20.09.2017


Bulundukları yerde geberip gitsinler

İsrail'in Ortadoğu projesini hayata geçirmek için Amerika,İsrail, İngiltere, Almanya, Avusturya, Hollanda, Rusya, Çin, Japon, İsveç, Fransa, Danimarka ve Belçika'nın istihbaratları Ortadoğu'yu bölüp parçalamak üzere DEAŞ adı altında bir terör örgütü kurdular. 

Kurdukları bu terör örgütüne doğal olarak savaşacak elaman da gerekiyordu. Sosyolojiyi ve psikolojiyi çok iyi bilen şer güçlerin ajanları, İslam ülkelerinde ne kadar cahil, bir baltaya sap olamamış veya gelişi güzel arabesk hayat yaşayan aptallar varsa çoğunu kendilerine asker yaptılar. Bu aptallar sanki İslam dinini yaşıyorlarmış, takva ehli samimi Müslümanlarmış gibi şeriat devleti kurmaya kalkışıyorlar. Güya şeriat devleti kurmak için DEAŞ'a katılan bu aptalların içinde bulunanların hepsi de öyle okumamış cahiller değil.DEAŞ'a eşiyle çocuğuyla katılan okumuş ilim irfan sahibi olmuş çok sayıda aptallar da var. Bu aptallar, İslam dünyasına düşman olan ajanların telkiniyle kameraların önünde insanların başını kesti. 

Türkiye'ye dönmek istiyorlar 

Kendilerinden olmayan veya DEAŞ terör örgütüne destek vermeyen Müslümanları vahşice öldürdüler. Müslümanların içine fitne soktular. Dünya'ya islam dinini terör diniymiş gibi, Müslümanların hepsini de terörist gibi gösterdiler. Şimdi ise Ortadoğu'daki görevi yavaş yavaş son bulan DEAŞ'ın başındaki ajanlar, kendilerine verilecek bir başka görev için beklemede kalacak. DEAŞ'ın kandırdığı aptalların bir kısmı çatışmalarda geberirken bir kısmı da dazlak gibi ortada kaldı. Gazetelerde okuduğuma göre Türkiye'den DEAŞ'a katılan aptal militanlar, tekrar Türkiye'ye geri dönmek istiyorlarmış. Ben de 'hayır kesinlikle bu caniler Türkiye'ye geri dönemezler' diyorum. Çünkü onlar birer terörist oldukları için Türkiye'ye dönmemelidirler. 

Kim hangi çöplükte dolaşıyorsa 

Sevgili okuyucularım güzelim ülkemiz 40 yıldır PKK terör örgütüyle  mücadele ediyor. Son yıllarda DEAŞ denen terör örgütüyle de mücadele etmekte. Bugüne kadar ülkemiz terörden dolayı 600 milyar dolardan fazla para harcadı. Ayrıca teröristler, 40 yıl boyunca on binlerce asker, polis ve masum insanımızı kalleşçe şehit etti. Eğer hükümet, birilerinin telkinine ve basının ajitasyon haberlerine kanıp Irak'ta DEAŞ saflarında çarpışan 400 kişiyi Türkiye'ye sokarsa işte o zaman kendi ayağımıza kurşun sıkmış oluruz. Allah muhafaza o 400 kişi ülkemize gelirse biliniz daha sonra başka terör olaylarına karışır. “Peki Hocam ya ne olacak o insanlar? Bu insanlar kandırılmış olamaz mı?” diyenlere cevabım şu: Kim hangi çöplükte dolaşıyorsa o muameleyi görür. Bir insan paranın ne olduğunu ve ne işe yaradığını biliyorsa o insan saf değildir. Ayrıca Kandırıldıklarına kesinlikle inanmıyorum. DEAŞ'a katılan bu caniler, Türkiye'de Irak'ta Suriye'de, Yemen'de, Somali'de ve bir çok islam ülkesinde binlerce masumu nasıl öldürdülerse onlar da aynı şekilde oralarda gebermeli. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH BİZ KULLARINA VERDİĞİ AKIL NİMETİNİ İYİ KULLANMAYI NASİP ETSİN. ALLAH İNSAN ÖLDÜRENLERİN VATANINA MİLLETİNE HAİNLİK YAPANLARIN CEZASINI AHİRETTE VERECEĞİ GİBİ, İBRETİ ALEME NASİHAT OLSUN DİYE BU DÜNYADAN GÖÇMEDEN BİZLEREDE GÖSTERSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.