29.11.2017


Hay senin gibi sözde din adamına!

Son bir ayda Arap medyasının İsrail sevgisine ve İsrail’i şirin gösteren haberlerine şahit oluyoruz. Öyle bir sevgi gösteriyorlar ki, geçmişte İsrail’in yaşattığı acıların, zulmün ve dini inancın bile önüne geçti. Hatırlarsanız 15 gün önce Suudi müftüsü ve ulema heyeti başkanı olan Abdülaziz Al Şeyh, bir televizyon kanalına çıkarak, “İsrail’e karşı savaşmak caiz olmadığı gibi yahudileri öldürmekte caiz değildir” dedi.  Yani yarım asırdır Filistinliler'e her türlü şerefsizliği, zulmü, katliam ve soykırımı yapan, kendi çıkarları için Ortadoğu’yu yaşanmaz hale getiren, bugün Irak’ta, Suriye’de katliamların planlayıcısı ve yöneticisi olan İsrail’le savaşmak, İsrail’in zulümlerine karşı koymak caiz değil, İsrail‘in Müslümanlara zulmü caiz olmuş oluyor öyle mi ? Hay senin gibi müftüye. İslam alemi bu salak satılmış Suudi müftünün aptalca yaptığı açıklamanın şokunu henüz atlatamadan Kuveyt’li bir gazetecide, Kur'an’ı Kerim’in Maide suresinin 21’ci Ayetini saptırarak İsrail’e vaat edilmiş olan topraklara, onlardan önce gelerek yerleşim kurmaları nedeniyle asıl işgalcilerin Filistinliler olduğunu söyledi.  

Müftüyü İsrail'e davet ettiler 

Sanki o topraklarda daha önce İsrailliler yaşıyormuş da Filistinliler sonradan gelip o topraklara yerleşmiş. Hay ben sizin gibi müftüye, hay ben sizin gibi sözde Müslümanların, gazetecilerin, müftülerin köküne tüküreyim. İsrail elbette bu iltifatları, sevgiyi karşılıksız bırakmadı. İsrail iletişim Bakanı Eyüp Kara, fetvasından dolayı müftü Abdülaziz Al Şeyhi kutlayıp teşekkür ederek İsrail’e davet etti. Ayrıca daha önce pavyon fedailiği yapmış olan İsrail'in dışişleri Bakanı Avigdor Liberman, Suudi Veliaht Prens Selman'ı beğendiklerini söyleyerek Hamas ve İran'a karşı ortak hareket edeceklerini ifade etti. Sevgili okuyucularım bu aptallıkların hepsi babası Suudi Kral Selman'ın yetkililerle donattığı Veliaht Prens Selman’ın, 'ılımlı İslama geçeceğiz' sözlerinden sonra yaşanmaya başlandı. Prens Selman'la birlikte Ortadoğu’da akıl almaz işlerde dönmeye başladı. Prens Selman, İsrail’in gazına gelerek Filistin Devlet Başkanı Abbas’a “Ya Amerika’nın planını kabul et, ya da istifa et” derken diğer yandan İsrail ve Amerika'yla birlikte ittifak kurdu.  Amerika 300 milyar dolarlık silahı Suudi Arabistan’a boşuna satmadı öyle değil mi? Amerika ve İsrail Veliaht Prens Selman'ı nasıl yetiştirdilerse Prens Selman, İran'ın dini lideri Hamaney'yi Hitlere benzeterek İran ve Hamas'ı yok edeceğini söylüyor. 

Bizi bize düşman edip öldürtüyor 

Ah be geri zekalılar ah. İsrail ve Amerika sizi nasıl kullanıyor, siz geri zekalıları kullanarak Müslümanı Müslümana nasıl da öldürtüyor. Kardeşlerim bu gidişle biz Müslümanların akibeti iyi değil. İsrail’in kontrolünde Amerika, İngiltere, Rusya, Avrupa, Vatikan ve NATO biz Müslümanların içine fitne yayarak, islam ülkelerinin kral, prens, emirlerini kullanarak bizi bize düşman edip öldürtüyor. Maalesef nasıl bir şuursuzluk ve aptallıkların içindeysek şer güçlerin oynuna, fitnesine geliyoruz. Sanmayın ki Suudi müftü veya Kuveytli gazeteci kendiliğinden aptalca açıklama yaptılar. Onların aptalca açıklamaları da aslında bir İsrail projesidir. Bu münafık müftü ve kansız gazeteci, başlarındaki iradeden talimat almadan bu alçakça açıklamayı yapamazlar. Allah aşkına ne olur görün artık gerçekleri. Görün artık Müslümanların üzerinde oynanan pis oyunları. Müslümanlar olarak ehli küfre ve münafıklara karşı bir olalım ve birbirimize kenetlenelim. Biz Müslümanlar Kur’an-ı Kerim, Allah’ın Resul’ü Hz. Peygamberimizin hadis ve sünnetinden başka hiç bir şeye, hele hele Suudi müftü gibi satılmış alçaklara itibar etmeyelim. Biz Müslümanlar için kutsal olan Mescidi Aksa’ya, Kabe’ye, Medine’yi Münevvere’ye ve İslam topraklarına sahip çıkalım. Aksi halde kanı bozuk sözde din adamlarının fetvalarına kanıp vurdum duymaz olursak biliniz ki İsrail bizi yok edecek. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH CÜMLEMİZİ SAMİMİ KULLARINDAN EYLESİN. ALLAH SÖZDE DİN ADAMI OLDUĞUNU İDDİA EDEN MÜNAFIKLARIN ŞERRİNDEN FİTNESİNDEN BİZ MÜSLÜMANLARI KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.