06.09.2017


Şer cephesinin sosyal medya oyunu

Bir gurup esnafla oturup çayımızı içerken doğal olarak gündeme dair konular üzerine de sohbet ettik. Sohbet esnasında birden, “Hocam, 2019 yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimi ne olur diye” bir ses duydum. Tebessüm edip soruyu geçiştirerek “2019'a daha çok zaman var” dedim. Çayı yudumlarken esnafın biri, “Hocam, valla öyle gözüküyor ki 2019 seçimleri biraz sıkıntılı olacak gibi. Sosyal medyada gençleri etkileyebilmek için Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a karşı müthiş karalama kampanyaları yapılıyor. Öyle yalan yanlış iftiralar, karalamalar yapıyorlar ki bilmeyen biri 'acaba mı' der” deyince, adamcağızın yüzüne baktığımda biraz endişe ve hüzün gördüm. Adamcağız tekrar hüzünlü bir ses tonuyla, “Hocam yazık olur bu ülkeye yazık” diyor.

Fitne ve fesat yuvası

Ben sosyal medyadan anlamam. Hatta sosyal medyanın bir fitne ve fesat yuvası olduğunu düşünüyorum. Tabi ki şer güçler İsrail, Amerika, Avrupa, Rusya, Vatikan ve NATO'nun ülkemizi bölüp parçalamak için kullandığı FETÖ, PKK, PYD, YPG, DEAŞ ve içimizdeki kanı bozukların pis oyunları sosyal medya üzerinde de olsa devam ediyor. Bence hükümet, “Dünya, Amerika, Avrupa ne der” endişesini bir kenara bırakıp şu Twitter, Facebook ve diğer sosyal medya ağlarını ülkemizin bekası için kapatmalı veya sıkı kontrol altına almalı. Hatırlarsanız Ortadoğu'da ve Türkiye üzerinde hesabı olan şer güçler, Arap baharı adı altındaki operasyonlarını sosyal medya üzerinden yürütmüşlerdi. Türkiye'de hükümete karşı gezi ayaklanmaları yine sosyal medya üzerinden gerçekleşmişti deyince sohbet ettiğimiz esnaflar, “Hocam, haklısınız kesinlikle sosyal medya ülkemizin bekası için kapatılmalı” dediler.

Ülkemiz için tek yürek olmalıyız

Sevgili okuyucularım Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkemiz üzerinde şerefsizce oynanan pis oyunları bildiği için, sık sık, “Tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak” diyor. Kefenini giyip Ülkemizin bekası için mücadele eden Cumhurbaşkanı'na sosyal medya üzerinden yalan yanlış iftiraları CHP'liler, FETÖ'cüler, PKK'lılar, PKK'nın siyasi kolu olan HDP ve yabancı ülke ajanları atıyor. Kardeşlerim ülkemizin bekası için ideolojilerimizi bir kenara bırakarak tek yürek olmalıyız. Amaçları Türkiye Cumhuriyeti'ni bölüp parçalamak olan kanı bozuklara, ahlaksız, şerefsizlere sakın inanmayın. Kalben söylüyorum eğer bugün devletin başında Cumhurbaşkanı Erdoğan olmasın inanın, Türkiye Cumhuriyeti devleti, kanı bozuk satılmış hainler tarafından çoktan bölünüp parçalanırdı. Sonra bu kanı bozuk şerefsiz vatan, devlet, millet, din düşmanlarına gün doğar. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH HİÇ BİRİNE FIRSAT VERMESİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE, DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN, FİTNE VE FESATLIĞA GELMEDEN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN, AMİN.