28.08.2017


Şansı yok, çünkü millet gerçeği görüyor

Hafta sonu toplanıp sohbet ettiğim arkadaşlar, “Hocam, Meral Akşener yakında parti kuracağını açıkladı ve 2019 Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olacakmış? Hocam, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına aday olarak çıkacağını söyleyen Meral Akşener, CHP, HDP ve FETÖ'cülerden destek alır mı? Eğer bu partilerden destek alırsa sizce Meral Akşener 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanır mı” Gibi sorularla karşılaşırken yan masadan gayet şık görünümlü bir bayan, “Hocam Allah aşkına devlete millete bu kadar hainlik, pislik yapmış olan FETÖ'cülerden halen medet mi umuyorlar?” deyince Kadıncağıza tebessümle baktım.

Kadıncağız, “Ah Hocam ah bu ülke ne badireler ne sıkıntılar atlattı” dedi. Arkadaş, “Hocam valla bu hanımefendi den böyle cümleler çıkacağını hiç aklımdan geçilemezdim. Bravo valla” dedi.

Kimse boşuna heveslenmesin

Arkadaşa dönerek evladım, kadıncağız çok doğru söylüyor. Milletimiz eski Türkiye'nin milleti değil, milletimiz gerçekleri artık görüyor, güzelim ülkemiz içimizdeki kanı bozuk satılmışlar sayesinde neler yaşamadı ki. Ülkemiz neredeyse 40 yıldır şerefsiz PKK terör örgütüyle mücadele ediyor. Bu yetmiyormuş gibi ülkemizin başına FETÖ ve DEAŞ belasını musallat ettiler.

İsrail'in büyük Ortadoğu projesini hayata geçirmek için Başta Siyonizm olmak üzere İsrail, Amerika,Vatikan, İngiltere ve bazı Avrupa ülkelerinin kullandığı bu kanı bozuk terör örgütleri FETÖ ve PKK'lı hainlerin tek amacı Türkiye Cumhuriyeti'ni bölüp parçalamaktır. Sevgili okuyucularım ülkemizde demokrasi gereği herkesin seçme ve seçilme hakkı var. Elbette yıllardır siyasetin içinde olan Meral Akşener parti kurabilir. Ancak Meral Akşener'in kuracağı parti toplumdan teveccüh görmez. Sanıyorlar ki AK Parti'den kopacak, CHP'ye ilgi göstermeyen, HDP'nin ise yüzüne hiç bakmayacak olan seçmen Meral Akşener'in kuracağı partiye teveccüh gösterecek. Kimse boşuna heveslenmesin. Meral Akşener'in kuracağı parti ne iktidar olur ne de Meral Akşener Cumhurbaşkanı olur.

Akşener FETÖ'cülerle birlikte

“Ama Hocam, Meral Akşener CHP'nin, HDP'nin ve FETÖ'cülerin desteğine rağmen yine de Cumhurbaşkanı olamaz mı diyorsunuz?” Evet olamaz diyorum. Çünkü yıllardır milliyetçi olarak tanıdığımız Meral Akşener, basından takip ettiğim kadarıyla görüyorum ki devletine, milletine, dinine ihanet etmiş olan FETÖ'cülerle birlikte hareket ediyor. Hatta FETÖ'cü olduğu söylenen Meral Akşener'in FETÖ'cü olmadığına dair henüz net bir bilgide yok. Türk Milleti ülkemiz üzerinde pis oyunlar oynayan, devletin içine fitne sokan, pis oyunlarıyla ve kompaslarla binlerce insanın hayatını karartan, devletine, milletine ve dinine ihanet eden münafık FETÖ'cülerin desteklediği Kişiyi Cumhurbaşkanı yapmaz. Hele hele Erdoğan'ın karşısında hiç şansı yok. CHP destekleyecekmiş? Ya kardeşim CHP'nin o kadar gücü olsa Kemal Kılıçdaroğlu kendisi cumhurbaşkanlığına aday olur. Şunu unutmayın ki Türk milleti 20 sene öncesi her şeye kanan millet değil. Türk milleti ülkemiz üzerinde oynan pis oyunları, fitne ve fesatlığı net görüyor. Türk milleti son 15 yılda Türkiye'nin sanayide, tarımda, tıpta ve savunma sanayiinde nereden nereye geldiğini de görüyor. O yüzden ne Meral Akşener'in ne de bir başkasının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısında şansı var. Ne diyeyim CEANAB-I ALLAH ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLISI KİMSE ONA HİZMET ETMEYİ NASİP ETSİN. ALLAH ÜLKEMİZİ ŞER GÜÇLERİN ŞERRİNDEN, FİTNE VE FESATLIĞINDAN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.