21.08.2017


Elbette suikast yapmak isterler

Devlet millet din düşmanı olan münafık Fetullah Gülen, geçen hafta yayınladığı videosunda önemli kişilere suikast mesajı vermişti. Türkiye'de neo-kargaşa döneminin başlayacağını söyleyen münafık FETO, “Acaba şimdi ne yapsak? Öyle ise, daha ciddisini yapmamız lazım. Çok önemli bazı kişileri öldürmemiz lazım” demişti. Peki bu münafık Fetullah Gülen, Kim veya kimler için suikast emrini verdi? Tabi ki başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere devlet büyüklerimize suikast emrini verdi. Sadece hükümet üyelerine, AK Partili yöneticilere değil, belki CHP'nin oylarını artırmak için Kılıçdaroğlu'na, bir başka CHP'liye, kürt kökenli olan siyasetçilere, sol görüşlü olan veya toplumda bilinen kişilere infial oluşturmak için suikast yapabilirler.

Türkiye'yi bölüp, parçalamak için

Münafık hain FETÖ emir verir de FETÖ'cü hainler harekete geçmez mi? Tabi ki talimatı hemen alır almaz FETÖ'cü teröristler harekete geçti. Balıkesir'de bir otomobile düzenlenen operasyonda, FETÖ'nün 3 kişilik suikast timi yakalandı. Operasyonda gece görüşlü silahlar, kar maskesi, elektroşok cihazı, askeri kamuflaj, çelik yelek, bolca mermi ele geçirildi. İstihbarat birimleri, “yakalanan bu hain FETÖ'cüler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile diğer devlet büyüklerine suikast yapacaklardı” dedi. Sevgili okuyucularım başta Amerika olmak üzere Almanya, Hollanda, İsrail, İsveç, Danimarka, Rusya, Vatikan ve NATO sizce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a neden düşmanlar? Bu ülkeler sizce FETÖ'yü, PKK, PYD, YPG, CHP ve HDPYİ Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı neden destekliyorlar? Bilhassa son 15 yılda bu ülkeler neden Türk devletine düşmanlar? Söylüyorum İsrail'in büyük Ortadoğu projesini hayata geçirmek ve Türkiye'yi bölüp parçalamak için. Çünkü onlara göre Türkiye'nin kendi ayakları üzerinde kalmasını sağlayan, Türkiye'nin bölünmemesindeki tek etken Cumhurbaşkanı Erdoğan.

Milletimiz bu oyuna gelmeyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte Son 15 yılda Türkiye kendi askeri silahını, tankını, gemisini, helikopterini, insansız hava aracını, füzesini, askeri zırhlı araçlarını yaptığı için düşmanlar. İnşallah yakın zamanda kendi savaş uçağımızı ve uçak gemimizi de yapacağız. Türkiye ürettiği bu askeri silahları başta Amerika olmak üzere başka ülkelerede satıyor. Genç kardeşlerim belki hatırlamaz, Türkiye bundan 15 sene öncesine kadar parasıyla Amerika'dan, İsrail'den, Almanya ve bazı Avrupa ülkelerinden silah alamazdı. Bu ülkeler Türkiye'ye silah sattıklarında çok yüksek paralar isterlerdi. Şimdi bundan dolayı da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a düşmanlar. Elbette hem siyasi hem de ekonomik olarak diş geçiremedikleri Erdoğan'ı yok etmek isterler. Bu dost görünümlü sözde iki yüzlü müttefiklerimiz terör örgütlerini istedikleri kadar desteklemeye devam etsinler. Millet ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında olduğu için, iki yüzlü münafıkların oynuna gelmeyecek. Millet son 15 yılda Türkiye'nin nereden nereye geldiğini görüyor. Biz millet olarak şer odaklarına, münafıklara, Türkiye düşmanlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yem ettirmeyiz. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH CÜMLEMİZİ MÜNAFIKLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH İÇİMİZE SOKULMAK İSTENEN FİTNELERDEN BİZLERİ KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE CÜMLEMİZE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN HUZUR İÇİNDE YAŞAMAYI NASİP ETSİN, AMİN.