21.06.2017


Eylem yapan, öldüren Hristiyan ise ona terörist denmez!

Londra'da, 'Müslümanları öldüreceğim' diye bağıran biri, teravih namazından çıkan kalabalık Müslüman cemaatin üzerine araç sürerek 1 kişiyi öldürdü, 2'si ağır 10 kişiyi de yaraladı. İngiliz polisi ve Londra'nın seçilmiş Müslüman belediye başkanı Sadık Han olayı terör saldırısı olarak niteledi. Amerika'da da Virginia Eyaleti'nde sahur sonrası camiden çıkan cemaatle tartışan birisi, Müslüman bir genç kızı öldürdü. Amerikan polisi bu saldırıyı'nefret suçu' olarak açıkladı. Bana göre bu saldırılar İslamofobik duyguların ne tür cinayetlere, terör saldırılarına yol açabileceğini gösteren alarm niteliğinde.Dünyanın çeşitli ülkelerinde Müslümanlara yapılan saldırıların arkasında eğer bir tezgah yok ise, o zaman bu saldırıların surumlusu islam dinini terör dini gibi gösteren ve Müslümanları da teröristmiş gibi gösteren medyadır. 

Haçlı zihniyetine hizmet ediyorlar 

Bakın İngiliz Başbakanı Theresa May, İngiliz polisi ve Londra belediye başkanı Sadık Han Londra'daki saldırıyı terör saldırısı olarak değerlendirirken, dünya ve İngiliz basını her saldırı sonrası rahatlıkla 'İslamcı terörist'ifadesi kullanırken, 'Müslümanları öldüreceğim' diyen saldırgana 'terörist' diyemedi.  Diyemezler çünkü İslamofobiyi körükleyen ve dinler arası savaş çıkarmak isteyen aynı basın ve aynı zihniyettir. Biliyoruz ki çoğu basın Haçlı zihniyetine hizmet ediyor. Yanlız dünya veya Avrupa basını İslamofobiyi körükleyip islam düşmanlığı yapıyorsa, o zaman  biz Müslümanlar da çok uyanık olacağız ve İslam düşmanlarına malzeme vermeyeceğiz. Sevgili okuyucularım Peygamber efendimiz küfür topluluğunu tek millet, İslam topluluğunu da tek millet saymıştır. Küfür topluluğu Haçlı zihniyetine sahip olanlar birlik içinde olup dünyanın her bölgesinde Müslümanlara zülüm ediyor. Kendi yaydıkları fitneyle ve pis oyunlarla Müslümanı Müslümana öldürtüyorlar. 

İslam dinini hakkıyla yaşamıyoruz 

Peki ya biz Müslümanlarda hiç mi suç yok? Aslında suçun en büyüğü biz Müslümanlarda. Güzelim mensubu olduğumuz İslam dinini hakkıyla samimi duygularla yaşamıyoruz. İslam ahlakını üzerimize yansıtamıyoruz. İslam dininin merhamet ve şefkat dini olduğunu dünyaya anlatamıyoruz. Müslümanlar olarak içimize yayılan kanser virüsünü temizlemedik. Yani terör örgütlerine bulaşmış olan, Haçlı zihniyetin oynuna gelmiş olan, canlı canlı masum insanları öldürenleri, kelle kesenleri içimizden temizleyip atamadık. Dolaysıyla Haçlı zihniyetine hizmet eden dünya ve Avrupa medyası, sözde İslam adına terör eylemlerinde bulunan terör örgütlerinin eylemleriyle İslamofobiyi yaymakta. Elbette Müslümanları öldüren Hrıstiyanları da terörist ilan etmez. Derim ki biz Müslümanlar kendimize gelmediğimiz müddetçe, bir birimize karşı samimi olmadığımız müddetçe, güzel ahlaka sahip olmadığımız müddetçe, şiddetten bahsettiğimiz müddetçe biliniz ki dünyada bize huzur yok. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DÜNYADA DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN TÜM İNSANLIĞA FİTNEDEN UZAK HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH BİZ MÜSLÜMANLARI, UYANIP BİR BİRİNE SAMİMİ OLANLARDAN EYLESİN. ALLAH MÜSLÜMANLAR ÜZERİNDE PİS OYUN OYNAYANLARI, BİR BİRİNE KIRDIRANLARI TÜMÜYLE HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN