16.07.2017


Ülkemizin bekası için göreve!

2013 Mayıs ayında ülkemizde ne kadar bir birine zıt marjinal grup varsa hepsi sözde ağaç kesimini protesto etmek için bir araya gelmişlerdi. Tabi sözde doğa sevdalılarının asıl amaçlan Gezi Parkı'nda iki ağacı korumak değildi. Amaçları hükümeti yıkmak ve Recep Tayyip Erdoğan'ı siyasetten silmekti. Gezi olaylarında amaçlanna ulaşamayan FETÖ'cüler, 17-25 Aralık'ta pis oyunlarla hükümeti tekrar yıkamayınca bu sefer başka planı devreye soktular. Vatan, millet, din düşmanı olan münafık FETÖ'cüler, darbe yapmaya karar vermişler. Devletin tüm birimlerine sinsice sızan ve neredeyse Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tamamını ele geçirmek üzere olan münafık FETÖ'cüler, 15 Temmuz'da yani bir yıl önce bugün darbe teşebbüsünde bulundular. Darbeci münafık FETÖ'cüler, darbeye karşı çıkan 250 vatandaşımızı şehit ettiler, binlerce kardeşimiz ise Gazi oldu. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni, Emniyet binalarını, özel Harekat binasını bombaladılar.

Bu hainliği tek başına mı yaptılar?

Başta TRT olmak üzere özel televizyonlara el koymaya çalıştılar. Peki bu kansızlığı, hainliği FETÖ'cüler tek başına mı yaptı? Hayır bu kalleşliğin arkasında NATO, Vatikan, Amerika, İsrail ve bazı Avrupa ülkeleri vardı. Sevgili okuyucularım sizce Amerika, NATO, Vatikan, İsrail ve bazı Avrupa ülkeleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı neden darbeyle yok etmek ister? Eğer net cevap vermek gerekirse milli oluşundan dolayı rahatsızlar. Hatırlar mısınız bundan 10 yıl öncesine kadar Amerika'dan Avrupa'dan paramızla bile silah satın alamazdık? Allah'a çok şükür son 10 yıldır Türkiye kendi silahını, tankını, insansız hava aracını, helikopterini, kendi füzesini ve roketini üretiyor. İnşallah yakın zamanda kendi uçak gemimizi ve savaş uçağımızı üreteceğiz. Şimdi bu atılımlan yapan, ülkesi için gece gündüz çalışan birini şer güçler Türkiye'nin başında görmek ister mi? Allah korusun eğer 15 Temmuz darbe girişimi başarılı olmuş olsaydı Türkiye çoktan bölünmüştü. Vatan, millet, din düşmanı olan FETÖ'nün arkasındaki şer güçler Türkiye'nin bölünmesini istiyordu.

Şer güçlerine karşı nöbet tutalım

İsrail'in projesi olan Büyük Ortadoğu projesini hayata geçmesinin önündeki tek engel olarak görülen Recep Tayyip Erdoğan'ı şer güçler ister mi? "Hocam FETÖ tehlikesi bitti mi" diye sorarsanız, "Hayır bitmedi" derim. Amerika'nın, Almanya'nın, Avusturya'nın, Hollanda'nın, İsveç ve bir çok ülkenin halen Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı devam ediyor. Ülkemizde bazı muhalefet partilerini, bazı vakıf ve dernekleri Gezi olaylarında olduğu gibi destekleyip sokağa dökmek istiyorlar. Tabi arkasında FETÖ'cüler olan Kemal Kılıçdaroğlu da insanlan sokağa çağırıyor. Derim ki Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası, demokrasi ve özgürlüğümüz için 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde bugün meydanlarda olalım. Din, dil, ırk ayrımı olmadan huzurlu yaşamamız ve şer güçlerin oyununu bozmak için bu gece demokrasi nöbeti tutalım. Ne diyeyim CENAB-I ALL^H ÜLKEMİZ ÖZERİNDE HAİN EMELLERİ OL4NU\RI HELAK ETSİN. ALLAH ÜLKEMİZİN NİMETLERİNDE FAYDALANIP DA, SONRA KALLEŞLİK HAİNLİK YAPAN ŞEREFSİZ KANI BOZUK TERÖRİSTLERİN KÖKÜNÜ YOK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE. BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. AMİN.