19.11.2017


Dediğim gibi...

BBC, Suriye’de, Irak’ta yani Ortadoğu’da oynanan pis oyunları gözler önüne serdi. Yani BBC, leş yiyicileri İsrail, Amerika, Rusya ve Avrupa ülkelerinin şeytani yüzünü yayınladı. BBC’nin yayınladığı görüntülerde PKK’nın Suriye kolu YPG, Rakka’da DEAŞ’la anlaşıp 250 teröristin otobüslerle ve silahlarıyla kentten ayrılmasına müsade ediyor. 250 üst düzey DEAŞ’lı terörist, 13 otobüs, 50 kamyon silah ve 100 araçla Rakka’yı terk ettiği esnada güya Rusya DEAŞ’lı teröristlerin konvoyunu vuracakmış da Amerika, Rusya’nın DEAŞ’lı teröristlerin vurulmasına müsade etmemiş!   Ha bu arada Suriye’deki DEAŞ’lı teröristlerin 500 taneside gizlice Türkiye’ye giriş yapmış. Amerikan ordu sözcüsü Albay Rain Dilon, DEAŞ’lı teröristlerin Rakka’yı silahlarıyla birlikte terk etmelerine izin verdiklerini söylerken, diger yandan YPG -DEAŞ ittifakı için “Bu sır değil, ortaklarımızın kararına saygı duyduk” dedi. Hay ben sizin ortaklığınıza,insanlığınıza, vicdanınıza. 

Milyonlarca insanı öldürdünüz 

Be şerefsizler peki siz yıllardır ne için Irak’ta ve Suriye topraklarında bulunuyorsunuz? Be şerefsizler, sizler DEAŞ terörünü bahane ederek Ortadoğu’ya yerleşmediniz mi? DEAŞ’lı teröristler hazır elinizin altındayken neden hepsini toplu halde temizlemediniz? Sizler ne adi yalancı münafıklarsınız. Yıllardır Suriye ve Irak’ta milyonlarca insanı öldürdünüz, milyonlarca insanı evinden yurdundan ettiniz, milyonlarca insanı başka ülkelerin şefkatine muhtaç ettiniz, yüz binlerce insan sizin acımasızlığınız yüzünden yollarda, denizlerde öldü.  Be şerefsizler hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Allah tümünüzün belasını versin. Rusya vuracakmış da Amerika müsade etmemiş. Yalancılar, münafıklar hiç it iti ısırır mı? Sevgili okuyucularım, İslam dünyasının ve Türkiye Cumhuriyeti’nin üzerinde oynanan pis oyunları görün. Yıllardır ben yazılarımda ve sohbetlerimde “DEAŞ, PKK, YPG VE PYD terör örgütleri, İsrail’in Ortadoğu projesi için Amerika, Rusya ve Avrupa ülkeleri tarafından kurulmuş örgütlerdir. Ortadoğu’yu karıştırmak bölüp parçalamak için özel olarak kurulmuş terör örgütleridir. Yine sözde terör örgütü DEAŞ’ın İsrail, Amerika, Rusya, İngiltere ve Avrupa ülkeleri ajanları tarafından kurulduğunu” yazıp söylüyordum. 

ABD mezhep savaşları çıkartabilir 

İşte gerçekler iyice ortaya çıkmaya başladı. Peki yüzlerce DEAŞ’lı şimdi nereye gitti? Bakın bu lafımı sakın unutmayın ve söylüyorum. Amerika yetiştirip büyüttüğü Suudi Arabistan’ın Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ı kullanarak Allah muhafaza İran, Yemen ve Suudi Arabistan yani Ortadoğu’da mezhep savaşları çıkartabilir. Mezhep fitnesinin fitilini İran ve Suudi Arabistan çekecektir. Rakka’yı ellerinde ağır silarla terk eden DEAŞ’lı teröristler, yani ajanlar, işte bunun için şimdiden Lübnan’a ve Yemen’e yerleşmiş olabilir. Eğer tüm bu pislikler oyunlar açık bir şekilde ortadayken Müslümanlar, halen fitneye fesatlığa kapılıp mezhep safsatasıyla birbirini öldürmeye devam ederse söyleyeceğim tek şey “hak ediyorsunuz” olur. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH BİZ MÜSLÜMANLARA UYANMAYI NASİP ETSİN. ALLAH MÜSLÜMANLAR ÜZERİNDE PİS OYUNLAR OYNAYAN, FİTNE YAYANLARI HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.