28.06.2017


Eyvah dememek için gerekeni yapın

Son günlerde kiminle karşılaşsam, “Hocam, ortalık yine karışacakmış, FETÖ'cüler 15 Temmuz'da olduğu gibi tekrar darbe girişiminde bulunacaklarmış” gibi sözlerle karşılaşıyorum. Hayırdır nereden çıktı, kim söylüyor bunları diye sorduğumda, “Hocam, valla sosyal medya çalkalanıyor herkes sosyal medyada  Twitter'da bunları konuşuyor” cevabını veriyor. Her zaman olduğu gibi yine sosyal medya fitneliği devam ediyor. Demek ki şer odaklar pis oyunlarını yine sosyal medyadan, Twitter aracılığıyla insanların kafasını karıştırarak gerçekleştirmenin peşinde. Fitneciler, ülkemizi karıştırmak için algı operasyonlarını nasıl da sürdürüyorlar görüyorsunuz değil mi? Yıllardır şeytanı bol olan sosyal medya Twitter fitnesine bir türlü çözüm bulunamadı gitti.Özgürlük adı altında art niyetli kişiler sosyal medyada istedikleri gibi toplumu yönlendirebiliyorlar. Sevmedikleri insanlara istedikleri gibi hakaret, küfür edebiliyorlar. Toplumun içine fitne tohumlarını ekmek için istedikleri algıyı yayabiliyorlar.  İstedikleri gibi Türk milletine, Cumhurbaşkanımıza ve hükümete Twitter üzerinden küfür ve hakaret edebiliyorlar. 'Bu ne rezillik' denildiğinde efendim, adı üzerinde sosyal medyada işte İsteyen özgürce fikrini beyan eder, 'isteyen sevmediği veya fikrini kabul etmediği insanlara Twitter üzerinden kızgınlığını dile getirme (hakaret ve küfür etme) hakkına sahip' cevabını alıyoruz. 

Takipçilerin aklını çeliyorlar 

Ülkemizde sosyal medya ve Twitter'ı en çok FETÖ'cüler, PKK terör örgütü ve sempatizanları, tabiki CHP'liler kullanıyor. Kılıçdaroğlu ile yaptığımız bir sohbette sosyal medyayı çok iyi aktif olarak kullandıklarını ve bu yolla herkese rahatlıkla ulaştıklarını, insanlara vermek istedikleri mesajları bu yolla verdiklerini söylemişti. İşte bu üç grup sosyal medya ve Twitter'ı öyle güzel kullanıp mesajlar veriyorlar ki, hükümeti yıpratmak için çok güzel algı oluşturup insanları kutuplaştırıyorlar. İnsanlar üzerinde oluşturdukları algıyı daha tesirli kılmak için kimi zaman hükümetin destekçisiymiş, kimi zaman milli ve manevi duyguları çok güçlü biriymiş, kimi zaman ise aşırı sol görüşlüymüş gibi gündemdeki konulara göre takipçilerin aklını çelmeye çalışıyorlar. Sevgili okuyucularım ülkemizin bölünüp parçalanması arzusu içinde olanlar yaşanan her siyasi olayı fırsat bilip Twitter üzerinden algı oluşturuyorlar. Tabi buna Kılıçdaroğlu'nun güya adalet arıyorum diyerek Ankara' dan İstanbul'a yürüyüşünü de katabiliriz. 

Amacı adalet aramak değil 

Zaten Kılıçdaroğlu Enis Berberoğlu'nu düşündüğü için yollara düşmedi. Kılıçdaroğlu'nun derdi 2019 seçimlerine kadar kendisine verilen görevi hakkıyla yerine getirmek. Diyelim ki Kılıçdaroğlu'nun gerçekten adaletin işleyişiyle ilgili sıkıntısı var. Peki yollara düşmeden önce bu sıkıntısını şikayetlerini neden önce gidip neden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a söylemedi de direk yollara düştü? Çünkü amacı adalet aramak filan değil, amacı ülkeyi karıştırmak. Çevremde FETÖ'cüler, HDP ve CHP'liler bayram sonrası insanları sokağa dökmek için sosyal medya ve Twitter üzerinden iç karışıklığına neden olacak her türlü propagandayı yapacaklarını duyuyorum. Bizler Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası, huzuru, selameti ve toprak bütünlüğümüz için sosyal medyada şerefsizlerin yaydığı fitneye gelmemeliyiz. Çünkü gezide olduğu gibi insanları sokağa çağıran şer odaklar, tek kelimeyle ülkemizin bölünüp parçalanmasını istiyor.  İstiyorlar ki bir çok ülkede olduğu gibi Türkiye'de iç savaş başlasın, sonra Almanya, Fransa, Yunanistan, Hollanda, İngiltere ve Amerikan askerleri Türkiye'yi işgal etsin. Allah bu şerefsizlerin hiç birine fırsat vermesin. Allah ülkemizi hainlerin pis oynundan korusun.  Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ART NİYETLİ OLAN, ÜLKEMİZ ÜZERİNDE PİS OYUN PEŞİNDE OLAN FİTNE ODAKLARINA FIRSAT VERMESİN. ALLAH İNSANLARIMIZI SANAL ALEMDEN, FİTNE YAYIP İNSANLARI BİR BİRİNDEN UZAKLAŞTIRAN SOSYAL MEDYA'NIN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.