16.08.2017


Şeytan her halde ruhumuzu ele geçirdi!

Bu haberleri izleyip okuduğumuzda 'Allah akibetimizi hayırlı eylesin' demeye başladık. Toplum olarak birbirimize ne güven ne de saygımız kaldı. Ruhumuzu sanki şeytana iyice teslim etmişiz gibi her gün dehşet içinde akla hayale gelmeyecek olaylar yaşıyoruz. Eşinden ayrılan cani bir babanın, uyudukları esnada çekiç ve bıçakla evlatlarını öldürmesi, “hepimize hay senin gibi babaya” dedirtti. Sözde adamın biri, “Sözde adam diyorum çünkü adam olan bu caniliği yapmaz” cani vicdansız adam, karısına yıllardır işkence ederek tüm parmaklarını kesmiş. Bu işkenceyi ancak insanlıktan nasibini alamamış olanlar yapar. Kız kardeşini rızası olmadan para karşılığı zorla başkasıyla evlendirmek isteyen vicdansız ağabey, evlenmek istemeyen kız kardeşini balkondan aşağı attı. Yani para karşılığı kız kardeşini satıyor. Kız kardeşinin ölmediğini anlayan zalim ağabey, aşağıya inerek kızı saçından tuttuğu gibi tekrar eve götürdü. Peki aylarca veya yıllarca sevgili hayatı yaşayann, aynı evi paylaşan ve sonra yolları ayrılan kadınların terk edildikten sonraki intikamlarına ne dersiniz? Terk edilmenin verdiği eziklikle, erkek arkadaşlarından intikam almak için 'filanca kişi bana tecavüz etti veya tacizde bulundu' iftiralarıyla hayatı kararan erkeklerin haberleri 'pes doğrusu' dedirtiyor. 

Kadın yasasını fırsata çeviriyorlar 

Avrupa uyum yasalarına uygun olarak çıkarılan son kadın yasası tek kelimeyle bazı art niyetli kadınlar tarafından istismar ediyor. Art niyetli bu kadınlar, mazlumu oynayarak yeni kadın yasasını fırsat ve intikama çevirerek ayrılmak isteyen kocalarını veya eski sevgililerini dünyaya geldiklerine bin pişman ediyorlar. Yıllardır aynı evi sevgilileriyle paylaşanlara soruyorum. Be kardeşim sen aylardır, yıllardır ortada söz, nişan yokken neden elin adamıyla aynı evi paylaşırsın? Neden kadınlık onurunu bir kenara bırakıp kendinizi kullandırıyorsunuz? Sonra yollar ayrılınca efendim filanca kişi bana şunu yaptı bunu yaptı dersiniz. Elbetteki ateşle barutun bir arada olmayacağı gibi, bir kadın'ın nikahsız başka bir erkekle sevgili adı altında aynı evi paylaştığında tabiki bir şeyler olur. 

Çok büyük azap görecekler 

Yolun kenarında yatan köpeği ezen caninin haberini izlerken, toplum olarak o caniye 'Allah seni bildiği gibi yapsın' dedik. Kardeşlerim Kedi köpek veya başka hayvanlar hiç fark etmez. Tüm hayvanlar biz kullara emanettir. Biz insanlar, tüm hayvanlara merhamet etmek ve bakmak mecburiyetindeyiz. Hayvanlara eziyet eden, öldüren kişiler bilsinler ki huzuru mahşerde çok büyük azap göreceklerdir. O konuşmayan hayvanlar biliniz ki huzuru mahşerde dile gelip kendine eziyet eden zalimlerden tek tek hesap soracaktır. Bu haberleri okuduğumuzda izlediğimizde, “Allah aşkına ne oluyoruz toplum olarak biz kafayı mı yedik ? Nedir bu aptallıklar, nedir bu canilikler, nedir bu intikam duygusu” diyoruz. Birbirimize güven duygusunuda işte böyle kaybettik. Son zamanlarda insanların yalnızlaşması ve yalnız başına ölmesinin arkasında tüm bu güvensizlikler yatıyor. Bu moral bozucu haberler yetmiyormuş gibi, kadının biri insanların güneşlendiği sahilde bikinisiyle namaz kılarak gündeme geldi. Gazetedeki haberi okuduğumda bu kadın şov mu yapıyor?  yoksa namazla alay mı ediyor dedim? Be kadın Allah'a karşı kulluk vazifeni yerine getirmek, Allah'ın emri olan namazı kılmak istiyorsan yeri orası değil. Eğer gerçekten samimi duygular içinde Namaz kılmak istiyorsan o zaman odana gidip önce bir güzel abdestini alır sonra tesettüre girip namazını öyle kılarsın. Yalnız başına da olsan Allah'ın emri olan namazı öyle çırılçıplak kızamazsın. Allah'ın huzuruna öyle durulmaz. Ya gündeme gelmeye çalışan abuk sabuk insanların sosyal medyadaki görüntüleri? O da ayrı bir aptallık. İnanın tüm bu olayların arkasında sadece milli ve manevi duyguların yok oluşu yatıyor. Milli ve manevi duyguları olan, Kur'an-ı Kerim'den, Peygamber efendimizin hadis ve sünnetinden haberdar olan biri insan öldürmez, hırsızlık yapmaz, devletine milletine hainlik yapmaz, uyuşturucu bataklığına düşüp hayatını mahvetmez, gündeme gelebilmek için aptalca, salakça işler yapmaz. Ne diyeyim CEANAB-I ALLAH VERDİĞİ AKIL NİMETİNİ İYİ KULLANAN KULLARINDAN EYLESİN. ALLAH BİZLERİ KENDİNE MALİK OLAN KULLARINDAN EYLESİN. ALLAH ŞUURUNU KAYBETMİŞ, ŞEYTANA TESLİM OLMUŞ OLANLARA AKIL FİKİR VERSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.