23.12.2017


Filistinli kız Ahed kadar olamıyorsunuz

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed, attığı Tweet’te Medine müdafaası kahramanı olarak bilinen Osmanlı Paşası Fahreddin Türkkan’ı hırsızlıkla suçlamış. Bu alçak bakan, kendi hırsızlıklarını ve hainliklerini saklayabilmek için 1916’da Türk Fahreddin Paşa’nın Medinetü’l Münevvere halkının hakkına girdiğini ve Medine’de el yazması eserleri çaldığını söylüyor. Halbuki Mekke Şerifi Hüseyin’in isyan hazırlığına girişmesi üzerine 28 mayıs 1916’da Fahreddin Paşa Medine’ye gönderilmişti. Fahreddin Paşa asilerden önce Medine’ye ulaşarak savunma tedbirlerini aldı. Şerif Hüseyin, 3 Haziran’da Medine çevresindeki demiryolunu ve telgraf hatlarını tahrip etti. 5-6 Haziran gecesi Medine karakollarına saldırdıysa da geri püskürtüldü. Fahreddin paşa, şehri savunurken ilk iş olarak Medine’de bulunan mukaddes emanetleri ve bazı yazma eserleri düşmanın eline geçmesin diye İstanbul’a göndermişti. Ah be ahmak Bakan. Fahreddin Paşa o eserleri İstanbul’a göndermemiş olsaydı, sizler o eserleri hamilerinize yani İsrail’e Amerika’ya, İngiltere’ye ve Avrupalı ehli küfre satardınız. Sonrada o eserleri ehli küfür, sanata yatırım yapın diyerek tekrar siz kerizlere milyon dolarlarla satardı.

Uşaklık yapmaya utanmıyor musunuz?

Sizlerde hiç mi utanma duygusu yok? İftira atmaya utanmıyormusunuz? Sizin asıl korkunuzu ve kimlere yaranmak istediğinizi çok iyi biliyoruz. Kudüs konusunda Arap halkının gözünü açan ve ümmeti şuurlandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan rahatsız oldunuz değil mi? Aklınızca Arap halkını geçmişte yaptığınız gibi Türkler'e düşman etmeye çalışıyorsunuz öyle mi? Koltuğunuzu ve saltanatınızı korumak için israil ve Amerika’ya uşaklık yapmaya utanmıyorsunuz? Kudüs protestolarında İsrail askerlerine kafa tutan Filistinli küçücük kız çocuğu Ahed kadar olamıyorsunuz. Ey İsrail’e, Amerika’ya, İngiltere’ye ve Avrupa’ya ruhunu satmış olan Arap liderleri. O güvendiğimiz sizi sömüren ülkeler, kullanma tarihiniz bitince sizi dünyaya geldiğinize bin pişman edecekler.

Ümmet şuuruna sahip olun

Gelin her ne pahasına olursa olsun özünüze dönün. Ümmet şuuruna sahip olun. “İslam tek millettir” diyen Peygamber efendimizin tavsiyesine uyup tüm İslam ülkeleriyle samimi duygularla dayanışma içinde olun. Tekrar söylüyorum eğer bir an önce kendinize gelmezseniz, bugün sırtınızı sıvazlayan, sizi şımartan, sömüren o ehli küfür topluluğu sizi kazığa oturtturacak benden söylemesi. Hırsız olan Fahreddin Paşa değil, asıl hırsız olan halkını sömüren sizlersiniz sizler. Ha bu arada Arap sokaklarında Erdoğan sevgisini iftiralarınızla yok etmeniz de mümkün değil. Ümmet zaten kimlerin samimi olup olmadığını çok iyi biliyor. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH, BİZ MÜSLÜMAN TOPLULUĞUNA SAMİMİYET VE ŞUUR VERSİN. ALLAH, EHLİ KÜFRÜN OYUNCAĞI OLMUŞ , RUHUNU İSRAİL VE AMERİKA’YA TESLİM ETMİŞ OLAN İSLAM ÜLKE LİDERLERİNE UYANMAYI NASİP ETSİN. ALLAH, GÜZELİM TÜRKİYEMİZE, DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH CÜMLEMİZİ KURU İFTİRALARDAN KORUSUN, AMİN.