12.08.2017


CHP diye bir parti kalmayacak

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından elebaşı Fetullah Gülen denen hain, 31 Temmuz 2016'da 'Bu darbe değil tiyatro'demişti. Aradan bir yıl geçtikten sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Yenikapı mitinginde söylediklerinin tam tersi FETÖ'cülerin ağızıyla, “Efendim 15 Temmuz darbe girişimi aslında kontrollü darbe girişimidir” dedi. CHP'nin başındaki şahıs 'kontrollü darbe' derse, kendi milletvekilleri neler demez ki? CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Fetullah Gülen gibi 15 Temmuz kanlı darbe girişimine 'tiyatro', devlete de 'katil' dedi. 15 Temmuz hain kanlı darbe girişimine tiyatro devlete ise katil diyen CHP'li Akaydın kim biliyor musunuz? Hani 28 Şubat döneminde Akdeniz Üniversitesi rektörüyken rahmetli Necmettin Erbakan'ın başında olduğu seçilmiş hükümetin yıkılması için çalışan, inancından dolayı başını bağlayan kızlarımızın üniversitelere sokulmaması için mücadele eden, sonra birileri tarafından sanki ödüllendirilircesine CHP'den Antalya Belediye Başkanı yapılan, belediye başkanlığı döneminde körpecik gençleri alkole alıştırmak için bira festivalleri düzenleyen, Antalya halkı için hayırlı hiçbir icraatı olmayan, sık sık Fetullah Gülen'in adamlarıyla bir araya geldiği söylenen CHP'nin Antalya milletvekilidir. 

Atatürk'e ihanet değil mi? 

Sevgili okuyucularım şimdi, “Hocam, Allah aşkına bu ne menem bir iştir, bunlar nasıl bir örgütmüş” diyebilirsiniz? Evet zaman zaman ben de kendi kendime, Allah aşkına bu ne menem iştir ki, FETÖ terör örgütü solcusundan, ateistine, bazı camii imamlarından ilahiyatçılara, futbolcusundan sanatçısına, siyasetçisinden iş adamlarına, esnaftan ev kadınına kadar hiçbirinin bir birinden haberi olmadan kendisine bağlamayı başarmış? Nasıl bir teşkilat ki ahtapot gibi her yere, herkese sinsice nüfus edebilmişler diye soruyorum. Düşünebiliyor musunuz Atatürk'e her fırsatta deccal, münafık diyen ve ağıza alınmayacak hakaretlerde bulunan  Fetullah Gülen'le, Atatürk'ün kurduğu parti CHP'nin bugünkü lideri Kılıçdaroğlu aynı ağızdan konuşup birlikte hareket edebiliyor.Kimi zaman PKK, PKK'nın siyasi kanadı olan HDP, FETÖ ve CHP anlaşma yapmışcasına birlikte politika yürütebiliyor. Soruyorum CHP'nin yürüttüğü bugünkü politika Atatürk'e ihanet değil mi? Bunların yürüttükleri  günübirlik yönlendirici politikalar ülkemizin bölünüp parçalanması anlamına gelmez mi? 

İki yüzlü politika izliyor 

CHP'ye oy veren kardeşlerime soruyorum, sizce Atatürk'e iftira ve hakaretlerde bulunan vatan, millet ve din düşmanı olan Fetullah Gülen denen hainin Kılıçdaroğlu ve bazı CHP'li milletvekilleri ile ortak hareket etmesi ne derece doğru ? Mustafa Akaydın denen CHP'li milletvekilinin PKK'lı teröristler gibi devlete iftira ve hakaret edercesine 'katil' demesine ne diyorsunuz? Kardeşlerim uyanık olun uyanık. Bugünkü CHP Atatürk'ün kurduğu CHP filan değil. Kaset sıkandalıyla CHP genel başkanlığı koltuğuna oturan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürkçü olduğunu düşünmüyorum. Atatürkçü olan biri ülkesini Atatürk'ün düşmanlarına şikayet etmez. Kılıçdaroğlu'nun yürüttüğü iki yüzlü politika ülkemizin hayrına olmadığı gibi Atatürk'ün milli politikasınada terstir. Atatürk'ün partisiyiz diye övünen Kılıçdaroğlu, FETÖ, PKK terör örgütünün siyasi kanadı olan HDP ile yürüttüğü politika ancak Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünüp parçalanmasınına yarar. Öyle sanıyorum ki bu gidişle CHP diye bir parti kalmayacak. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZİ SİNSİ PİS OYUNLARDAN KORUSUN. ALLAH BAŞKALARININ DESTEĞİ İLE ÜLKEMİZİ BÖLÜP PARÇALAMAK İSTEYEN, ÜLKEMİZ ÜZERİNDE PİS OYUNLAR OYNAYAN HAİNLERİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZİ, MİLLETİMİZİ BİRLİK VE BEREBERLİĞİMİZİ BOZMASIN, AMİN.