29.05.2017


Masum insanlara yazık oluyor

Yıllardır Ortadoğu ülkeleri Suriye, Yemen, Irak ve Libya'da içlerine sokulan fitne neticesinde rejimle terör örgütleri arasında yaşanan iç savaş veya terör nedeniyle milyonlarca masum insan öldü. Milyonlarca insanda canlarını kurtarmak için ülkelerini terk etti. Canlarını kurtarmak için evini barkını, işini gücünü ve yakınlarını bırakıp başka ülkelerin şefkatine sığınıp, insan gibi yaşamak için yollara düşen zavallı insanların hayalleri Ege ve Akdeniz'de son buluyor. Yani denizlerde can veriyorlar. Akdeniz'de ve Ege Denizi'nde her gün ölen mültecilerin cansız cesetleri toplanıyor. Amerika, “Saddam Hüseyin kimyasal silah üretiyor” diyerek Irak'ı işgal ettiğinde bazı aptal geri zekalı Iraklılar, Amerika'nın ülkelerini işgal ettiğinde sevinç gösterilerinde bulunmuşlardı. Irak'ı işgalinden bir yıl sonra Amerika, “Pardon yanılmışız. Irak'ta kimyasal silah bulamadık, Saddam Hüseyin kimyasal silah üretmiyormuş” dedi. Ardından Amerika, “Saddam Hüseyin kimyasal silah üretmiyordu ama diktatör ve halkına zülüm eden biriydi, şimdi ise biz Irak'a demokrasi getireceğiz” dedi. 

Kıyamete kadar devam edecek 

Tam 14 yıldır bırakın Irak'a demokrasinin özgürlüğün gelmesini Iraklılar burnunu dışarı bile çıkaramıyor. Suriye'de de aynıları yaşanıyor. Amerika Suriye'nin Irak'ın ve Yemen'in içine öyle bir fitne soktu ki, belki bu fitne kıyamete kadar devam edecek. Trump, Suudi Arabistan'a gitti ve Suudi Arabistan'a tam 380 milyar dolarlık silah sattı. Peki suudi Arabistan Amerika'dan aldığı 380 milyar dolarlık silahı kime karşı kullanacak? Elbette İsrail'e veya başka hristiyan ülkelere kaşı kullanmayacak. Yemen'de olduğu gibi yine Müslüman ülkelere karşı kullanacak. Oh ne güzel adamlar hem islam dünyasının içine fitne sokup bir birine kırdırıyor, değer taraftan da Müslüman ülkelere silah satıyor. Bakın İsrail'in Ortadoğu projesi hayata geçirilsin diye Ortadoğu ülkeleri iç savaş nedeniyle bölünüyor. Neden bölünüyor? Çünkü kendilerinin kurduğu küçük ülkelerin kontrolü daha kolay olduğu için. Peki nedir kıyamete kadar sürecek olan fitne derseniz? Mezhep fitneliği ve DEAŞ denen sözde terör örgütü. Sözde terör örgütü diyorum çünkü, DEAŞ denen terör örgütü aslında büyük Ortadoğu projesi için İsrail'in, Amerika'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın, Almanya'nın, Rusya'nın ve yine bazı Avrupa ülkelerinin bir araya gelmiş istihbaratçılarıdır. 

Asıl hedef müslümanlar  

Bu ülkelerin istihbaratçıları, ne yazık ki, islam dininden ve islam peygamberinden haberdar olmayan, cahil, avam, sokaklarda boş gezen, gelişi güzel arabesk hayat yaşayan, çoğu ise uyuşturucu kullanan cahil, sözde Müslümanlar'ı etkileyip saflarına katarak kullanıyorlar. Şimdi o ahmak cahil insanlıktan nasibini bile alamamış olan DEAŞ militanları, Ortadoğu'dan sonra Avrupa'da terör eylemleri yapıyor. Sevgili okuyucularım bundan 15 yıl öncesine kadar dünyada islam dinine ve Müslümanlar'a büyük ilgi ve sevgi vardı. Hatta gün geçtikçe Hristiyanken Müslüman olanların sayısında artış bile vardı. Hristiyanlar'ın Müslüman olmasından Vatikan'ın memnun olması mümkün mü? Tabiki memnun olması mümkün değil. Derim ki,  1: Avrupa'da yaşanan terör eylemlerinin asıl hedefi Müslümanlar'a karşı kin ve nefret oluşturmaktır.  2: Kim bilir belkide Fransa'da, İngiltere'de yaşanan terör eylemlerinin arkasında İsrail, Amerika veya avrupa ülkelerinin istihbaratları vardır.  3: Bu ülkeler yıllardır terör örgütlerini besledi ve halen de besliyorlar. Ülkemizi bölüp parçalamak isteyen şerefsiz hain PKK terör örgütünü yıllardır bu ülkeler var etti, destekledi ve halende desteklemektedirler.  4: Herkes ektiğini biçer.  5: Üzüldüğüm tek şey hiç bir şeyden haberdar olmayan zavallı insanların ölümleridir. Bir an önce dünya liderleri bir araya gelerek samimi duygular içinde yaşanan terör örgütlerini bitirmek için çaba göstermelidirler.  Fitne ve fesatlığa gelmeyelim  İngiltere'de çocukların ölümü beni gerçekten çok üzdü. Irak'ta, Suriye'de, Yemen'de katledilen İnsanların, İngiltere'de, Fransa'da masum insanların ölümü beni kahrediyor. Ne olur şu mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine sizlere yalvarıyorum. Biz Müslümanlar kesinlikle ama kesinlikle şer ve şer olduğundan emin olduğumuz kişi veya olaylardan uzak duralım. Kur'an-I Kerim'i ve peygamber efendimizin hadis ve sünnetini iyi anlayalım. Ülkemiz üzerinde halen pis oyunlar oynanıyor. Türkiye Cumhuriyeti'ni yok etmek bölüp parçalamak İstiyorlar. Bizler pis Oyunlara fitne ve fesatlığa gelmeyerek devletimizin milletimizin bekası için çalışalım. Çocuklarımızı milli ve manevi değerlerimize göre yetiştirelim ki, çocuklarımız yanlış yollara düşmesin. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DÜNYADA NE KADAR TERÖR ÖRGÜTÜ VARSA HEPSİNİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH DÜNYADAN TÜM FİTNELİĞİ YOK EDİP SONRA DA DİN, DİL, IRK, RENK AYRIMI OLMADAN DÜNYADA HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN, AMİN.