12.06.2017


Derhal temizleyin

Hava Kuvvetleri Komutanlığı eski savcısı Albay Ahmet Zeki Üçok,  Türk silahlı Kuvvetleri'nin henüz FETÖ'cülerden temizlenmediğini, ilk fırsatta yeni darbe girişiminde bulunabileceklerini söylemiş. FETÖ'nün son 30 yılda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içine 60-70 bin militan soktuğunu söyleyen Üçok, “15 temmuz darbe girişimi sonrası askeriyeden sadece 7 bin 500 kişi ihraç adildi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içinde nereden bakarsanız şu an 40-50 bin FETÖ'cü var. Halen ordu içindeki en güçlü grup FETÖ'cülerdir” diyerek uyarılarda bulunmuş. Eski askeri savcısı Albay Ahmet Zeki Üçok, 2009 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içindeki parelel yapıyı ortaya koyduğunda, başına FETÖ'cüler tarafından gelmeyen kalmamıştı. Ben bu uyarıları ciddiye alıyorum. Çünkü din, devlet ve millet düşmanı olan hain münafık FETÖ'cüler, takiye yapmayı ve kendilerini saklamayı çok iyi bilirler. Bukalemun gibi bulundukları ortama göre öyle şekil alırlar ki, bir bakmışsınız Atatürkçülerden daha çok Atatürkçü olmuşlar, dini bir ortamda herkesten daha çok dindar, layık kesimin içinde daha  ateşli layık olurlar. 

Her türlü hainliği yapabilirler 

Çapkınlık söz konusu olduğunda 'ben çapkınım' diyenlere şapka çıkarttırırlar. İnsanlara şantaj yapmak maksadıyla kadın veya erkek temin etmeyi iyi bilirler. İçki içmek söz konusuysa en iyi degüstatör yani alkolden en iyi anlayan kişi olurlar. Gözlerine kestirdikleri yere ulaşmak için ellerinden gelen her türlü hainliği, münafıklığı, pisliği yaparlar. İşte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içine aynı münafıklık alametleri içinde sızıp kendilerini saklamayı başarmışlardır. Sevgili okuyucularım Türkiye cumhuriyeti çok kolay var olmadı. Bu güzelim ülke kurulurken çok bedeller ödendi. Türkiye Cumhuriyeti On binlerce genç şehidin akıttığı kanla, fakir ve fukaralık içinde kurulduğunu bilmeliyiz. Ancak millet olarak Türkiye Cumhuriyeti'ni bölüp parçalamak için İsrail'in, Amerika'nın, NATO'nun, Vatikan'nın, ve bazı Avrupa ülkelerinin desteklediği  FETÖ denen vatan millet din düşmanı olan münafık hainlere kurban edemeyiz. Devletin içinde kendini saklayan hain olan değil, gevşek davrananlar değil, milli olan yetkililerimiz işi sıkı tutarak Türk silahlı kuvvetlerimizin ve devletin diğer birimlerinde kendisini saklayan  ne kadar FETÖ'cü var ise hemen derhal temizleyin. Aksi taktirde görevinizi yapmadığınızdan dolayı hem bu dünyada hem de huzuru mahşerde büyük azap görürsünüz. 

Milletimiz gereken dersi verdi 

Kardeşlerim, bu FETÖ'cülerin ne kadar hain olduklarını, devletimizi milletimizi nasıl bölmeye çalıştıklarını, kendi insanımızın başına nasıl bombalar yağdırdıklarını 15 Temmuz'da gördük değil mi? Son 15 yıl içinde Türk Silahlı Kuvvetlerimize hainlik yaptıklarını, kendi adamlarını Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yerleştirmek için, kendi uydurdukları Ergenekon, balyoz, poyraz köy, oda tv operasyonlarıyla asker ve gazetecilere nasıl kumpas yaptıklarını, İnsanların hayatını nasıl karattıklarını hepimiz gördük değil'mi? Allah'a çok şükür Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde milletimiz bu hainlere 15 Temmuz'da gereken dersi verdi. Yanlız eski askeri savcı Ahmet Zeki Üçok'un dediği gibi  FETÖ'cü hainler,  askeriyenin ve devletin içinden henüz bitmiş filan değil. Bir an önce bu FETÖ'cü hainler temizlenmez ise işte o zaman ayvayı yedik demektir. Yani ülkemizde iç savaş mı dersiniz, ülkemiz bölünür mü dersiniz ne derseniz deyin her şey olabilir benden söylemesi. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZİ MÜNAFIKLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, CUMHURİYETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN, AMİN.