22.11.2017


Sakın gaza gelmeyin

İstiyorlar ki Türkiye’yi bölüp, İsrail’in Büyük Ortadoğu projesini bir an önce hayata geçirelim. İşte Türkiye’yi 40 yıldır sinsice yetiştirdikleri Fetullah Gülen denen münafığın ve onun talebeleriyle bölüp parçalamak istediler. Özenle yetiştirilmiş olan bu münafık fetöcüler, 40 yıl içinde dünyanın her yerine en mahrem yerlere kadar sızmışlar. Türkiye’nin de üyesi olduğu NATO’ya sızmışlar. NATO’nun içine sızmış olan FETÖ’cüler, Türkiye’ye karşı tüm adiliklerini sergiliyorlar. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, her ne kadar NATO’nun içine sızmış FETÖ’cüler için “haberim yok” dese de bence bal gibi haberi var. 

Nato üzerinden operasyon 

Norveç’in Stavanger şehrindeki NATO tatbikatında yaşanan skandal 15 Temmuz’da olduğu gibi bilinçli olarak yapılmıştır. Dünya üzerinde uçan kuştan bile haberleri olduğunu iddia eden NATO ve Amerika, tıpkı Norveç’teki skandal gibi 15 Temmuz gecesi İncirlik Üssü'nden kalkan iki tanker uçağı için de “haberimiz yoktu” diyorlar. Sevgili okuyucularım açık konuşmak gerekirse Amerika, Türkiye’ye karşı operasyonlarını NATO üzerinden sürdürüyor. Yani Türkiye’nin üyesi olduğu NATO, Amerika’nın oynuna gelerek Türkiye’ye kalleşlik yapıyor. NATO Türkiye’ye kalleşlik yapıyorsa elbette nedenleride vardır değil mi? Nedenleri şunlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Türkiye’nin büyümesi, Türkiye’nin kendi savunma sistemini kurması ve savunma sanayisine yatırım yapması, NATO’nun Rusya’dan aldığı S-400 hava savunma sistemi ve her şeyden önemlisi Türkiye’nin Kürt devletine razı olmaması. Yani Erdoğan’ın İsrail’in büyük Ortadoğu projesine engel olması. 

Ana muhalefet çok memnun 

Peki Türkiye Cumhuriyeti üzerinde bu iğrençlikler, şerefsizlikler yaşanırken Türkiye’nin NATO’dan ayrılması gerekiyor mu? Hayır Türkiye’nin NATO’dan ayrılmaması gerekmez. Türkiye’nin NATO’dan çıkması gerektiğini dile getiren ana muhalefet partisi, inanıyorum ki yaşanan bu iğrenç olaylardan çok memnundur. Zaten şer güçler, Amerika, Almanya, NATO ve FETÖ'cüler de Türkiye gaza gelip NATO’dan ayrılsın istiyor. Ne için istiyorlar biliyor musumuz? Türkiye’nin parçalanması daha çabuk olur diye. Derim ki, siyasette ve ticarette duygusallığa yer yoktur. Haritaların yeniden çizildiği bugünlerde devletimizi yönetenler, bazı art niyetlilerin gazına gelerek değil, Allah’ın verdiği akıl nimetini kullanarak sabır ve metanet içinde ülkemizin menfaatine göre politika yürütmelidirler. Ülkemiz üzerinde her türlü ahlaksızca komploların içinde olan Amerika’ya, NATO’ya, Avrupa’ya İsrail’e ve Vatikan’a şimdilik sırtımızı dönmeyelim. Hele hele gaza gelip NATO’dan çıkmayı aklımızdan bile geçirmeyelim. Ama öbür tarafta Rusya var derseniz? Bende o zaman aklınıza şaşarım derim. Rusya’ya Putin’e güvenip yola kesinlikle çıkılmaz. Tekrar söylüyorum evet NATO skandalının ve Rıza Zarrab olayının arkasında kesinlikle FETÖ’cülerin parmağı var. Ama asıl parmak Amerika’nındır. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZİ ŞER GÜÇLERİN PİS OYUNLARINDAN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.