25.11.2017


Atatürk gözlerini yumduktan sonra!

Çok şükür Cenab-ı Allah bugünleri bizlere gösterdi. Fazla değil, bundan 10 sene öncesine kadar Amerika’dan, Almanya’dan, İtalya’dan, İsrail’den, Fransa’dan, İngiltere’den ve Hollanda’dan paramızla dahi askeri silah, helikopter, savaş uçağı, savaş gemisi, insansız hava aracı ve füze savar alamıyorduk. Bu ülkeler Türkiye ile dalga geçer gibi, “Efendim siz bizden alacağınız silahları masum insanlara karşı kullanacaksınız. Kusura bakmayın biz size ağar silahlar ve askeri araç gereç veremeyiz. Ayrıca kongre onay vermedi” diyorlardı.' Masum İnsanlara karşı kullanacaksınız' dedikleri ise kendilerinin desteklediği, kanı bozuk şerefsiz PKK’lı teröristler. Bugün ise Allah’a çok şükür Türkiye el açan ülke olmaktan çıktı. Türkiye'nin son yıllarda milli duygularla savunma sanayini yerlileştirilmesi temelinde başlattığı hareket sonuç vermeye başladı. 

Savunma sanayiinde dev hamle

Geçen ay D-8 zirvesi için ülkemize gelen Pakistan Başbakanı Şahit Hakan Abbasi, TUSAŞ tarafından geliştirilen T-129 ATAK helikopteri ile uçmuştu. Kendisi de pilot olan Pakistan Başbakanı Şahit Hakan Abbasi, Pakistan ordusu için Türkiye’nin ürettiği T-129 ATAK helikopterinden 30 tane almaya karar vermiş. TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, “Pakistan’la görüşmelerimiz devam ediyor. Pakistan İnşallah ülkemizin ürettiği milli helikopterden 30 adet alacak. Eğer Pakistan, T-129 ATAK helikopterlerinden 30 adet alırsa Türkiye ilk kez 1.5 milyar dolarlık satışla rekor kırmış olacak” diyor. Ayrıca Suudi Arabistan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin de kullandığı 10 adet ANKA insansız hava aracı ile 2 adet yer istasyonu alacak. Peki Türkiye sadece helikopter veya insansız hava aracı mı üretiyor? Hayır, savaş gemisi, silahlı yada silahsız uçaklar, silah sistemleri, roketler, füzeler, radarlar, sınır güvenliği için termal gözlem sistemleri de üretiyor.  Sadece kendimiz için değil, ürettiğimiz bu askeri araç, gereç ve silahları Tayland’a, Malezya’ya, Endonezya’ya, Filipinler’e, Vietnam’a da satmaya başlıyoruz . Dolaysıyla Güney Asya ve Pasifik’te İsrail’in ve Güney Kore’nin elinde bulundurduğu pazarı Türkiye ele geçirmiş olacak. 

Yatırımlar darbelerle engellendi

Sevgili okuyucularım ülkemiz rahmetli Atatürk'ün döneminde sanayi ve askeri yatırımlar açısından çok iyi durumdaydı. Rahmetli Atatürk'ün döneminde Türkiye cumhuriyeti uçak dahi üretiyordu. Atatürk dünyaya gözlerini yumduktan sonra İsmet İnönü Cumhurbaşkanı olduğunda Türkiye çöküşe geçti. İsmet İnönü, maalesef Atatürk'ün kurduğu ne kadar sanayi varsa hepsini kapattı. İnönü döneminden başlayıp 15 sene öncesine kadar hükümetlerin yatırımları ya darbelerle ya da devletin içine sızmış hainler tarafından hep engellendi. Allah'a şükürler olsun ki son 15 seneden beri ülkemizde milli şuura sahip yönetim var. Devletin yönetimi hükümet milli olununca dolaysıyla başarılar elde ediyoruz. İşte bundan dolayı Türkiye’nin bağımsız olmasını, kendi ayakları üzerinde durmasını ve kendi savunma sanayisini kurmasını istemeyen Amerika, İsrail, Almanya, Hollanda, İsveç, Rusya, NATO ve Vatikan Türkiye ve Tayyip Erdoğan düşmanıdırlar. Türkiye’nin bölünüp parçalanması için PKK, PYD, YPG VE FETÖ terör örgütlerine destek veriyorlar. İnşallah bu terör örgütlerinin de yakında sonu gelecek. Yeterki milli şuurdan uzak kalmayalım. Allah İnönü’nün yolundan giden CHP’ye de milli şuur nasip etsin. Ne diyeyim ALLAH TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE GÜZELİM ÜLKEMİZE SAMİMİ DUYGULARLA HİZMET EDEN HERKESTEN RAZI OLSUN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZE ZARAR VERMEK İSTEYENLERİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.