17.06.2017


İsrail Haaretz Gazetesi itiraf etti

Ortadoğu'yu yeniden şekillendirmek isteyen Siyonist güçler, Arap baharı adı altında Irak'ı, Tunus'u, Suriye'yi Yemen'i ve Mısır'ı, karıştırdı. Bu ülkelerde önce iç savaş çıkartıp sonra bölüp parçalamak arzusunda olan Siyonist güçler maalesef sinsi oyunlarında başarılı oldular. Bugün neredeyse Irak, Suriye ve Yemen 3'e bölünmek üzere. Mısır'ı sormaya gerek bile yok. Mısır'da demokratik yollarla seçilen Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'yi kanlı darbe ile deviren, 5 bine yakın darbe karşıtı sivili de öldürten Sisi denen katil, İsrail ve Amerika'nın yani Siyonistlerin kendisine çizdiği yoldan gidiyor. Gitmek mecburiyetinde çünkü Mursi'nin başında olduğu 93 milyonluk Mısır İsrail'i korkutuyordu. İsrail'in güvenliği söz konusu olunca Amerika, İsrail, Suudi Arabistan, Birleşik Arap emirlikleri, İngiltere, Almanya, Fransa ve çok sayıdaki Avrupa ülkesi Muhammed Mursi'yi devirmesi için Sisi denen katile darbe yaptırdılar. Mısır'da kanlı darbeyi gerçekleştiren katil Sisi, başta Amerika  olmak üzere Suudi Arabistan'da ve Almanya'da büyük lider endamıyla karşılanıyor. 

Katar ablukası siyonist oyunu 

Terör örgütü PKK ve FETÖ'cülere kucak açan Almanya Başbakanı Merkel, daha bir kaç gün önce Sisi'yi Almanya ziyaretinde öve öve bitiremedi. Bunlar var ya bunlar tek kelimeyle kan emici şerefsizler bunlar. Bu şerefsizlerin  şimdiki yeni oyunu Körfez ülkelerini karıştırmak oldu. Bügün Katar'a uygulan yaptırımlar ve ambargolar yine Siyonistlerin bir oyunudur. İsrail'in Haaretz gazetesinde çıkan haberde, Ortadoğu'da yeni bir sürecin başlatılması için İsrail Başbakanı Netanyahu'nun, geçen sene Şubat ayında Ürdün'ün Akabe şehrinde eski ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Ürdün kralı 2. Abdullah ve Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile gizli bir görüşme gerçekleştirdiği duyurulmuştu. İşte bu gizli görüşmenin ve Trump'ın Suudi Arabistan'a, İsrail'e yaptığı Ortadoğu  ziyareti sonrasında Katar'a pis oyunlar başladı. Elbette Amerika Suudi Arabistan'a 380 milyarlık dolarlık silah satınca Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde bir şeyler olacak öyle değil mi? Sevgili okuyucularım Suudi Arabistan'ın başını çektiği 10 ülkenin Katar'a yaptırımlar uygulamasından sonra acaba sırada Türkiye'mi var deniliyor? 

Amaçları Türkiye'yi parçalamak 

Kardeşlerim  Türkiye hiç bir zaman Siyonistlerin radarından çıkmadı ki. Türkiye'nin bugüne kadar yaşadığı darbelerin, terör olaylarının arkasında zaten hep bu şer güçler Siyonistler var. Bunların asıl amacı tıpkı Irak'ta Suriye'de olduğu gibi ülkemizde iç savaş çıkartıp sonra bölüp parçalamak. İşte 15 Temmuz darbe girişimin asıl amacı tam da buydu. Görmediniz mi FETÖ'cü hainlerin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası NATO, Amerika, Vatikan ve Almanya'nın iki yüzlülüğünü? Güya sözde dost bu iki yüzlüler, destekledikleri ve arkasında durdukları FETÖ'cü hainlerin darbe girişimi başarısız olunca adeta çılgına dönmüşlerdi. Allah'a çok şükür verilmiş sadakamız varmış da 15 Temmuz darbe girişimini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde ucuz atlattık. Derim ki biz millet olarak bırakalım sağı solu, şucu bucu olmayı, bırakalım din, dil, ırk ayrımını, bırakalım sosyal medyada bizi bir birimize düşürecek fitneyi, algı operasyonlarını. Bizler ülkemiz üzerinde oynanan pis oyunların farkında olalım. Birlik ve beraberliğimizi düşünelim. Allah korusun konuşulduğu gibi Katar'dan sonra sıra Türkiye'demi söylemleri gerçek olur benden söylemesi. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZ ÜZERİNDE KİMLER PİS OYUN OYNUYORSA HEPSİNİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.