26.06.2017


Türk askerinden rahatsız olmuşlar

Hatırlarsanız Amerikan başkanı Trump, Ortadoğu ziyaretinde Suudi Arabistan'a 380 milyar dolarlık savaş uçağı ve ağır silahlar satmıştı. Sonra ortada hiç bir sebep yokken başını Suudi Arabistan'ın çektiği 5 Arap ülkes , Katar'a diplomatik abluka uygulamaya başladı. Daha sonra ablukacı ülke sayisı 10'a çıktı.Hatta Suudi Arabistan, Katar'a saldıracağını bile duyurdu. Dünya, 'hayırdır durup dururken yine ne oldu? Her halde Ortadoğu'da yeni bir savaş çıkacak' demeye başladı. Tabiki Ortadoğu'da yeni savaşlar çıkacak. Trump, her halde Suudi Arabistan'a 380 milyar dolarlık silahı müzede sergilensin diye satmadı. Tabi ki fitneye kapılan geri zekalı, aptal Arap yöneticileri savaş ilan edip birbirini öldürür. Amerika, Katar'a üretimi durmuş olan 12 milyar dolarlık F-15 savaş uçağını satana kadar Suudi Arabistan'ın Katar'a 'gider' yapmasına destek veriyordu. Sonra her iki ülkenin paralarını cebe indiren Amerika, “Ya çocuklar yapmayın aranızda anlaşın” demeye başladı. 

Dünya huzur içinde olacak 

Ah iki yüzlü münafıklar ah. Şu dünyada siz iki yüzlü münafıklar, kan emiciler olmasa varya inanın dünya huzur içinde olacak. Türkiye, Ortadoğu'da yeni bir kriz, savaş çıkmasın, fitneye gelerek Müslüman Müslümanı öldürmesin diye çaba harcarken; Amerikan uşağı olan Suudi Arabistan, Katar'a “Şunları yaparsan aramız düzelir” dedi. Suudi Arabistan'ın ortaya koyduğu şartları Katar'daki Türk üssünün kapatılması, Katar'ın İran'la ilişkilerinin kesilmesi ve Müslüman Kardeşler'in terör örgütü ilan edilmesi. Sevgili okuyucularım kendi ülkesinde Amerikan üstü olan ve Ortadoğu'da yıkımlar yapan, stratejilerini hayata geçirmek için yapmadığı pislik kalmayan Amerika'dan rahatsızlık duymayan Suudi Arabistan, güvenlik ve istikrar için Katar'da bulunan Müslüman Türk askerinden rahatsız olmuş. Aslında rahatsız olan Suudi Arabistan'ın kendisi değil, esas rahatsız olan sırtını dayadığı arkasındaki İsrail ve Amerika. 

Oynan pis oyunları görün 

Ey Suudi Arabistan ve ruhunu satmış olan değer Arap liderleri. Bilinizki bugün sırtınızı dayadığınız, kanınızı emen İsrail ve Amerika sizi öyle bir kazığa oturtacak ki yandım Allah diyeceksiniz. Ancak Allah hiç bir zaman  münafıklara, zülüm eden zalimlere, fitneye gelip Müslümanları öldürenlere yardım etmez. Kim hangi çöplükte dolaşıyor ise o muameleyi görür. Kardeşlerim işte görün dünyada Müslümanların üzerinde oynanan pis oyunları, güzelim ülkemiz Türkiye'nin üzerinde oynan pis oyunları görün. Ehli küfür, Ortadoğu'yu bölüp parçalandıktan sonra biliniz ki Türkiye'de aynı pis oyunlara başlayacak. Gezi olayları, 14-25 Aralık olayları, 15 Temmuz darbe girişimi ve bana göre CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun güya adalet arıyorum yürüyüşü pis bir oyunun parçasıdır. Görüyorsunuz sözde müslüman ülkelerin halini. Bizler sözde İslam ülkelerindeki olup bitenleri görüp güzelim ülkemizde din, dil, ırk ayrımı yapmadan huzurlu yaşamaya çalışalım ve ülkemize sahip çıkalım.  Aksi taktirde fitneye kapılırsak işte o zaman tek kelimeyle hapı yuttuk demektir. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH MÜSLÜMANLARA UYANMAYI NASİP ETSİN. ALLAH BİZ MÜSLÜMANLARIN İÇİNE YAYILMIŞ OLAN FİTNEYİ YOK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.