04.11.2017


Ey CHP aynaya bak aynaya!

Tekirdağ'a merkez Selimpaşa ilçe Belediye Başkanı CHP'li Ekrem Eşkinat, geçen hafta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle ifadesine baş vurulup, sevk edildiği mahkemede adli kontrol ve yurt dışı yasağı konularak serbest bırakılmıştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Eşkinat'a destek olmak için Tekirdağ'a gitti. Tezcan, kendi partisinin belediye başkanına destek ziyareti için gittiği Tekirdağ'da, halka hitap ederken söylenmemesi gereken çok ağır sözler sarf etti.  Neymiş efendim CHP'li Tezcan'a göre “Cumhurbaşkanı Erdoğan faşist diktatörmüş”, hem de diktatörün en şiddetlisiymiş. Kaset sıkandalıyla CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturan Kemal Kılıçdaroğlu da, CHP'ye Genel Başkan olur olmaz tıpkı partisinin Genel Başkan Yardımcısı Tezcan gibi çok defalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'diktatör' diye hitap etti. 

Milleti sokağa dökmek istiyorlar 

Kılıçdaroğlu'na ve Tezcan'a sesleniyorum; Siz diktatör diye kime denir bilmiyorsunuz? Eğer Cumhurbaşkanı Erdoğan diktatör olmuş olsa idi acaba siz bu konuşmaları bu hakaretleri yapabilirmiydiniz? Sevgili okuyucularım CHP aslında bu ağır sözlerle kendilerince algı oluşturmak ve milleti sokağa dökmek için söylüyor. Yalnız bu söylemlerin milletimiz nezdinde kesinlikle hiç bir karşılığı yoktur. Tam 11 seçimdir milletin takdirini kazanmış bir lidere diktatör demek tek kelimeyle ahmaklıktır. Milletimiz kimin diktatör olup olmadığını çok iyi bilir. Milletimiz tek partili İsmet İnönü döneminden diktatörlüğün ne olduğunu çok iyi bilir. İsmet İnönü döneminde Türk milleti nefes alamıyordu nefes. İnönü döneminde millet dinini yaşayamıyordu, dinini öğrenmek ve Allah'ın emrini yerine getirmek isteyen insanlar, köy meydanlarında jandarmalar tarafından falakaya yatırılıyordu. 

Peki millet chp'yi nasıl biliyor? 

İnönü döneminde Camiler kapanıp ahır yapıldı, ezanlar susturuldu yasaklandı. Millet ölüsünü yıkayacak hoca bile bulamazdı. Millet açlıktan veremden ölüyordu. Bu zulümler tek partili diktatörlük döneminde, yani ismet İnönü'nün başında olduğu CHP döneminde yaşandı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'na diktatör diyen Kılıçdaroğlu ve Tezcan dönüp aynaya baktıklarında diktatör kimmiş görecekler. Ey CHP, ey Kılıçdaroğlu, millet sizi çok iyi tanıyor çok. Aklınız sıra aptalca söylemlerinizle milleti gaza getirip sokağa dökmek istiyorsunuz öylemi? Millet Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülkesinin bekası için nasıl mücadele ettiğini biliyor. Peki millet CHP'yi nasıl biliyor? Millet bazı CHP'li milletvekillerinin PKK terör örgütüne sahip çıktığını ve güvenlik güçlerinin PKK terör örgütüne yönelik operasyonlarından rahatsız olduğunu çok iyi biliyor. CHP'nin PKK terör örgütünün siyasi kanadıyla birlikte siyaset yaptığını çok iyi biliyor. Millet, ayrıca Atatürk'ün kurduğu CHP'yi FETÖ'cülerin ele geçirdiğini de söylüyor. Tekrar söylüyorum illaki diktatör görmek istiyorsanız aynaya bakın. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZİ YÖNETEN VE YÖNETMEK İSTEYENLERE  AKIL VE ŞUUR VERSİN. ALLAH ÜLKEMİZ İÇİN KİM HAYIRLI OLACAK İSE ONLARI BAŞIMIZA GETİRSİN. ALLAH D EVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN, AMİN.