07.06.2017


Tek çare idam

Toplum olarak milli ve manevi değerlerimizden iyice koptuk. Ne dini inançlarımızı eskisi gibi samimi duygular içinde yaşıyoruz, nede bir birimize olan dostluğumuzda, sevgimizde, saygımızda samimiyiz. Bundan 20 yıl öncesine kadar toplum olarak bir birimizden sorumlu gibi yaşardık. Sokaktaki çocuklara kendi çocuklarımıza sahip çıktığımız gibi sahip çıkardık. Sıkıntıda olan tanıdıklarımıza elimizden gelen yardımı yapardık. Yani bundan 20, 30 yıl öncesinde insanlık vardı. Peki ya bugün bu duygulara sahipmiyiz? Hayır kesinlikle sahip değiliz. Bugün maddeci, çıkarcı, menfaatimiz için adam satan, samimiyetsiz, duygusuz, olduk. Soruyorum Allah aşkına bize ne oldu da bu hallere düştük? Elbette milli ve manevi değerlerimizden uzaklaştığımız için, Kur'an-ı Kerim'i hakkıyla yaşamadığımız için, anne ve babalar çocuklarını sadece madde üzerine yetiştirdikleri için bu durumdayız. 

Manevi boşluğa düşüyorlar 

Çoğu anne ve baba evlatlarına sevgi şefkat göstermedikleri gibi çocuklarıyla ilgilenmiyor. Çocuklarının kiminle dostluk arkadaşlık yaptıklarını bilmiyorlar. Ya sonra? Şefkatten mahrum kalan evlat manevi boşluğa düştükten sonrası art niyetli kişilerin eline düşmekte. Çoğu zaman da uyuşturucu bataklığına düşüyorlar. Açıklamalara bakılırsa neredeyse uyuşturucu kullanmayan genç kalmadı gibi. Yetkililer ve polis insanları sık sık uyuşturucuya karşı uyarmalarına rağmen bu pisliğin illetin önüne geçilemiyor. Polis o kadar baskınlar yapmasına rağmen, kanı bozuk insanlık düşmanı zehir tacirlerini yakalamasına rağmen ne hikmetse uyuşturucu ticareti yapan şerefsizlerin sonu bir türlü gelmiyor. Zehir tacirlerinin sonu gelmiyor ama binlerce gencimizin  sonunu getiriyorlar. Her gün sokaklarda, parkta veya bir kenarda uyuşturucudan ölmüş gençlerin cesetleri toplanıyor. Bakın bu şerefsiz insanlık düşmanı zehir tacirleri, 7 yıl önce pazarlamaya başladıkları sentetik uyuşturucu bonzainin fiyatını 'sürümden kazanalım' diye düşürmüşler. 

Helal, haram kavramlarını öğretin 

Araştırmalarda sokaklarda birer zombi haline gelen 500 bin uyuşturucu kullanıcısının var olduğu söyleniyor. Daha bir kaç gün önce Yalova'da uyuşturucu batağına düşmüş bir sapık, 6 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz edip sonra vahşice öldürmüş. Hiç lafı eveleyip gevelemeden derim ki, devletimizin ve milletimizin bekası için, toplum olarak huzuru ve sağlıklı yaşamamız için, uyuşturucu üreten ve satanları, cinayet işleyenleri, devletine milletine ihanet edenleri, terör örgütlerine maddi ve manevi destekte bulunanları, teröristlerin tümünü idam etmek gerekir.Ayrıca ana ve babalara sesleniyorum. Evlatlarınıza sahip çıkın, evlatlarınızın kimlerle arkadaşlık yaptığını takip edin. Evlatlarımızın geleceğini düşünerek ilim irfan sahibi olmaları için gayret içinde olmalıyız. Ancak devletimize, milletimize, ana ve babaya hayırlı evlatlar olması için evlatlarımızı, mutlaka ama mutlaka milli ve manevi değerlerimize göre güzel ahlak üzerine helal ve haram kavramlarını öğreterek yetiştirelim. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH CÜMLEMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN. ALLAH EVLATLARIMIZI ŞERLERDEN VE PİSLİKLERDEN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.