20.05.2017


Biz ne diyoruz, o ne istiyor

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, referandum sonrası yoğun dış gezilerine başladı. Rusya, Hindistan, Çin, Katar ve Kuveyt'ten sonra Amerika'ya giden Erdoğan'ın Trump'la görüşmesine bir hafta kala Amerika'nın, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu olan PYD'ye silah vermesi doğal olarak Türkiye'de rahatsızlık yarattı. İktidarı ve muhalefetiyle Amerika'nın PYD'ye ağır silahlar vermesine tepki gösterirken ana muhalefet partisi CHP, Amerika'yla arası iyice bozulsun arzusu ile Erdoğan'ın bu şartlarda Amerika'ya gitmemesi gerektiğini söyledi. Neticede Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu sözlerini ciddiye almayarak 'devlet yönetmek başka bir şey' deyip Trump'la görüşmek üzere Amerikaya gitti. Televizyon kanallarında Amerikan Başkanı Trump ile Erdoğan'ın basın toplantısını izlediğimde Erdoğan, Trump'a üst perdeden, “Suriye'de PYD/YPG terör örgütüne verilen destekten vaz geçin, FETÖ terör örgütü elebaşısı Fetullah Gülen'i de Türkiye'ye iade edin” dedi. 

Türkiye'nin işgal edilmesini istedi 

Sevgili okuyucularım iki yüzlülük nasıl oluyormuş bi bakalım. Resmi görüşmelerde ne karalar alındı, neler konuşuldu, bu görüşmenin ve konuşmanın ayrıntılarını mahrem konular olduğu için bilemeyiz.  Haberlerde takip ettiğim kadarıyla Erdoğan'ın Amerikan yönetimine söylenmesi gerekenleri söylemiş olması. “Fetullah Gülen'i bize teslim edin” diyen Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın sözlerini duymamazlığa gelen Trump, büyük bir pişkinlik içinde FETÖ'den tutuklu olan papazın Amerika'ya iade edilmesini istedi. Fetullah Gülen denen münafık ise, Erdoğan'ın Amerika'ya gittiği gün bir Amerikan gazetesinde kendi ismiyle yazdığı yazıda NATO'nun Türkiye'yi işgal etmesini istedi. Trump, görüşmede “Türkiye'nin PKK ile mücadelesini destekliyoruz” derken değer yandan danışmanları Kobani'de Türkiye'nin başına 4 milyon lira ödül koyduğu şerefsiz kanı bozuk PKK'lı terörist Abdi Ferhad Şahinile toplantı yaptı. İki yüzlülüğü görüyorsunuz değil mi? Kardeşlerim ne olur şunu çok iyi bilin ki, Bizim bizden başka dostumuz yok. Türkiye'ye ne kadar dost olduğunu söyleyen ülke varsa, inanın hepsi de münafık, iki yüzlü, her fırsatta Türkiye'ye kazık atmak için fırsat kollayan ülkelerdir. 

Ülkemizin, milletimizin bekası için 

Adamlar PKK ile mücadelede “Türkiye'nin yanındayız” derken, diğer taraftan PKK'lı teröristlere ağır silahlar verip toplantı yapıyorlar. Biz, “Fetullah Gülen denen terör örgütü ele başını bize verin” diyoruz, bunlar salağa yatıp FETÖ terör örgütünden tutuklu “papazı Amerika'ya iade edin” diyor. Bu iki yüzlü münafıklarla mücadele eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın Allah yardımcısı olsun. Allah Cumhurbaşkanımıza güç kuvvet versin. Bugün Türkiye'nin başına PKK'yı, PYD'yi, YPG'yi, FETÖ'yü DEAŞ denen terör örgütlerini musallat eden, başta İsrail, Amerika, İngiltere, Rusya, Almanya, Fransa, Hollanda, İsveç, Yunanistan, Çin gibi ülkelerdir. Bu ülkelerin hepsi de Türkiye Cumhuriyeti'ni bölüp parçalamak istiyor. Eğer Bizler birlik ve beraberlik içinde din, dil, ırk ayrımı yapmayarak, sosyal medyadan yayılan fitneliğe ve fesatlığa gelmeyerek ülkemizin devletimizin ve milletimizin bekası için mücadele etmez isek tek kelimeyle ayvayı yeriz. Tekrar söylüyorum bizim bizden başka dostumuz kesinlikle yok. Allah korusun bugün başımıza bir hal gelse gideceğimiz bir kapı veya şefkatlerine sığınıcağımız dostumuz yok. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH, GÜZELİM ÜLKEMİZİ İKİ YÜZLÜ MÜNAFIKLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN, AMİN.