03.06.2017


Ortadoğu'da karışıklığın asıl nedeni

İtler, atlar, filler tepindikçe çimler eziliyor. Yani Amerika, İsrail, Rusya ve Avrupa ülkelerinin siyasi çıkar ve menfaatleri için Ortadoğu'da yapmadıkları pislik kalmadı. Önce Arap baharı yalanlarıyla Tunus'u, Mısır'ı, Yemen'i, Irak ve Suriye'yi darma dağan ettiler. Çıkardıkları fitneyle Irak ve Suriye'de iç savaş çıkarıp milyonlarca masum insanı öldürdüler ve ölümlere sebep oldular. Milyonlarca insan iç savaş nedeniyle evini barkını, işini gücünü, ailesini geride bırakıp canlarını kurtarmak için başka ülkelerin şefkatine sığınmak için yollara düştü. Tabi canlarını kurtarmak için yollara düşen zavallı insanların Denizlerde cesetleri toplanıyor. Şefkatlerine sığınmak için gittikleri ülkelerde ise neler yaşadıklarını medyadan takip ediyoruz. Ortadoğu'ya bırakın baharının gelmesini insanlar şimdi çetin kış koşullarına bile razı. Irak'ta ve Suriye'de yaşayan insanlar en çok da DEAŞ denen terör örgütünden çekti. DEAŞ her zaman söylediğim gibi Amerika'nın, İsrail'in, İngiltere, Rusya ve bazı Avrupa ülkelerinin istihbaratları tarafından Ortadoğu'yu karıştırmak için kurulan bir örgüttür. 

DEAŞ bahanesiyle bölüyorlar 

Kendi saflarına katılmayan insanların kellesini kesen DEAŞ, değer yandan gözlerine kestirdikleri kadınlara tecavüz etmekte, İslam dinine zarar vermek ve İslam dinini dünyaya 'terör diniymiş' gibi göstermek için her şeyi yapmakta. İsrail, Amerika, İngiltere, Rusya ve bazı Avrupa ülkeleri, DEAŞ'la mücadele bahanesiyle şimdi Ortadoğu'da amaçlarına ulaşmaktalar. Irak ve Suriye bölünmek üzere. Hatta sınırlarımızın değer tarafında Kürt devletinin kurulması an meselesi. Sevgili okuyucularım bu ülkeler İsrail'in Ortadoğu projesini gerçekleştirmek için Suriye'yi, Irak'ı, Mısır'ı, Yemen'i karıştırdılar. Şimdi ise DEAŞ denen sözde terör örgütüyle mücadele bahanesiyle kontrol altında tutacakları küçük devletler kuracaklar. Dünya kamuoyunun karşısında öyle güzel oyun oynuyorlar ki sanırsınız bu iki yüzlü şerefsizler, Ortadoğu'ya huzur getirecekler. Bu sinsi oyunu Türkiye'nin de üye olduğu NATO'yla gerçekleştirecekler. Neymiş efendim NATO Rakka'da DEAŞ'ı temizleyecekmiş. 

Bunların hepsi bir oyun 

NATO DEAŞ'ı kiminle temizleyecekmiş biliyor musunuz? Terör örgütleri PKK, PKK'nın Suriye kolu olan PYD ve YPG ile birlikte temizleyecekmiş. Yalan, yalan, yalan. Bu iki yüzlü şerefsizlerin DEAŞ'la mücadele edeceği filan yok. Bunların hepsi bir oyun. Amaçları önce Türkiye'de gezi ve 15 Temmuz'da olduğu gibi iç karışıklık çıkarıp sonra ağIr silahlarla donattıkları PKK, YPG ve PYD'ye oldu bittiye getirerek Kürt devletini kurdurtmaktır. Amerika şimdiden PYD'ye ağIr silah sevkiyatına başladı bile. Bu ülkelere soruyorum ve diyorum ki; Be alçaklar, Türkiye yıllardır terör örgütü PKK'yla mücadele ederken neden bugüne kadar NATO üyesi olan Türkiye'nin yanında değildiniz? Türkiye'nin karşı çıkmasına rağmen halen PKK'ya, YPG'ye ve PYD'ye neden ağIr silahlar veriyorsunuz? Be şerefsizler sizin verdiğiniz ağIr silahlar bugün PKK terör örgütünün inlerinden çıkıyor. Terör örgütü o silahlarla Benim asker ve polisimi şerefsizce kalleşçe şehit ediyor. Bu mu sizin ortaklığınız? Bu mu sizin müttefikliğiniz? Bu mu sizin dostluğunuz? Sizin ortaklığınıza da, dostluğunuza da, müttefikliğinize de. Ey millet görün şerefsizlerin ülkemiz üzerinde oynadıkları pis oyunları. Görün Türkiye'yi her türlü pis oyunlarla ve fitneyle nasıl bölmek istediklerini, görün yıllardır Türkiye'nin gündeminde terör olaylarının neden bitmediğini, görün dost ve düşmanın kim olduğunu. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ÜLKEMİZ ÜZERİNDE KİM VEYA KİMLER ŞEREFSİZCE PİS OYUNLAR OYNUYOR İSE ALLAH HEPSİNİ HELAK ETSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE VE DÜNYADA DİN, DİL IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN, AMİN.