09.10.2017


Kıskançlıklarından ölüp ölüp dirilecekler

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “İstanbul'da yapımı süren 3'üncü havalimanı inşaatının yüzde 68'i bitti. İnşallah 2018 Şubat ayında ilk uçağı yeni havalimanına indireceğiz ve  ayrıca uçaklarda hava polisi de olacak. İçişleri Bakanlığımız da özellikle sivil havacılık güvenlik programı kapsamında gerekli çalışmayı yapıp ona göre eğitimini almış polisleri, hava polisi olarak görevlendireceğiz” dedi.  Başta Merkel olmak üzere içimizdeki bazı sözde çevrecilerin 3'üncü havalimanına karşı çıktıkları günü dün gibi hatırlıyoruz değil mi? Hatta ne alakaysa gezi olayları sırasında 3'üncü havalimanın yapımına da karşı çıkmışlardı. Kalben söylüyorum 3'üncü havalimanına, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ve Osman Gazi Köprüsü'ne karşı çıkanların çoğu kendisine malik olmayan, Türkiye'nin büyüyüp gelişmesini istemeyen şer güçlerin yönlendirmesiyle hareket eden zavallılar. Vatanını milletini seven biri bu güzel yatırımlara hiç bir zaman karşı çıkmaz. 

Merkel bu zavallıları kullandı 

Almanya Başbakan'ı Merkel, Türkiye'yi karıştırmak için bu zavallıları kullanmıştı. Merkel'in 3'üncü havalimanına açıkça karşı çıktığı sözlerini unutmuş da değiliz. Sevgili okuyucularım aslında Merkel kendince haklı. Çünkü Türk Havayolları'nın neredeyse dünyanın her noktasına uçuş yapması Alman havayolları şirketlerini tabiri caizse batırdı. Sadece Almanya değil, Avrupa'nın uluslararası alanda ün yapmış olan şirketleri de Türk Havayolları'nın başarısından dolayı tek tek batmakta. Tabi bu arada THY büyümeyede devam ediyor. Bundan 2 hafta önce THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Amerika'da Boeing firmasıyla 40 adet uçak alımı için ön anlaşma imzaladı. 

Thy'ye 5 yıldızlı küresel ödül 

Aycı, son aylarda Türk Havayolları'nın yolcu sayısının arttığını da söylüyor. Sık sık yurtdışı gezilerim esnasında yabancı yolcularla sohbet ettiğimde, 'neden kendi hava yolu şirketleriniz değilde Türk havayollarını tercih ediyorsunuz?' dediğimde. Önce THY'ye güvendiklerini sonra hizmet kalitesi ve yiyeceklerin güzel olduğunu söylüyorlar. Amerika'da Expo 2017 kapsamında düzenlenen törende, Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği tarafından 5 yıldızlı küresel Havayolu Ödülü'ne Türk Havayolları layık görüldü. İşte herkes işinde  samimi olunca doğal olarak başarıda peşinden geliyor. Bakalım ilk uçak Şubat 2018'de yeni havalimanına indiğinde Merkel ve sözde çevreciler ne yapacaklar. Öyle sanıyorum ki kıskançlıklarından ölüp ölüp dirilicekler. Ne diyeyim CEANAB-I ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZİ HASETÇİLERİN VE FİTNECİLERİN NAZARINDAN KORUSUN. ALLAH ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞAN MÜCADELE EDEN HERKESTEN RAZI OLSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.