23.09.2017


Ülkemizin bekası için kendi nükleer silahımızı üretelim

Sözde müttefikimiz olan Amerika'nın yaptığı hainliğe, alçaklığa bakın. İsrail'in telkiniyle Ortadoğu'yu darmadağın eden Amerika, önceden terör örgütlerine verdiği her türlü desteğin bilinmesine rağmen gizliyordu. Şimdi ise terör örgütlerine desteği gözümüzün içine sokarcasına açıkça gövde gösterisi yaparak veriyor. Peki Amerika, İngiltere, Rusya, İsrail, Almanya, Vatikan, Fransa, İsveç ve daha bir çok ülke, terör örgütleri PKK ve Suriye uzantısı olan PYD'ye ne için ağır silahlar veriyor? Elbette Hepimizin bildiği gibi ülkemizin bölünüp parçalanması ve Kürt devletinin kurulması için veriyor. Amerika bu terör örgütlerine son 6 ayda tam 4 bin TIR dolusu silahı gözümüzün içine sokarcasına konvoylar eşliğinde törenlerle PYD'ye veriyor. 

Şov yaparak silah gönderdiler 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler zirvesi için gittiği New York'ta Trump'ın yüzüne karşı yaptığı konuşmada, “Neden DEAŞ'la mücadele bahanesiyle terör örgütü olan PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye ağır silahlar veriyorsunuz? Terör örgütlerine bedava verdiğiniz o silahları biz sizden paramızla dahil alamıyoruz. Bu dostluğa müttefikliğe sığar mı?” dedi. Bu nasıl dostluk? Bu nasıl ortaklık? Bu nasıl müttefiklik diye sordu?  Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sitemleri PBS televizyonunda ve Bloomberg Forum'da yaptığı konuşmada tekrarladı. Sevgili okuyucularım Cumhurbaşkanı Erdoğan, çekinmeden açıkça her yerde söylediği gibi Amerikan Başkanı'nın yüzüne karşı “Siz teröristlere, terör örgütlerine silah veriyorsunuz” dediğinde salağa yatan Trump ve Amerikan yönetimi “Aaa öylemi bunlardan haberimiz yok” cevabını veriyor. Ya, bunlar gerçekten iki yüzlü alçak münafıklar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sitemlerine utanmadan 'aaa öylemi' derken aynı saatlerde 120 TIR dolusu son teknoloji ürünü silah ve mühimmatlar PKK'nın uzantısı YPG'ye gitti. Silah yüklü TIR'ları hem de devlet, millet düşmanı olan vatan haini alçak bebek katili Abdullah Öcalan'ın posterinin önünden şov yaparak geçirttiler. 

Müttefikiz, dostuz laflarının içi boş 

Kardeşim kim ne derse desin içimizdeki kanı bozuk olan hainleri saymaz isek gerçekten bizim bizden başka dostumuz yok. Efendim müttefikiz, dostuz, beraber strateji belirliyoruz lafları kesinlikle içi boş laflar. Evet bundan 10 sene öncesine göre savunma sanayimiz iyi durumda. Allah'a çok şükür bugün kendi füzemizi, ağır silahlarımızı, tankımızı, gemimizi, helikopterimizi, insansız hava aracımızı üretiyoruz. İnşallah yakın zamanda uçak gemimizi ve savaş uçağımızı da üretmeye başlayacağız. Ülkemizi savunmak için bunlar yeterli değil. Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak, ülkemizin bekası için kendi nükleer silahlarımızı üretmeliyiz. Bu silah gücüne sahip olduğumuzda görün o zaman bir daha Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak için terör örgütlerine destek veren olacak mı? Ne diyeyim CENAB-I ALLAH İKİ YÜZLÜ MÜNAFIK SÖZDE DOSTLARIN ŞERRİNDEN ÜLKEMİZİ KORUSUN. ÜLKEMİZ ÜZERİNDE KİM PİS OYUNLAR OYNUYOR İSE ALLAH O PİS OYUNLARI ONLARIN BAŞINA ÇALSIN. ALLAH CÜMLEMİZE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN. BU ARADA MUHARREM AYINIZ MÜBAREK OLSUN.