyordur. 

Millet sizi yakından takip ediyor 

Vicdanı olan kişi uyuşturucu imal eden ve satanları savunmaz. Millet sizi yakından takip ediyor. Merak etmeyin millet size 2019’da gereken cevabı verecek. Anne ve babalar sizlere sesleniyorum. Evlatlarınıza sahip çıkın, evlatlarınızın kimlerle arkadaşlık yaptığını takip edin, merhamet duygunuza sahip çıkın ve evlatlarınız her istediğini hemen yapmayın. Evlatlarınızı milli ve manevi değerlerimize göre helal ve haram kavramlarını öğreterek yetiştirin. Milli ve manevi değerlere sahip olan evlat, kesinlikle terörist olmaz, uyuşturucu batağına düşmez, hırsız olmaz, anne ve baba katili olmaz. Yok eğer evlatlarınızı sadece dünyalığa göre yetiştirirseniz, başı boş yaşamalarına göz yumarsanız. “Aman bunlar henüz genç hayatlarını yaşasınlar, şimdi yaşamazlarsa gençliklerini ne zaman yaşayacaklar” derseniz işte o zaman, “Nerede hata yaptık” diyerek bir yerlerinizi kaşımaya başlarsınız benden söylemesi. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ANNE VE BABAYA, DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, İNSANLIĞA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN. ALLAH EVLATLARIMIZI TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.