27.09.2017


Sadece Türkiye ve İran karşı

Barzani, Türkiye, Irak ve İran'ın tepkisine rağmen bağamsız Kürt devletini kurmak için referanduma gitti. Üstelik bu referanduma başta Kerkük olmak üzere statüsü belli olmayan bölgelerde dahil edildi. Diyorlar ki, “Efendim Barzani'nin yaptığı referandum Irak anayasasına aykırıymış, Barzani'nin Kürt devleti kurmasına dünya müsade etmezmiş, Barzani Kürt devletini ilan ederse bunun bedeli ağar olacakmış” diyorlar. Açık konuşmak gerekirse Türkiye ve İran'ın haricinde Kürt devletine kimse karşı filan değil. Kimsede Barzani'ye bedel ödettirmez. “Ama Hocam, nasıl olur dünyanın bir çok ülkesi ve Amerika, Kürt devletine karşı olduklarını açıkladılar.” Allah aşkına bırakın şu Amerika'nın iki yüzlü politikasını. Kardeşim sizce Amerika yıllardır Ortadoğu topraklarında terör örgütlerine ne için destek veriyor?  

İlk tanıyacak olan israil'dir 

Bugüne kadar Barzani'yi, PKK'yı, PKK'nın suriye kolu olan PYD ve YPG'yi Amerika, İsrail, İngiltere, Rusya, Fransa, İtalya, Almanya, Hollanda, Vatikan ve NATO Kürt devleti kurulsun diye desteklemediler mi? Dünyanın şeytanı olan İsrail, açıkça Kürt devletinin kurulmasını desteklediğini ve kurulacak olan Kürt devletini ilk tanıyacak olan ülke yine İsrail olacaktır diyor. Sevgili okuyucularım, öyle gözüküyor ki artık bu iş bitti. Yani Kürt devletinin ilan edilmesi an meselesi. Benim esas korkum, Kerkük'teki Türkmen kardeşlerimizin İngilizlerin 1924'te yaptığı gibi katılma uğraması. 1955 yılında Mesut Barzani'nin babası molla Mustafa Barzani gözünü Kerkük'e dikerek, “Kerkük, kürtistanın kalbidir” demişti. Oğlu Mesut Barzani de Irak darmadağın olduğunda ilk iş olarak Kerkük'te katliama başlayıp nüfus müdürlüğünü ve tapu dairelerini yakmak, sonra Kerkük'e Kürtleri yerleştirmek oldu. 

Devletimiz gerekeni yapacak 

Peki Barzani, şu an elinde tuttuğu mevcut yerleri mi Kürt devleti ilan etti? Dünyanın şeytanı olan İsrail, Büyük Ortadoğu projesinde Türkiye'nin ve İran'ın belli bölgesini Kürt devleti içine almış. Kardeşlerim çok uyanık olalım çok. Ülkemiz üzerinde şer güçlerin hain planları var. İsrail'in büyük Ortadoğu planı sinsice yavaş yavaş ilerliyor. Bu plan için içimizdeki kanı bozuk olan şerefsiz hainleride kullanıyorlar. Yani FETÖ'cüler, PKK, PKK'nın siyasi kanadı olan HDP ve bazı marjinal gurupları ülkemizin bölünüp parçalanması için kullanıyorlar. Elbette devletimiz bu pis oyunları takip ediyor ve gerekeni yapacak. Yalnız Millet olarak Bizler, her ne pahasına olursa olsun, pis oyunlara gelmeyerek milli ve manevi duygularımızı güçlü kılarak kanımızın sonuna kadar devletimizin milletimizin bekası için mücadele etmeliyiz. Yani toprağımıza göz dikildiği an o şerefsizleri analarından doğduğuna pişman etmeye hazır olmalıyız. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH TÜRKİYE DÜŞMANLARI İLE İŞBİRLİĞİ YAPAN KANI BOZUKLARI HELAK ETSİN, AMİN.