29.07.2017


Ajan krizi

Almanya, FETÖ ve PKK mensubu teröristleri koruma altına almasıyla Türkiye'yle uzun zamandır gerginlik yaşıyor. Almanya-Türkiye arasındaki son gerginlik, İstanbul Büyükada'da Uluslararası Af Örgütü tarafından düzenlenen toplantıda gözaltına alınan sözde insan hakları aktivisti Peter Steudtner'in terör örgütü üyeliliği suçundan tutuklanması oldu. Yani Alman vatandaşı sözde insan hakları aktivisti Peter Steudtner'in tutuklanması Almanya'yı çileden çıkardı.

Almanya Başbakanı Merkel ve Dışişleri Bakanı Gabriel, “Hayır olamaz. Türkiye bizim vatandaşımızı tutuklayamaz. Türkiye hemen Alman vatandaşı Peter Steudtner'i serbest bırakmalıdır, yoksa Türkiye'yle ilişkilerimizi gözden geçiririz” diyerek ambargo tehditinde bulundular. Elbette başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Almanya'nın ağzının payını verdi.

Sevgili okuyucularım, peki Büyükada'da af örgütü tarafından düzenlenen toplantıda ne oldu, neler konuşuldu da toplantı halindeki bu kişiler gözaltına alınıp tutuklandı? Tek kelimeyle Gezi olayları sırasında olduğu gibi Türkiye'de tekrar kaos ortamı oluşturmak, Gezi olaylarında olduğu gibi insanları tekrar sokağa dökmek maksatıyla plan yaptıkları için tutuklandılar.

DEVLETİMİZİ, MİLLETİMİZİ, bölüp parçalamak ve hükümeti yıkmak için toplanan bu ajanlar 24 Temmuz'da, Türkiye'yi kaosa götürecek fitili ateşleyip sonra HDP ve CHP'den destek alarak sokakları karıştırmak için plan yapıyorlarmış.

Ülkemizi karıştırmak isteyen ajanların üzerinde bakın neler çıktı? Toplantıya katılan İsveç uyruklu Ali Ghravi'nin üzerinde bulunan dijital verilerde, Doğusu ve Güneydoğusu bölünmüş Türkiye haritası çıktı. Haritada Doğu ve Güneydoğu bölgeleri, Kuzey Irak ve Suriye'de Kürtlerin yaşadığı alanlar ile birleştirilmiş. Türkiye'deki yerlere Kürtçe isimler verilmiş.

Uluslararası Af Örgütü'nün Türkiye Direktörü İdil Eser'in telefon ve bilgisayarında yapılan incelemelerde ise örgüte üye olmak isteyen PKK doktorunun mesajı bulundu.

İşte Amerika, Avrupa ve Almanya, ajanlarının tutuklanmasıyla planlarının çöktüğü için feryadı figan ediyor. Gezi olayları sırasında, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz'da amaçlarına ulaşamayan bu şer güçler, halen ajanlarıyla Türkiye'yi bölüp parçalamaktan vazgeçmiyor ve vazgeçmeyecekler de.

Türkiye'yi bölüp parçalamak isteyen başta İsrail olmak üzere Amerika, Rusya, Almanya ve Avrupa'ya derim ki, avucunuzu yalarsınız. Her ne pis oyunlar yaparsanız yapın, bu milletin içine ne fitne sokarsanız sokun Türk milletini bölüp parçalayamayacaksınız. Tabii içimizde kanı bozuklara karşı tedbirli olursak, milli ve manevi şuura sahip olursak, din, dil, ırk ayrımı yapmadan bir birimizi sevdiğimiz müddetçe bizi kimse bölüp parçalayamaz. Devletin içine sızmış olan FETÖ'cüler, PKK'lı teröristler iyice temizlendiğinde bizi şer güçler, Allah'ın izniyle bölüp parçalayamayacak.Yeter ki bizler Allah'ın verdiği akıl nimetini iyi kullanalım, ülkemiz üzerinde oynanan pis oyunların farkında olalım, tahriklere kapılmayalım gerisini güvenlik güçlerimiz halleder.

Ne diyeyim, CANABI ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH ÜLKEMİZ ÜZERİNDE PİS OYUNLAR OYNAYAN BAŞTA İÇİMİZDEKİ HAİNLER OLMAK ÜZERE ŞER GÜÇLERİ HELAK ETSİN. ALLAH ŞER GÜÇLERE KARŞI DEVLETİMİZİ GÜÇLÜ KILSIN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. AMİN.