26.08.2017


Yandım Hans, Şimon, George diyecekler

Güneydoğu'da hendek olaylarında halktan destek bulamayan, güvenlik güçlerinden ağır darbeler yiyen terör örgütü PKK, it yavruları gibi darma duman oluyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nce terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonlarda Hakkari-Yüksekova, Mardin-Midyat, Nusaybin kırsalı ile Şırnak-Beytüşşebap, İncebel/Kato dağında yüzlerce terörist geberdi. Hatta terör örgütü elebaşısı Murat Karayılan denen şerefsiz hain, teröristlerini suçlayan telsiz konuşmasında ses tonu adeta 9+30 vuruyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin operasyonları karşısında çaresiz kalan Karayılan, teröristlere “Neredesiniz? Ne iş yaparsınız? Bakın asker bizi tavşan gibi avlıyor, mühimmat depolarımız yok edildi, çok sayıda adamımız öldü” diyerek feryadı figan ediyor. Ey kanı bozuk vatan ve millet düşmanı olan PKK köpekleri, bu günler çok iyi günleriniz. Allah'ın izni ile Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik güçlerimiz sizi ananızdan doğduğunuza iyice pişman edecek. Saklandığınız girdiğiniz inlerde gebereceksiniz.

Hainliğin hesabını ödeyeceksiniz

30 yıldır devlete millete kalleşliğin, güneydoğu halkına yaptığınız zülümün hainliğin hesabını çok ama çok ağır ödeyeceksiniz. Bakalım bugüne kadar arkanızda olan size her türlü siyasi, maddi ve silah desteğinde bulunan İsrail, Amerika, İngiltere, Rusya, Almanya, Fransa, Hollanda, İsveç, NATO ve Vatikan bundan sonra imdadınıza yetişebilecek mi? Sevgili okuyucularım evet bundan sonra bu dost görünümlü iki yüzlü münafık NATO üyesi ülkeler, bakalım kanı bozuk hainlerin imdadına yetişebilecekler mi? 15 Temmuz öncesinin eski Türkiyesi olmuş olsaydı bir şey diyemezdim. 15 Temmuz öncesi devletin ve Türk Silahlı Huvvetleri'nin içine sinsice sızmış olan FETÖ'cü hainler, ne yazık ki el altından terör örgütüyle birlikte çalışıyormuş. Sadece terör örgütleriyle değil. İsrail'e Amerika'ya NATO ve Vatikan'a çalışıyorlarmış. FETÖ'cü hainler, Terör örgütü PKK'nın daha güçlü olması için çalışmışlar. Sanıyorum ki şehit olan askerlerimizin çoğunun katili, askeriyenin içine sızmış olan kanı bozuk FETÖ'cüler. Öyle sanıyorum dediğime bakmayın, zaten bu iddialar resmî tutanaklarda var.

Allah'a inanan develetine hainlik yapmaz

Artık Allah'a çok şükür Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin içinde kanı bozuk olan hain FETÖ'cüler temizlenince PKK ve diğer terör örgütleriyle gerçek mücadele başladı. Kahraman askerlerimiz ve güvenlik güçlerimiz teröristleri inlerinde darma duman edince, “Yandım Şimon, yandım Alex, yandım Hans, yandım İvan, yandım Michael, yandım George” diyorlar. 'Peki Hocam neden yandım Allah demeyipte yandım, Şimon, Alex, İvan, Hans veya değer isimleri söylüyorlar' diyebilirsiniz? Yandım Allah diyemezler çünkü, Allah'a İnanan biri devletine hainlik yapmaz. Allah'a iman etmiş biri bırakın insanı bir kenara hayvan bile öldüremez. Allah'a iman etmiş biri kesinlikle ülkesine düşman olan, Türkiye Cumhuriyeti'ni bölüp parçalamak arzusundaki ülkelerle bir olup vatanını bölüp parçalamak istemez. Derim ki evlatlarımızın annesine, babasına, dinine, devletine, milletine ve insanlığa hayırlı olmaları için, terör örgütlerinin eline düşmemeleri için, uyuşturucu gibi kötü yollara düşmemeleri için mutlaka dini,milli ve manevi duygulara göre yetiştirelim. Ülkemizin bekası için dağda bayırda terör örgütleriyle çarpışan kahraman asker ve güvenlik güçlerimize dua etmeyi sakın unutmayın. Ne diyeyim CEANAB-I ALLAH CÜMLEMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH ÜLKESİNE HAİNLİK YAPANLARI TÜMÜYLE HELAK ETSİN, AMİN.