24.05.2017


Ülkemizin bekası için yanında olmalıyız

Hep ilkleri başaran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yine bir ilke daha imzasını atarak partili Cumhurbaşkanlığı sistemini başlattı. Yani Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurucu genel başkanı olduğu AK Parti'ye 998 gün sonra yeniden Genel Başkan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kongrede yaptığı konuşmalarda şu mesajları verdi: “FETÖ terör örgütüyle güçlü mücadele etmemiz gerekir, eğer bu terör örgütüyle mücadele edilmez ise Türkiye büyük tehlikelerle karşı karşıya kalır, ucu kime dokunursa dokunsun kesinlikle FETÖ terör örgütünü bitirmeliyiz.” Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK terör örgütününde hak ettiği cezayı vereceklerini belirterek, “PKK'nın mutlaka sonu gelecektir”dedi. OHAL'den AB üyeliğine kadar hemen hemen her konuyu ele alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2019'da işimiz zor. Yüzde 34'le, 49'la iktidar şansı kalmadı. Çıta yüzde 50+1'dir. AK parti 80 milyonun partisidir. Hiç kimse kendisini ötekileştirilmemiş hissetmesin, özgürlük alanını tehdit altında görmesin, kimse geleceğinden endişe etmesin, cumhuriyetimizi daha da güçlü kılacağız” dedi. 

2019'a kadar rahat durmayacaklar 

Ben de “2019'da işimiz çok zor” diyorum. Çünkü ülkemizi bölüp parçalamak isteyen içimizideki kanı bozuk hainler ve dış güçler 2019 seçimine kadar rahat durmayacak. Ülkemizi karıştırmak için ellerinden gelen hainlikleri yapacaklardır. En basiti iki yüzlü Amerika'nın yaptığına bakın. Amerika,“Türkiye'yle birer güçlü müttefikiz, terör örgütlerinin yok olması için Türkiye'yle beraber çalışıcağız” derken, diğer yandan ülkemizi tehdit eden terör örgütlerine en ağır silahları veriyor. O kadar arsızlaştılar ki, artık terör örgütlerine verdikleri desteği saklamıyorlar bile. Irak'ta Suriye'de terör örgütü mensuplarıyla basın toplantısı bile yapacak kadar, teröristlerin cenazesine katılacak kadar alçaklar.  Yalnız Türkiye'yi bölüp parçalamak için terör örgütlerine destek olan sadece Amerika, İsrail, Rusya veya İngiltere değil. Almanya ve bazı Avrupa ülkeleri de FETÖ'ye, PKK'ya ve PYD'ye siyasi ve silah desteği veriyor.  

Ülkemizi bölüp,parçalamak için  

Peki bu iki yüzlü sözde müttefik ve bizimle birlikte NATO üyesi olan ülkeler ne için Türkiye'yi tehdit eden, on binlerce asker ve polisimizi kalleşçe şehit eden kanı bozuk hain şerefsiz terör örgütlerini destekliyor?  Çok basit. Tek kelimeyle ülkemizi bölüp ve parçalamak için destek oluyorlar. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'cü yılına erişmesini istemiyorlar. İşte bundan dolayı 2019 seçimi çok önemli. Cumhurbaşkanımız  Erdoğan, önce MYK'da ve hükümette ciddi değişiklik yapacak. AK Parti'de eğer varsa FETÖ'cüler temizlenecek ve sonra terör örgütlerini tamamen bitirecek hamleler içinde olacak. Bizler de ülkemizin bekası için mücadele eden, Türkiye'yi kendi ayakları üzerinde durması için gece gündüz çabalayan Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanında olmalıyız. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZE DÜŞMANLIK EDEN İÇİMİZDEKİ KANI BOZUK HAİNLERİ VE DIŞ DÜŞMANLARI HELAK ETSİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN, AMİN.