04.09.2017


Katliamların arkasında Avrupa ülkeleri var

Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi bizim ülkemizde de Budizme ve Budist rahiplere karşı sempatisi olanlar var. “Müslüman olup da Budizme ve Budist rahiplere sempati duyanlara bu ilgi nereden geliyor? Budizm bir din olmadığı halde neden bir dinmiş gibi kabul ediyorsunuz? Bir Müslüman olarak camiye gidip bir hoca efendiyle sohbet ettiniz mi? Veya Müslüman olarak İslam dinini araştırıp okudunuz mu? Veya hakkıyla İslam dinini yaşamayı hiç denediniz mi?” diye soruyorum.

Aldığım cevaplar hep aynı şımarılıklık içinde “Hocam, Budizmde hümanist düşünceler var, Budizm inancına göre bir insana zarar verilmek yok, Budizmde hep iyi düşünceler, insana saygı ve yardım etmek var” diyorlar.

Be ahmaklar, Müslüman olmanıza rağmen İslam dininden hiç haberdar değilsiniz ki. İslam dinini öğrenmiş ve yaşamış oysaydınız kesinlikle Budizm diye bir felsefeye kapılmayacaktınız veya pis iğrenç Budist rahiplerin peşinden koşmayacaktınız.

Kardeşim, asıl insana kıymet veren, insanlara ve tüm canlılara iyiliği emreden İslam dinidir. Diyorsunuz ki “Budizmde insana saygı var, hümanistlik var, hep iyilik var” öyle mi?

Be ahmaklar, Arakan'da son bir hafta içinde beş bin Müslümanı öldürenler kim? Üç yaşındaki Arakanlı Müslüman çocuğa eziyet edip yakan kim? Arakan'da insanların üzerine benzin döküp yakan, evlerini ateşe verenler kim? Kim biliyor musunuz? O hayran olduğunuz Myanmar'ın pis iğrenç tebessümlerinin hümanistliklerinin altında şeytanlık yatan Budist rahipler.

Sevgili okuyucularım, Myanmar'ın Arakan eyaletinde Müslümanlar, ordu ve Budist rahipler tarafından acımasızca katledilip öldürülüyor. Budist rahiplerin Arakanlı Müslümanlara şerefsizce, adice yaptığı katliamlara,Türkiye'den başka ses çıkaran yok. Amerika, Birleşmiş Milletler, Batı ve İslam dünyasından da ses yok. Zaten bu katliamların arkasında Avrupa ülkeleri var.

Avrupa ülkelerine sırtını dayamış olan Myanmar'ın sözde Nobel Barış Ödülü sahibi Devlet Başkanı Suu Kyi, Arakanlı Müslümanların ölüm emrini verdi. Dünya kamuoyunda artan tepkiler üzerine toplanan Birleşmiş Milletler, Myanmar'daki vahşeti sadece kınadı. Çünkü ölen, zulme uğrayan, evi barkı yakılan, zorla topraklarından göç ettirilenler Müslüman olduğu için cılız bir ses tonuyla kınadılar.

Ey Birleşmiş Milletler, Arakan'da öldürülenler Müslüman olduğu için mi cılız ses tonuyla zulmü kınıyorsunuz? Ya öldürülenler Hristiyan olsalardı, nasıl bir tepki gösterecektiniz? Yazıklar olsun size yazıklar. Hadi diyelim ki Hristiyan alemi Arakanlı Müslümanların katliamlarına ve öldürülmelerine seyirci kalıyor. Peki ya İslam dünyası? Ne yazık ki Türkiye haricinde hiçbir İslam ülkesinden ses çıkmıyor. Onlara da yazıklar olsun.

İslam ülkelerinin kral, emir ve sultanları saltanattan şaşalı hayattan kopup başka ülkelerde Müslümanların durumu nedir diye ne sorarlar ne de görürler. Dediğim gibi şaşalı hayat onların ayaklarını yerden kesmiş gözlerini kör etmiş. Bakalım Arakan'da ve dünyanın diğer yerlerinde Müslümanlara karşı yapılan katliamlara, ölümlere seyirci kalmanın hesabını ahirette nasıl verecekler.

Allah aşkına ne olur biz Müslümanlar Allah için birbirimizi koruyalım artık. Biz Müslümanlar, birbirimize karşı katranlaşmış kalplerimizi yumuşatalım artık. Biz Müslümanların ehli küfür tarafından çile, sıkıntı, ölüm ve katliamlar artık kaderimiz olmamalı.

Ne diyeyim CANABI ALLAH MÜSLÜMANLARA KATLİAM YAPAN, ÖLDÜREN MYANMARLI KATİLLERİ HELAK ETSİN. ALLAH DÜNYADA YAŞAYAN TÜM MÜSLÜMANLARI ŞER GÜÇLERİN PİS OYNUNDAN KORUSUN. ALLAH MÜSLÜMANLARI BİRLİK İÇİNDE TUTSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. AMİN.