09.12.2017


Üçüncü dünya savaşının ayak sesi

Yahudi lobisinin gayretiyle Amerika’ya Başkan olan Trump, Amerika’nın 70 yıllık dış politikasını çöpe attı. Dünyanın kendisine 'barış sürecini yok edersin, bölgede kaosa, kargaşaya, krize çatışmalara yol açarsın, Kudüs İsrail’in başkenti olursa felaket olur' uyarılarına aldırış etmeyen Trump, Müslümanların kutsal toprağı Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak ilan etti. Yani Müslümanların ilk kıblesi, peygamber efendimizin Miraç’a çıktığı yer ve yeryüzünün ikinci mabedi olan Kudüs, İsrail’in başkenti oldu.  Trump’ın bu şeytanlığı, fitneliği Ortadoğu’da yaşanan sıkıntıları iyice artıracak. Ayrıca Trump’ın bu şeytanlığı ve fitneliği dünyada dinler arası çatışmalara neden olacağı gibi 3’üncü dünya savaşının da ayak sesidir. Şimdi “İsrail’e karşı gelmeyin, İsrail’le savaşmak caiz değildir” diyen Suudi Arabistan müftüsü, “Kutsal topraklar İsrail’indir” diyen Kuveytli gazeteci kına yaksın. 

Katil Sisi mi tepki gösterecek? 

Daha doğrusu karaktersiz, kukla, ruhlarını İsrail ve Amerika’ya satmış Arap şeyhleri, Arap emirleri, Arap kralları da kına yaksınlar. Yazıklar olsun onlar gibi karaktersiz, şerefsiz sözde müslüman yöneticilerine.  Arap liderlerinin hiç biri Cumhurbaşkanımız Erdoğan gibi yürekli tepki gösteremediler. Nasıl tepki gösterebilirler ki, bir yerlerinden korkan, İsrail ve Amerika’ya gövdelerinde bağlı oldukları için ses çıkaramıyorlar. Amerika’nın ve İsrail’in kuklası Mısır’ın başındaki katil Sisi mi ses çıkaracak? Yoksa özel olarak İsrail ve Amerika tarafından yetiştirilmiş olan Suudi Arabistan’da veliaht prens Selman mı tepki gösterecek? Kardeşlerim biz müslümanlar ilk kıblemiz olan Kudüs’e sahip çıkmak mecburiyetindeyiz. Daha doğrusu önce Allah’ın Resul’ü, kainatın efendisi Peygamber efendimizin ümmeti olduğumuzu bilerek bir araya gelip tepkimizi öyle gösterelim. 

Allah bunun hesabını soracak 

Ne yazık ki biz Müslümanlar bir araya gelemiyoruz. Biz Müslümanları şer güçler, içimize yaydıkları mezhep fitneliği ve şuursuz fitneci cemaatler yüzünden bir araya getirmiyorlar. İşte bundan dolayı bir araya gelemeyen bölük pörçük dağılmış müslümanların toprağına ehli küfür rahatlıkla el koyabiliyor. Allah mutlaka bu şuursuzluğun hesabını şuursuz Müslümanlara hem bu dünyada hem de huzuru mahşerde mutlaka soracak. Tekrar söylüyorum biz Müslümanlar, ehli küfrün karşısında dağınık olmayalım küfür topluluğuna karşı bir olalım. Eğer satılmış Suudi Arabistan müftüsü, Kuveytli gazeteci ve satılmış münafık FETÖ’cüler İsrail’e sempati gösteren İsrail’le muhabbet duyan cemaatler varsa onların yüzüne tükürün. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH BİZ MÜSLÜMANLARA ÖNCE ŞUUR, SAMİMİYET VERSİN. SONRA BİZ MÜSLÜMANLARI BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE VAR ETSİN. ALLAH DÜNYAYA FİTNE YAYIP İNSANLARIN ÖLÜMLERİNE NEDEN OLANLARI HELAK ETSİN. ALLAH KUDÜS’TEKİ KARDEŞLERİMİZE YARDIM EYLESİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.