13.12.2017


Boğazlarında kalsın

CHP’ye gönül vermiş bir arkadaş, “Hocam, iktidar hadi kendi belediye başkanlarını görevden aldı tamam da, CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal lgezdi’yi görevden alması doğru mu?” diye sordu.  “Evladım ortada eğer suç varsa parti gözetmeden kim olursa olsun suç işleyen herkes görevden alınır. Peki sen Ataşehir Belediye Başkanının neden görevden alındığını biliyor musun?” karşılığını verdim.  “Hayır yok bilmiyorum hocam.”  “Evladım işin içini bilmiyorsun konuya da hakim değilsin, peki evladım bilmeden etmeden neden tepki gösteriyorsun? İçişleri Bakanlığı, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi imar yolsuzluğu, rüşvet, ihaleye fesat karıştırma ve sahte belge düzenlemek suçlamasıyla görevden uzaklaştırdı.” Sohbet sonrası bir anda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, AK partili belediyelerin istifasını hatırlatarak diğer partilere, “Sizin partilerinizde yolsuzluk yapan belediye başkanları var. Harekete geçin ve yolsuzluk yapan belediye başkanlarınızı temizleyin, yoksa İçişleri Bakanlığı devreye girecek” dediğini hatırladım. 

Bağımsız mahkemeler karar verir 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamasına Kemal Kılıçdaroğlu, insanoğlunun nefis taşıdığını ve insanoğlu bir makama geldiğinde güç bende diyerek neler yapacağını sanki bilmiyormuş gibi hemen “Bizim alnımız ak, bizde yolsuzluk hırsızlık kesinlikle olmaz” dedi. Ey Kılıçdaroğlu, nefis sahibi olan insanoğluna kefil olunmayacağını öğren? Bu arada hani Meclis'te sol yumruğunu sıkıp havaya kaldırarak meclis kürsüsünde yemin eden sözde solcu, sözde ezilmişlerin sesi olduğunu söyleyen milletvekili vardı ya işte CHP’nin o Mlletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve eşi Ataşehir eski Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ninbir yıl önce yolsuzluk yaptıkları iddiası medyada aylarca yer almıştı. 

İddialara göre CHP Milletvekili ve eski Ataşehir Belediye Başkanı’nın eşi Gamze Akkuş İlgezdi, bir gecekonduda yaşarken şimdi tanesi 3 milyon dolardan satılan 12 tane rezidans daireye sahipmiş. Sevgili okuyucularım kim suçlu, kimin rüşvet aldı hırsızlık yaptı bunları ancak bağımsız mahkemeler söyler. Bir vatandaş olarak benim söyleyeceğim şudur. kim milletin, fakir ve fukaranın, yetimin hakkını yemişse ve hala yiyorsa, isterse babamın oğlu olsun Allah hepsinin de burnundan fitil fitil getirsin. Allah rüşvetle elde edilen paraları hiç birine yemeyi nasip etmesin. 

Evlatlarınıza haram lokma yedirmeyin 

Biz seçmenler, başkan, milletvekili veya bakan olmuş olan kişilere zamanında güvenip oy verdik. Belki de layık olmadıkları halde onları verdiğimiz oylarla şereflendirdik. Bizim şereflendirdiğimiz makam sahibi yaptığımız o insanlar, makamın rehavetine kapılıp ve makamın gücüyle başlıyorlar kafa koparmaya yani rüşvet almaya, hırsızlık yapmaya başlıyorlar. Kardeşlerim Allah rüşvet alana da verene de 'melundur' der. Sakın bu pis işlere bulaşmayın. Sakın evlatlarınızı haram lokmayla beslemeyin. Evlatlarınızı haram lokmayla beslerseniz bilinizki sonra bir yerlerinizi kaşımaya başlarsınız benden söylemesi. Aklıma gelmişken daha önceki bir yazımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Ey Kılıçdaroğlu, siz kendi belediye başkanlarınıza, 'seçime gidiyoruz, seçim için para lazım diyerek, imar izni verirlerken partiyede para toplayın' dediniz mi” diye sormuştum. Kılıçdaroğlu’ndan hala yanıt gelmedi. Kılıçdaroğlu’na tekrar soruyorum? Ey Kılıçdaroğlu, siz CHP’li belediye başkanlarına seçim yaklaşıyor, partiye para lazım, imar ruhsatı verdiğiniz müteahhitleriden partimiz içinde para isteyin dediniz mi demediniz mi? Ne diyeyim CENAB-I ALLAH CÜMLEMİZİ HARAM LOKMADAN KORUSUN. ALLAH DÜRÜST, VİCDANLI, İŞ BİLEN, ÜLKESİNE VE MİLLETİNE SEVDALI, HELAL VE HARAM KAVRAMLARINI BİLENLERİ MAKAM SAHİBİ YAPSIN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.